Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading przedmeczowy oraz w trakcie przerw

Promowane odpowiedzi

Witam, postanowiłem założyć temat, w którym będę podawał typy warte uwagi na trading przed meczowy a także podawał statystyki, z każdego dnia tradingu.

Konto na betfair założyłem we wrześniu ubiegłego roku wpłacając 25 euro i w niecały rok zarobiłem ponad 500 euro.

Trading przed spotkanie wygląda tak, że analizuję rynki, szukam informacji a także przeglądam strony u buków w poszukiwaniu spadków.

Trading w trakcie spotkanie to przeważnie wbijanie się między różnicę w kursami.

Stawki na zakład przeważnie z przedziału 20-50 euro, chyba że w tradingu przed meczem jestem bardzo przekonany.

Statystyki z niedzieli, miałem dużo czasu więc brałem udział w wielu rynkach, przeważnie podczas przerw.

13937906.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj gram sporo na rynku FC Brasov - Unirea Urziceni, goście bardzo osłabieni, zawodnicy odchodzą z klubu. Teraz kurs na giełdzie oscylują w granicach 2.00 ale ciągle można backować i sprzedawać jeden tick niżej.

Odnośnik do posta

Witaj,przez trading w trakcie spotkania masz na myśli handelek w czasie przerw,coś na wzór tego co robił Szupes wcześniej na swoim blogu?A tak wogóle to powodzenia.

Odnośnik do posta

Dokładnie, ja tak gram już prawie rok i dobrze na tym wychodzę. Ciężko coś o tym wcześniej napisać, ale postaram się wrzucić parę screenów aby zobrazować na czym to polega.

Odnośnik do posta

Byłbym wdzięczny ,chciałbym powiększyć swoje możliwości handlu o trading w przerwie ale narazie nie mogę się do tego zabrać,więc było by fajnie abyś wkleił w miarę możliwości jakiś screen z objaśnieniem tego co robisz,pzdr.

Odnośnik do posta

bohum.jpg

Zależy jak wygląda rynek, staram się wykorzystywać "dziury" między kursami, ale takie dziury" zdarzają się tylko na mniej płynnych rynkach, dlatego trzeba uważać ze stawką bo później są problemy z zamknięciem transakcji.

Warto też obserwować zachowanie rynku po gwizdku, np jeśli kurs idzie o 3, 4 ticki w górę to warto go backować i poczekać aż spadnie, do gwizdka rozpoczynającego 2 część spotkania na pewno spadanie. Analogicznie jeśli kursy spadają wtedy layować.

Dziś na rynku Correct Score w meczu Man City - Liverpool na kursie na 1-0 była taka sytuacja, Kurs z 3.9 spadł do 3.80, wtedy szybki lay i zaraz ustawiłem się w kolejce po 3.85, mimo że przede mną było 5K to w ciągu 5 min cieszyłem się all greenem.

Odnośnik do posta

71076941.jpg

Należy odjąć około 210 euro, ponieważ był robiony surebet. Dzień udany, minus na meczu KuPS spowodowany brakiem płynności rynku, w meczu Valerenga trochę zaspałem i musiałem sprzedawać gdy kursy mi uciekły, ale te dwa rynki bez problemów nadrobiłem na pozostałych spotkaniach.

Odnośnik do posta

Tottenham - Young Boys 3-0 back 9.0, kursy na over spadają, kurs na 3-0 pewnie spadnie do 8.6-8.8, sam zagrałem po 9.2.

Wczoraj w odpowiednim dziale dałem typ na Wolves, kurs z 1.38 -> 1.36, bez problemów green bet.

edit: Kursy na over zaczęły rosnąć, postaram się wyjść z rynku bez strat

Odnośnik do posta

88008184.jpg

Dzień na + ale szczególnie jestem wściekły na siebie za Basel, wystawiłem back po 9.0 i byłem pierwszy w kolejce, ale niestety musiałem wyjść i ustawiłem sobie od razu lay jeden tick niżej, a przed mną było 200 euro, niestety gdy wróciłem lay był już sprzedany a back nietknięty i kursy 4 ticki niżej i trzeba było ciąć straty.

Reszta rynków dość przewidywalna, jedynie mecz CSKA narobił strat ale tam kursy były bardzo nieprzewidywalne (grałem ten mecz w przerwie), ktoś bawił się dużą gotówką i kursy skakały jak szalone.

