Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Internet w Telefonie

sh11

Promowane odpowiedzi

Jak wiadomo do handlowania na giełdzie potrzebny jest telefon z dostępem do internetu.

Zainstalowałem sobie mini opere w telefonie wszedłem w Google wyszłem a 3zł poszło.

Potem kolejny raz google jakaś strona i 7zł mniej. Mam telefon w erze. Wiecie może dlaczego tak jest?

W jakiej sieci najbardziej opłaca się Internet? Chodzi mi głównie o to by w razie jakieś awarii z netem albo nagłego braku prądu swój zakład odsprzedać. A teraz aż boję się znowu wchodzić do neta bo znowu pójdzie z 5zł za jedną stronę

Odnośnik do posta

Ja mam tel w plusie, ale mam też dodatkową kartę w simplus. W simplusie możesz za jedyne 5zł uruchomić pakiet 25MB, lub za 10 pakiet 100MB. 100MB jest wystarczające na cały miesiąc Betfair, plus www.

Odnośnik do posta

Wiem o tym pakiecie, tylko po co mi 100MB co miesiąc za 12zł bo tyle kosztuje z Vat i to jest tak że co miesiąc biorą mi te 12zł nawet jak nie będę korzystał. A ja wejdę na Neta z raz może 2 w miesiącu

Odnośnik do posta

Wykupujesz wtedy kiedy potrzebujesz, nie ma obowiązku przedłużania. No a internet w telefonie sie jednak przydaje. A to sprawdzic maila na miecie, a to poczytac newsy w autobusie itp. Podaje tylko przyklady jak mozna to wykorzystac ;)

Odnośnik do posta

A tak abstrahując od głównego tematu. Jaki tel polecacie do sprawnego surfowania po necie? Tzn aby strony większości bukmacherów ładowały się bez problemu, czy aby można było youtube'a oglądać?

Odnośnik do posta

Przeniosę chyba telefon do Play bo mają obecnie chyba najlepszą ofertę nie tylko do Internetu. A co myślicie o tej mojej erze, dlaczego straciłem prawie 15zł a odwiedziłem tylko 3 strony?

Odnośnik do posta
A tak abstrahując od głównego tematu. Jaki tel polecacie do sprawnego surfowania po necie? Tzn aby strony większości bukmacherów ładowały się bez problemu, czy aby można było youtube'a oglądać?

Wg mnie tylko i wyłącznie Iphone. 3G 3GS lub 4 ;) Ja korzystam z 3G i sobie chwalę. Pozostałe różnią się tylko lepszą wydajnością (no dobra, 4 wygląda nieco inaczej i ma drugą kamerkę).

Przeniosę chyba telefon do Play bo mają obecnie chyba najlepszą ofertę nie tylko do Internetu. A co myślicie o tej mojej erze, dlaczego straciłem prawie 15zł a odwiedziłem tylko 3 strony?

Pewnie taki mają cennik... Na przyszłość spróbuj wyłączyć obrazki w opcjach przeglądarki (aby się nie wczytywały), może pomóc.

Odnośnik do posta

Bez pakietu era kasuje po 0,72 gr za 500 kB (wysyłane i odbierane ) oddzielnie, czyli na dzień dobry masz 1,44 zł.

Ten pakiet o którym wyżej pisałem to 9 zł z vatem, nie wiem skąd wziąłeś 12 zł.

Odnośnik do posta

Ja mam ten w taktaku pakiet po 9zl, Betfair mobile i gmail w komorce i jestem bardzo zadowolony, jak nie ma mnie w domu sprawdzam sobie poczte i bf, wszystko dziala zadziwiajaco szybko rynek odswieza sie co prawda co 30sekund ale nie scalpuje przez telefon bo aż taki hardkorowiec ze mnie nie jest.

Ostatnio BF mobile uratował mi dupsko, mam remont i mi majster zwarcie zrobił, wywaliło bezpiecznik na klatce i godzine czekałem na fachmena, gdyby nie telefon bylbym w plecy 250euro wiec 9zl mi sie juz raczej zwrocilo, tak to szybko zrobilem obliczenia na kartce i kontre przy minimalnej stracie.

Siostra ma w play mobile i cos tam mowila ze mozna miec za 45zl w komputerze i telefonie jednoczesnie z jednym wysokim limitem, ale na ile to prawda, a na ile mit to nie wiem.

Odnośnik do posta

To ja wam proponuje wyłączyć pobieranie obrazków, sam tekst.

Betfair i bet365 mają platformy do korzystania przez telefon. bet365 nawet bonus za to daje, tyle ze jest jeden maly haczyk, wszystkie zaklady ktore beda sie wliczac do obrotu wykonujemy z telefonu.

Dobrymi telfonami do przeglądania internetu są motorola milestone i HTC desire (a także pere innych modeli od HTC) no i nexus one ale on jest dość drogi. Są to telefony z Androidem wieć cały czas rozwijane i poprawiane.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Mam zamiar kupic iPhone 3G do grania na betfair. Czesto zdaza sie ze mam rynek z ktorego moge wyciagnac wiecej ale musze wyjsc z domu i sprzedac z mniejszym zyskiem.

Mam numer w plusie i z plusa chcialbym miec ewentualny internet, tylko zastanawialem sie jaki pakiet musialbym zakupic dla czestego uzywania internetu i przegladania gieldy oczywiscie. Oraz jak wyglada na iPhonie 3G strona betfair, da sie polapac czy ciezko?

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.