Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw Blog - Pozwólmy mnożyć sie pieniądzom :)

Gość Trader999

Promowane odpowiedzi

kontoc.jpg

Mój 4ty dzień tenisa in-play, jestem jak najbardziej zadowolony z wyniku. Grałem min. stawką 2E.

Murray - Wawrinka - Dużo szybkich scalpów po 1 tick. Ustawiałem się w kolejce wyżej na serwującego i po przyjęciu wystawiałem tick niżej. Jeżeli nikt nie kupił mojego backa- momentem wyjścia był informacja o zagranej piłce (np. 110 km/h). Dlaczego scalping na serwującego? Gdybym nie zdążył sprzedać lay'a jest większe prawdopodobieństwo, że serwujący wygra piłkę i kursy pójdą w dół. Trzeba działać bardzo szybko, wchodzić zaraz po zdobytym punkcie, nie ustawiać się za nisko oraz mieć oczy dookoła głowy :)

Querrey - Almagro - tu grałem back na serwującego przy 0-0. a właściwie zagrałem 1 trade, wyszedłem troszkę za późno,- bodajże przy 0-40.

Reszta spotkań podobnie,- wyłącznie scalping

wawrinka.jpg

llodra.jpg

(edit; podsumowanie bodajże z przedwczoraj, gdy dodawałem posta był on podepnięty pod poprzedniego i zarazem niewodczny jako nowy, dlatego odświeżyłem)

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Wynik z tenisa jest jak najbardziej OK ,grajac stwaka 2 zrobiles kawal dobrej roboty

Tak trzymaj

Ps.W razie jakichkolwiek chwilowych problemow np. klka nieudanych spotkan minusowych nie wpadaj w panike nic nie zmieniaj w swoich metodach gry jezeli one do tej pory byly skuteczne nadal takie beda a bledy kazdy czasami popelnia trzeba tylko je korygowac i dalej do przodu ale nic nie zmieniac to tak na przyszlosc ale widze ze wcale narazie tego nie potrzebujesz.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.