Odnośnik do posta

Uzywasz moze jakiegos porgramu czy raczej handlujesz na stronie betfair? W przypadku programu np A Geeks Toy w meczu Basel moglbys skorzystac z opcji Tick Offset i wtedy wszystko co by sie pobralo z kupki Back automatycznie program wystawil by kontre na Lay.

Odnośnik do posta

82971101.jpg

Kolejny bardzo udany dzień, żałuję, że zagrałem na ten CS Barcelony, po tym jak ktoś napisał o tym na forum, bo grałem w tym czasie już na rynku w przerwie meczu i trochę zapomniałem o tym rynku a potem trzeba było już wychodzić ze stratą. Reszta rynków bardzo udana, mimo, że nie miałem zbyt dużo czasu na trading przed spotkaniem, a wszystko to przez mały remont, dzisiaj niestety będzie podobnie.

Odnośnik do posta

51018130.jpg

Dzisiejszy dzień dał mi dobrą lekcję pokory, po wcześniejszych udanych dniach zacząłem grać w przerwie spotkań nawet o małej płynności sporymi stawkami co odzwierciedliło się minusem w meczy Steaua. Cały trading w trakcie przerwy przebiegał bardzo udanie, lecz słaba płynność rynku tuż przed gwizdkiem stworzyła sytuację, że zostałem z 200 euro w ręce, a nikt nie wystawił nawet kursów na kupno, musiałem czekać aż ktoś wystawi jakąkolwiek ofertę i sprzedać ze sporym minusem.

Rynek z udziałem Liverpoolu przebiegał bardzo udanie. Wszystko szło tak jak zaplanowałem, kursy w przerwie powoli spadały na drużynę z Anglii a ja stopniowo zwiększałem zysk. Trading zakończyłem z zyskiem kilkunastu euro pięć minut przed przerwą, ale tak bardzo zachęcony łatwą wygraną skończyłem analizować sytuację i zachowałem się jakbym pierwszy raz grał na giełdzie i zakupiłem bardzo dużą stawką kurs, który był w "dołku" i musiał się przed gwizdkiem dźwignąć. Tylko w tym momencie zamiast pomyśleć o tej oczywistej sprawie, myślałem o tym jak to szybko zarobię kolejne euro i niestety zaraz nastąpiły wzrosty i musiałem się ratować sporą stratą.

Oprócz tych rynków wszystko szło bardzo dobrze i po zakończeniu ostatniej transakcji bardzo się zdziwiłem sporym minusem dzisiejszego dnia. Wszystko to za sprawą Manchesteru City. Niestety o 20:45 było sporo meczy i w przerwie grałem chyba na 4 rynkach co odbiło się na braku uwagi i zapomniałem anulować zakład, który nie był przyjęty, opuściłem rynek i dopiero pod koniec dnia zauważyłem, że stan konta się nie zmienił. Tyle dobrze, że to tylko 30 euro i da mi nauczkę na przyszłość.

Widziałem na jakimś filmiku z Greek Toys, że można zrobić osobną kolumnę, w której pokazywane są swoje zakłady w ledderze, które są nieprzyjęte. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę napisać bo sam tego nie potrafię znaleźć.

Jutro prawdopodobnie nie pohandluję bo czeka mnie wyjazd.

Odnośnik do posta

35517297.jpg

Dziś nie miałem czasu na trading przed spotkaniami, coś udało się ugrać w trakcie przerw, jutro dużo rynków i dużo czasu więc powinno być lepiej. Dzisiaj wszystkie rynki zachowywały się normalnie przez co z każdego wyszedłem z greenem.

Odnośnik do posta

91554436.jpg

W sobotę dużo rynków, wiec w trakcie przerw udało się trochę zarobić, szkoda, że rynki CS w trakcie przerw mają taką słabą płynność, w meczu Chelsea na aktualny wynik przez 10 minut przyjęło mi tylko 50 z 200 euro, w poprzednim sezonie takie rzeczy nawet w sobotę były niemożliwe, może w trakcie sezonu poprawi się płynność.

Odnośnik do posta

13974097.jpg

Niedziela kolejnym dniem udanym, szczególnie rynek meczu Juventusu był bardzo dobry do gry w przerwie spotkania i można było się obłowić. Zdarzyły się też małe minusy wynikające z drobnych błędów ale i tak jestem zadowolony.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.