Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wypłata kasy z bf

Promowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio wysłałem do bf skan dowodu w celu aktywacji konta. Dostałem odpowiedź, że dokument został zatwierdzony, a wiek został zweryfikowany. Tak więc teoretycznie powinienem mieć już możliwość wypłaty kasy z konta, a tymczasem:

Gdy klikne w link otwiera się strona z infem o KYC -> http://kyc.betfair.com/
Z tego co wiem do wypłat nie trzeba aktywacji KYC, więc o co biega?

Pozdrawiam.
Odnośnik do posta

Tak jak pisałem Ci na shoutboxie, musisz wysłać im dokument potwierdzający adres zamieszkania mimo, że wysłałeś im wcześniej dowód i było ok. Oni mają swoje procedury i jak coś im nie pasuje, albo coś podejrzewają to każą zrobić pełną weryfikację.

Odnośnik do posta

Tak jak pisałem Ci na shoutboxie, musisz wysłać im dokument potwierdzający adres zamieszkania mimo, że wysłałeś im wcześniej dowód i było ok. Oni mają swoje procedury i jak coś im nie pasuje, albo coś podejrzewają to każą zrobić pełną weryfikację.

Ja miałem tak, że wypłacałem jakieś 6 miesięcy po czym zablokowali mi możliwość wypłaty i jeszcze raz musiałem wysyłać potwierdzenie adresu, a drugi raz to zablokowali mi kartę bo coś im nie pasowało. Mają dziwne reguły i nie wiadomo co im do głowy strzeli.

Odnośnik do posta

A to dziady... Jak się chce wpłacić to żadnych problemów, jak grać to też żadnych, a jak wypłacić to wszystko wymyślą. W takim razie jak mogę potwierdzić adres jak mieszkam z rodzicami i nie ma na mnie żadnego rachunku? Kiedyś czytałem, że przysyłają list. Czy da się takie coś załatwić?

Odnośnik do posta

List ze specjalnym numerem wyślą Ci  na domowy adres, wtedy gdy przelejesz pare groszy na konto australijskie. A list powinien dojść w przeciągu tygodnia.

Odnośnik do posta

Wystarczy, że przeleje np. 0,10 euro i zostanie wysłany taki list? Potem ten kod w jakieś specjalne miejsce się wpisuje czy na maila im wysyła? A czy istnieje jeszcze jakiś inny sposób jeśli konta w banku nie mam, ani żadnych rachunków na siebie? :)

Edytowane przez Tur3k
Odnośnik do posta

Wystarczy, że przeleje np. 0,10 euro i zostanie wysłany taki list? Potem ten kod w jakieś specjalne miejsce się wpisuje czy na maila im wysyła? A czy istnieje jeszcze jakiś inny sposób jeśli konta w banku nie mam, ani żadnych rachunków na siebie? :)

Odnośnik do posta