Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[02-02-2013] Erfurt - Osnabruck

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Osnabruck (BF lub np. Unibet)
Obecny kurs: 2.52 (2.50)
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.108039752&q=osnabruck
Uzasadnienie Jest to kolejny z rynków gdzie płynność nie zachwyca i pewnie nie jeden chętnie by się przyczepił do tego jednakże jak kurs ma zleceć to zleci, a i pieniądze w koszykach się znajdą by dać laya, bo backi są dostępne od ręki czy to na Unibecie czy Bwin'ie. W ostatnim meczu Osnabrucku nie mogli zagrać:

Tom Bertram (9/0)

Smail Morabit (12/5)

Patrick Göbel (4/1)

Mario Fillinger

Bernd Rauw (12/0)

Marius Strangl (9/0)

Maik Baumgarten (4/0)

W porównaniu z ostatnim meczem, zabraknie również:

Kevin Möhwald (22/2)

Marko Kopilas (6/0)

którzy dostali po czerwieni.

Z klubu zaś odeszli:

Rickert (gk 12/0)

Igor Jovanovic (3/0)

post-1138-0-36059300-1359660214_thumb.jp

Jestem zdania, że w tej sytuacji warto backować nawet u buków, gdyż kurs powinien nam trochę polecieć. Każdy ma swój rozum i widząć płynność oraz wagę informacji powinien sam ocenić czy warto wejść

Good Luck!

Odnośnik do posta

Spojrzałem na 3.Bundeslige, której wiadomo nie oglądam..Jeśli te braki w składzie gospodarzy są pewne to kurs ma szanse spaść kilka, nawet kilkanaście ticków..Trochę to takie wróżenie, ale popieram i za parę groszy kupię:)

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Zleci jeszcze... Wczoraj była podobna sytuacja, 2 buki miały największy kurs bwin i mybet. Mybet się nie liczy bo tam z tego co wiem trzeba postawić zakład składający się z 3 spotkań. A więc bwin trzymał wysoko, jak tylko spuścił do poziomu który trzymały inne buki to giełda też poleciała. Dziś jest podobnie normalny buk WilliamHill trzyma wysoko, jak tylko puści w dół giełda tez powinna dość spaść. To takie moje obserwacje z wczoraj, które są dość interesujące :)

EDIT: Chodzi mi o to, ze tylko jeden buk powstrzymuje giełdę przed spadkiem.

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

Jak Wy coś sprzedaliście na tym rynku? Ledwo 3k jest. :/ Trzymie już kontre z pół dnia i nikt skupić nie chce. :/

Odnośnik do posta