Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Po wczorajszych wygranych Chelsea i Arsenalu widać na rynku tendencję spadkową na Manchester United, a rynek dopiero się budzi.

Jakbym swoim wpisem obudził wszystkich, bo rynek ruszył "z kopyta" :-)

Tendencja nagle się zmieniła. Ciekawe co będzie działo się dalej.

Odnośnik do posta

Galatasaray - Bursaspor DW: 0:1 kurs 14. Kursy na gości ostro lecą, więc myślę że i kurs 0:1 powinien polecieć.

PSG - Bordeaux DW: 2.0 Kurs 11.5. Można złapać po 12, ale myślę że 11.5 jest także atrakcyjny. Goście w tym sezonie grają bardzo słabo, PSG wręcz odwrotnie, stąd takie spadki na gospodarzy.

Odnośnik do posta

Dzisiaj polecam mecz Lech Poznan - Cracovia over 1.5 z kursem w betfair 1.44

Między tymi drużynami często padały bramki i często chociaż jedna w pierwszej połowie.Lech jak i Cracovia grają w osłabieniach ale punkty potrzebne są i jednej i drugiej drużynie.Ostatnio oglądałem Pasy to atakowały ostro bramke Legi, ale skuteczność mizerna jednak czuję że dzisiaj się to odmieni.

Możliwe że mecz będzie underowy ale te 2bramki padną.

Polecam bo kurs jest bardzo ciekawy.

Moja strategia jest właśnie taka że gram over 1.5 z kursem koło 1.4 i sprzedaje po bramce w pierwszej połowie z lay 1.1 a jeśli nie idzie po mojej myśli to zazwyczaj pada w drugiej i się sprzedaje aby wyjść na zero bądź malutki minusik.

Strategia = over 1.5 lech-cracovia kurs 1.44 sprzedajemy po 1.1 na 100e czysto 33

Odnośnik do posta
Remis w meczu Loko Plovdiv - Litex po kursie 3.5/3.6. U buków średnia 3.12, max. 3.25.

Uwaga: mizerna płynność, ale parę groszy chyba można zainwestować.

Kupione po 3.6, sprzedane po 3.35 :-) Może ktoś skorzystał ;-)

Odnośnik do posta
Dzisiaj polecam mecz Lech Poznan - Cracovia over 1.5 z kursem w betfair 1.44

Między tymi drużynami często padały bramki i często chociaż jedna w pierwszej połowie.Lech jak i Cracovia grają w osłabieniach ale punkty potrzebne są i jednej i drugiej drużynie.Ostatnio oglądałem Pasy to atakowały ostro bramke Legi, ale skuteczność mizerna jednak czuję że dzisiaj się to odmieni.

Możliwe że mecz będzie underowy ale te 2bramki padną.

Polecam bo kurs jest bardzo ciekawy.

Moja strategia jest właśnie taka że gram over 1.5 z kursem koło 1.4 i sprzedaje po bramce w pierwszej połowie z lay 1.1 a jeśli nie idzie po mojej myśli to zazwyczaj pada w drugiej i się sprzedaje aby wyjść na zero bądź malutki minusik.

Strategia = over 1.5 lech-cracovia kurs 1.44 sprzedajemy po 1.1 na 100e czysto 33

Pięknie wyczułem rynek :-P

gol w pierwszej połowie chociaż samobój ... pasów

Oglądałem mecz na c+sport i byłem pewien że dwie bramki padną ale nie aż 5.... no ale zostawiłem ten mecz więc +44e do przodu

Odnośnik do posta