Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[03-02-2013]Montpellier HSC vs. Stade de Reims

Promowane odpowiedzi

Rynek: Montpellier HSC vs. Stade de Reims
Moja propozycja: LAY Montpellier HSC
Obecny kurs: 1.55
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.108052948&exp=e
Uzasadnienie:

- Niezły szpital w drużynie gospodarzy, sporo zawodników odeszło w okienku transferowym: http://pozagra.com/02_2013/03/montpellier-stade_de_reims.php

- rynek dopiero się buduje, ale u buków kursy w górę http://www.oddsportal.com/soccer/france/ligue-1-2012-2013/montpellier-chalons-reims-1336039/
Nie grałem jeszcze takich niskich LAYów pre, więc z góry dzięki za wasze opinie.

Odnośnik do posta

No niestety, właśnie buki spuściły kursy i dosłownie w tej samej chwili kursy na giełdzie poleciały w dół. Widać, że bardziej liczy sie pozycja w tabelach i ostatnie wyniki niż składy i absencje. Ja poczekam, może nawet przemyślę wejście in-play. Muszę obmyśleć strategię.

Odnośnik do posta

Trudno mi powiedzieć. Chętnie sam usłyszałbym opinię bardziej doświadczonych. Widać, że buki tutaj rządzą kursem, bo spadek nastąpił dosłownie na moich oczach, jak pinek zjechał o 4%. Pozycje w tabelach oraz ostatnie wyniki drużyn są jednak silniejsze chyba niż absencje. W nocy mogłem sprzedać z 2 tickami w przód, ale liczyłem na co najmniej 4. Poczekam jeszcze do 5 a jeśli kurs nie przekroczy 1.56 (co może być wątpliwe) to oddaję 75%, a za 25% gram in-play wierząc w to, że braki przełożą się na grę - taki jest mój plan.

Odnośnik do posta

Ja równiez miałem 200 po 1.55 i 1.56... Oddałem po 1.51... Przepraszam za typ, jednak pozycje w tabeli, ostatnie wyniki i marki drużyn zaważyły...

Odnośnik do posta

Moim zdaniem nie ma co przepraszać, ponieważ każdy inwestuje i wchodzi na swoją odpowiedzialność.

Greener życzę powodzenia w dalszych tradach :) 

Ps. sam wszedłem lay 1,55 ale po obnizce pinnacla wyskoczylem po 1,54.

Odnośnik do posta