Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

zaraz spadnei kurs na polonie 1,63 obecnie

edit:

spadł ale nie wiele, jest nadal za wysoki, niestety to sa uroki grania na rynku z małą płynnoscia, zanim spadnie to sie zdarzy wszystko jweszcze odwrocic do meczu:) na wiekszym rynku i na połgodziny przed meczem trwało by to dwie minutki..

Odnośnik do posta

Jak lubicie takie ruchy to przyjrzyjcie sie Kayserispor v Karabukspor - w azji spada i spada na 2 - Zamknieta z 4.50 na 3.75

SBO z 1.70 na 1.94 w BF z 1.80 na obecnie 2.0

Odnośnik do posta

tak tylko trzeba by było mic jeszcze ze dwie pary oczu zeby to wszystko wyłapac:) ja przewaznie sie koncentruje na 4 meczach, najblizszych... płynnosc jest lepsza a na dwie godziny przed emczem najwiecej zmian

Odnośnik do posta

Strasznie nieczytelny temat sie zrobil - za duzo wypowiedzi sie ze soba przecina na temat roznych meczy.

Kiedys ktos juz proponowal (chyba zicoo), zeby dzielic tematy i nie pisac o wszystkich meczach z jednego dnia w jednym temacie. Mysle ze w przypadku weekendu, gdy jest najwecej meczy, mialoby to sens. Mozna by dzielic np. wg. dyscyplin (czyli 20.08 tenis, 20.08 PN) lub wg. godzin rozpoczecia meczu (przykladowo 20.08 do 18:00, 20.08 18:00-21:00) lub faktycznie 1 mecz 1 temat. Kazdy sposob ma swoje wady i zalety.

No chyba ze tylko ja taki dziwny jestem a reszcie to nie przeszkadza - to wtedy prosze adminow o wywalenie tego posta.

Odnośnik do posta
Kiedys ktos juz proponowal (chyba zicoo), zeby dzielic tematy i nie pisac o wszystkich meczach z jednego dnia w jednym temacie. Mysle ze w przypadku weekendu, gdy jest najwecej meczy, mialoby to sens. Mozna by dzielic np. wg. dyscyplin (czyli 20.08 tenis, 20.08 PN) lub wg. godzin rozpoczecia meczu (przykladowo 20.08 do 18:00, 20.08 18:00-21:00) lub faktycznie 1 mecz 1 temat. Kazdy sposob ma swoje wady i zalety.

To ja również jestem dziwny w takim razie, bo jak dla mnie to mały rozgardiasz tu panuje. Proponuję osobny temat na każdą z dyscyplin, np. 20.08 Piłka nożna, ect. Tak będzie moim zdaniem najlepiej.

Odnośnik do posta

1 mecz 1 temat to by była wg mnie lekka przesada ale na weekend można by porobić wg daty, dyscyplin i lig, kilka najpopularniejszych lig piłkarskich takich jak niemiecka, angielska, włoska, hiszpańska, polska, ligi skandynawskie coś takiego myślę.

Odnośnik do posta

Zgadzam sie ze 1 mecz na 1 temat to przedada - byloby za duzo tematow jednopostowych. Wg. mnie najlepszy bylby podzial na pilke nozna i inne dyscypliny, przy czym pilke nozna podzielbym jeszcze na kraje (czyli np. pierwsza i druga liga angielksa z danego dnia w jednym tamacie). Z podzialem na ligi tez bym nie przesadzal - mysle, ze na poczatek wystarczy angielksa, niemiecka, hiszpanska i inne. No i oczywiscie puchary jesli sa grane). Nie ma co przesaadzac i za bardzo sie rozdrabniec.

Inne dyscypliny to na razie i tak tylko tenis (do tej pory z innych dyscyplin byl chyba tylko jeden typ z siatki i jeden z kosza), wiec tez nie ma specjalnie na co dzielic.

Czyli jak przegladam dzisiejszy temat, to powstalyby z niego 3 (pobieznie policzylem tez ilosc postow):

20.08 - PN - Niemcy (6 postow)

20.08 - PN - Inne (6)

20.08 - Inne (8)

To co, moze jakas ankiete zrobic w hyde parku?

Odnośnik do posta

Z tym podziałem na ligi można pomyśleć, ale z drugiej strony jak tak pomyślę to wielu rzeczy naraz nie da się ogarnąć, czyli trzeba by było szukać po ligach czy ktoś przypadkiem czegoś nowego nie napisał, tutaj sobie można odświeżyć i już wiemy co się pojawiło nowego...także takie rozbicie ma też swoje minusy myślę...

oprócz tego, uważam że warto zrobić tematy z okazjami krótkimi i okazjami długoterminowymi...

może warto zrobić tak żeby zostawić to i po prostu zrobić dla tych co nie pasuje te właśnie podziały, a to by zostało jako taki ogólny temat...

bo ja np. polecając jakiś mecz do szybkiego zarobku nie będę śmigał po tematach żeby znaleźć odpowiedni, bo ewentualna okazja przepadnie...(chociaż nawet nie wiem, czy ktoś by z tego skorzystał)

Odnośnik do posta
Bayern - Wolfsburg, g. 20:30

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101624877&ex=1&origin=MRL

Lay na remis. Aktulanie mozna layowac 4,6. Powinien byc lekki swing tuz przed samym meczem. Pierwsza kolejka nowego sezonu, wiec ostroznie ze stawka

Na swoim blogu prowadzę ten mecz od początku obstawienia.

Ps. Przepraszam jeśli się wtrąciłem i zaśmieciłem

Odnośnik do posta
Z tym podziałem na ligi można pomyśleć, ale z drugiej strony jak tak pomyślę to wielu rzeczy naraz nie da się ogarnąć, czyli trzeba by było szukać po ligach czy ktoś przypadkiem czegoś nowego nie napisał, tutaj sobie można odświeżyć i już wiemy co się pojawiło nowego...także takie rozbicie ma też swoje minusy myślę...

oprócz tego, uważam że warto zrobić tematy z okazjami krótkimi i okazjami długoterminowymi...

może warto zrobić tak żeby zostawić to i po prostu zrobić dla tych co nie pasuje te właśnie podziały, a to by zostało jako taki ogólny temat...

bo ja np. polecając jakiś mecz do szybkiego zarobku nie będę śmigał po tematach żeby znaleźć odpowiedni, bo ewentualna okazja przepadnie...(chociaż nawet nie wiem, czy ktoś by z tego skorzystał)

Jest taka opcja jak "Zobacz nieprzeczytane posty" która w zupełności rozwiewa Twoje obawy

Odnośnik do posta