Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

TAN - Numer konta telefoniczneg

franz

Promowane odpowiedzi

Jeśli jest jakas awaria Betfair, jedyny możliwy sposób, żeby odsprzedać zakład to zadzwonić i podać TAN. Każdy ma swój własny, widoczny w zakładce Moje Konto. Mam teraz pytanie czy ktoś próbował kiedyś dzwonić pod te numery widoczne także w zakładce Mój Profil?

Jeden jest dla mieszkańców Wielkiej Brytanii a drugi dla pozostałych użytkowników Betfair.

Czy dzwoniąc pod ten numer mamy możliwość rozmowy o Polsku czy konieczne jest znanie Języka Angielskiego? Jak to w praktyce wygląda?

Odnośnik do posta

Skoro dzwonisz do Anglii, więc na 99,9% musisz porozumiewać się po angielsku. Bardzo wątpliwe, żeby mieli w centrali jakiegoś Polaka " do zadań specjalnych"

Sam jestem ciekaw jak to wygląda i jesli ktoś ma jakieś doświadcznie niech sie wypowie.

Odnośnik do posta

Ja dzwonilem - raz zeby mi anulowali zaklad, raz zapytac sie czy maja ochote odwiesic rynek, ktory mial byc in-play a mimo to byl zawieszony. W obu przypadka gadalem po angielsku.

Jak zadzwonisz pod ten numer, to na poczatku masz automatyczne menu wyboru (oczywiscie po angielsku) a pytaja sie co chcesz - czy zaklady, poker czy cos tam jeszcze. Nie ma w tym menu mozliwosci wyboru jezyka, wiec jak juz sie polaczylem z konsultantem , to nawet nie pytalem czy mozna z nimi w innym jezyku. A szkoda, bo jak gadam po angielsku to sie mecze :-/

Odnośnik do posta
Ja dzwonilem - raz zeby mi anulowali zaklad, raz zapytac sie czy maja ochote odwiesic rynek, ktory mial byc in-play a mimo to byl zawieszony. W obu przypadka gadalem po angielsku.

Jak zadzwonisz pod ten numer, to na poczatku masz automatyczne menu wyboru (oczywiscie po angielsku) a pytaja sie co chcesz - czy zaklady, poker czy cos tam jeszcze. Nie ma w tym menu mozliwosci wyboru jezyka, wiec jak juz sie polaczylem z konsultantem , to nawet nie pytalem czy mozna z nimi w innym jezyku. A szkoda, bo jak gadam po angielsku to sie mecze :-/

OK. Powiedz jak pamiętasz jakie pytania ci zadawali? Jak to tam mniej więcej wygląda?

Odnośnik do posta

Raz musialem wystukac na klawiaturze telefonu date urodzenia do weryfikacji a drugim razem pytali tylko o ten kod numeru konta telefonicznego.

No a potem to tylko pytali w czym moga mi pomoc :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.