Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading przedmeczowy oraz w trakcie przerw

Promowane odpowiedzi

Po krótkim urlopie przyszedł czas na powrót do tradingu ale prawdopodobnie do października będę miał bardzo ograniczony czas.

Wczorajsze rynki, miałem czas tylko do 16 więc wynik nie jest zły, tym bardziej, że poranne rynki mają bardzo słabą płynność.

27578669.jpg

Dziś dopiero wieczorem mam czas na trading więc zbyt dużo nie uda się zagrać, pewnie same spotkania w przerwie.

Odnośnik do posta

12wu.jpg

W niedzielę, tak jak pisałem wcześniej, nie miałem zbyt wiele czasu więc udało się zagrać tylko na kilku rynkach. Wszystkie były grane w przerwie meczu, oprócz spotkania z Brazylii, gdzie 50minut przed spotkaniem w kursie na faworyta była dziura 2 ticki, ustawiłem po 200 euro na back i 200 lay (staram się tego oduczyć), poszedłem od kompa na 5 min a po powrocie okazało się, że tylko lay został sprzedany a kurs spadł o 10 ticków musiałem ciąć starty po -7euro, później udało się jeszcze zmniejszyć starty bo rynek przed spotkaniem był bardzo płynny ale niestety został mały minus. W meczu Academica rynek nie okazał się zbyt płynny i trzeba było wychodzić z lekkim minusem. Reszta rynków zgodnie z przewidywaniami, szczególnie Hiszpania.

Odnośnik do posta

13wi.jpg

Duży plus w poniedziałek zawsze cieszy, szczególnie cieszy mnie zarobek na meczu Stoke, gdzie na rynku MO w przerwie można było bez problemów ustawić się w kolejce po kurs 9.5 i sprzedać o jeden tick niżej spora gotówkę.

Reszta rynków bez większych problemów.

Dzisiaj proponuje się przyjrzeć spotkaniu Swansea - Coventry, kursy powinny zacząć spadać do ~1.75.

Odnośnik do posta

Rynek meczu z Coventry przewidziałem dobrze ale mój back nie został zakupiony i przegapiłem falę spadków, przez co w ogóle nie zrobiłem żadnej transakcji.

14wj.jpg

Inter to trading przed spotkaniem, reszta w trakcie przerw.

Odnośnik do posta

Nephe,moze jakieś objaśnienie co robisz i dlaczego(w trakcie przerw),mi ososbiście narazie trudno coś znalejzć gdy jest przerwa ale po tym jak handlował w przerwie szupes i ty widać że jest w tym potencjał,co byś polecił takiemu laikowi jak ja,z góry dzięki za odpowiedz.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Niestety byłem zmuszony wypłacić połowę środków z konta na giełdzie, więc czas wrócić do gry po krótkiej przerwie i powoli zbierać grosz do grosza.

23we.jpg

Niby czwartek, niby mało rynków, ale dzięki meczom w Hiszpanii i we Włoszech, gdzie płynność była bardzo dobra, udało się nieźle zarobić. Każdy wynik ponad 10 euro w środku tygodnia uważam za sukces.

Odnośnik do posta

24w.jpg

Dzisiaj szło bardzo dobrze aż do 21:30, gdzie wbiłem się dużą gotówką w rynki o bardzo małej płynności, co okazało się sporym błędem. Szczególnie żałuje gr na CS w meczu Leicesteru, inne rynki były bardzo płynne, a ja zagrałem na CS w Jakkolwiek inny na którym się nic nie działo, przyjęło mi kurs ale nie mogłem go sprzedać i tuż przed rozpoczęciem 2 części meczu musiałem się ratować wychodzą na minus.

Mecz Piacenza - Siena także grany podczas przerwy narobił mi sporych problemów, przez pierwsze 5 minut przerwy wszystko układało się bardzo dobrze, zainwestowałem 150 euro i byłem pierwszy w kolejce do sprzedania jeden tick nizej, niestety rynek okazał się bardzo mało płynny i tuz przed początkiem drugiej części musiałem ponownie akceptować reda aby nie wejść w in-play.

Ostatnio na to nie zwracałem uwagi więc dobrze, że dziś się taki dzień przytrafił, dzięki czemu przez weekend postaram się uniknąć błędu: nie wchodzić ze zbyt dużą stawką w słabo płynny rynek.

Odnośnik do posta

25wa.jpg

Warto dzisiaj było poświęcić większość dnia do gry bowiem zyski są bardzo duże. Sporo rynków do gry, bardzo duża płynność praktycznie nie pozwalały na zrobienie minusa. 90% grałem w trakcie przerwy, tylko kilka rynków zagrałem przed spotkaniem ale na nich także udało się uniknąć wpadek. W zasadzie jedyny minus to mecz Benfici, na którym kursy poszły inaczej niż sądziłem i musiałem wychodzić z małym minusem.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.