Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Import z Chin

Tracid88

Promowane odpowiedzi

ja sciągalem swego czasu masowo, glownie odzież, ale także zegarki itp :)

oplaca sie? na allegro taniej stoja towary niz z chin. juz chyba lepiej kupowac na allegro i sprzedawac chinczykom :D

Odnośnik do posta
Zico płaciłeś cło czy leciałeś na gifty chodzi mi generalnie o opisywanie paczek itp ,żeby sie służba celna nie dopiepszyła

jako gifty, choc z dwa razy otworzyli paczke i zarekirowali :), ale miałem ubezpieczoną, stąd chinka wysyałała drugi raz to samo

oplaca sie? na allegro taniej stoja towary niz z chin. juz chyba lepiej kupowac na allegro i sprzedawac chinczykom

jak dolar był po około 2zł to się opłacało, teraz szkoda zachodu

Odnośnik do posta

tracid, pewnie sie cos znajdzie. ale bardzo ciezko i jeszcze malo chodliwy towar. to nie jest tak, ze wszystko co od chinola, to taniocha. pendrive jak ostatnio patrzalem, to 2x drozej niz u nas. plus koszty transportu jeszcze.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.