Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

opcja cashut kilka pytan

Promowane odpowiedzi

witam! jako, że jestem początkujący chciałem zadać kilka pytań odnośnie tej opcji. Dodam, że na razie nie korzystam z żadnego programu (od razu pytanie czy istnieje jakiś darmowy program na początek coś jak Geek?) Przechodząc do opcji cashout czy warto z niej korzystać czy nie pomniejsza w jakiś sposób zysku?, zauważyłem, że ta opcja rozkłada równomiernie zysk, tak więc jeżeli zrobię sobie w zdarzeniu dwu drogowym na jednej opcji greena w wyskości np 1.5 euro, a w drugim kierunku będzie to np. 0.20 pikaczy to czy można użyć opcji cashout do wyrównania zysku z obu stron ? i czy warto? czy może lepiej dołożyć z drugiej strony. Pytania są pewnie bardzo proste no ale jak mówię dopiero się wtajemniczam. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Odnośnik do posta

Istnieją darmowe porgramy podobne do Geek'a. Jeden to cymatic, a drugi Botbeetle.

Co do opcji cashout to jestem zdania, że powstała ona dla leniwych angoli, którym nie chce się ruszyć szarymi komórkami i samemu rozłożyć zysku. Dodatkowo funkcja ta jest dość ułomna, bo rozklada zysk/stratę po obecnie dostępnym kursie, a nie ustawia się w lukach, gdzie mogilbyśmy powiększyć zysk/zminimalizować stratę. Nie polecam. Dla początkującego dużo łatwiej jest zaznaczyc sobie w opcjach, aby pokazaywało P&L tuż przy kursach i samemu rozkładać zysk tak jak nam pasuje.

Odnośnik do posta

dzięki za odpowiedź

nie chcę zakładać nowego tematu, zauważyłem żę rynki mi sie nie odświeżaja bądź bardzo powoli, wcześniej nie miałem takich problemów, dodam że net jak i komputer jest dość dobry, a bez tego jest problem z handlem

Odnośnik do posta

wylacz redtube :D

a serio albo restart albo jesli to laptop to podlacz ladowarke - nowe sprzety w trybie oszczedzania energii pozeraja wrecz procesor. Jesli nie pomoze, wina moze lezec po stronie przegladarki - ale nie gdybajmy. Sprawdz najpierw te najprotsze.

Odnośnik do posta

nie chcę zakładać nowego tematu, zauważyłem żę rynki mi sie nie odświeżaja bądź bardzo powoli, wcześniej nie miałem takich problemów, dodam że net jak i komputer jest dość dobry, a bez tego jest problem z handlem

Przeczytaj regulamin działu.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.