Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Fish - Murray

...kurs na Fisha 2.40.2-42....srednia u bukow 2.29...w pinnaclach 2.33.....poza tym jezeli ktos widzial wczorajsze pojedynki to wie, że spotkanie powinno byc zaciete....Murray snuł się po korcie mecząc sie z Gulbisem natomiast Fisch wybił szybko dla Richarda kolejna runde z głowy....mocny serwis, własne śmieci przemawiaja za Amerykaninem...Murray po zwycięstwie w Toronto gdzie bronił punktów potrzebuje odpoczynku przed US Open więc moim zdaniem nie będzie mega parcia na zwycięstwo.....

Odnośnik do posta
Ja propnuje brac szybko kuznietsova lay po 1.38 , w pinnacle juz podrosło do 1.41

A ja proponuje jeszcze poczekać, wzrost tylko o 0,01 w pinnacle, u innych leci w dół...

Odnośnik do posta
Sam zagrałem Fisha za 2.48 - może skakać owszem lecz kurs trochę za duży patrząc co się działo w ostatnich meczach.

Myślisz, że spadnie? jeśli tak to do jakiego poziomu (szacunkowo)?

Odnośnik do posta

Myślę, że spadnie - jak nie teraz to w meczu ;-) Wolę nie przewidywać do ilu spadnie bo tego nie da się przewidzieć - ja ustawiłem się na 2.40 - ale ja gram tenis in play więc jak nie zejdzie do tego czasu to sobie spokonie w trakcie spotkania to sprzedam.

Odnośnik do posta
Myślę, że spadnie - jak nie teraz to w meczu ;-) Wolę nie przewidywać do ilu spadnie bo tego nie da się przewidzieć - ja ustawiłem się na 2.40 - ale ja gram tenis in play więc jak nie zejdzie do tego czasu to sobie spokonie w trakcie spotkania to sprzedam.

czyli liczysz na silny serw fisha?:)

Odnośnik do posta
Fsv Frankfurt spadło aż do 2.48, sądzę, że już więcej nie spadnie i może być korekta w górę, radzę odsprzedać.

H Berlin v Oberhausen

CS 0:0 Back 17-17,5 przy średniej 11 u buków...

puki co korekty nie ma, a kurs powinien byc jeszcze nziej niz jest w tej chwili mysle ze koło 2,42.. jesli chodzi o Herte to 17,5 jest za wysoko na chwile obecna pewnei płynnosc tam niska wiec bardzo dobry typ mysle:)

edit:

FSV spadło do 2,42:) mzoe spasc jeszcze ale nei wiele reszte zalezy od ruchu kursow, a jesli chdozi o herte to na 0:0 jest trend spadkowy, nie lubie robic zakupow na CS na tyle czasu przed meczem wole 40 min przed, trzeba cały czas obserwowac czy trensd sie ne iodwroci ale mzona wiecje zarobic stawiajac teraz

Odnośnik do posta