Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[05-02-2013] Oldham - Yeovil

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Yeovil
Obecny kurs: 2.84-2.86
Link do rynku na stronie betfair:
Uzasadnienie: Yeovil w wyśmienitej formie ostatnie 5 meczy to 4 zwycięstwa i jedna porażka, zupełnie odwrotny rezultat ma drużyna gospodarzy: 4 przegrane i 1 wygrana. Niestety trend na giełdzie nam jeszcze nic nie powie, aczkolwiek wierze tutaj w spadki gości, gdyż jak dla mnie stoją za wysoko, więc dlaczego nie skorzystać i nie wejść z backiem, skoro gospodarze nadal osłabieni są brakiem:

• M'Changama
  • Montano
  • Smith
  • Simpson
  • Furman

4 napastników + 1 pomocnik. Dodatkowo znalazłem informacje, że gospodarze stracili swojego trenera i drużynę poprowadzi trener juniorów. Myślę, że przy takiej sytuacji warto spróbować.

post-1138-0-61589700-1360013908.jpg

Good Luck!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rynek: MO Moja propozycja: Back Yeovil Obecny kurs: 2.84-2.86 Link do rynku na stronie betfair: Uzasadnienie: Yeovil w wyśmienitej formie ostatnie 5 meczy to 4 zwycięstwa i jedna porażka, zupełnie

Póki co ważne by poleciało Greener dodam jeszcze, że do składu gości wraca obrońca Dean Furman (btw. nie trafił karnego jak i większość zawodników w jego drużynie i RPA odpadło, dlatego jutro już zna

ja juz czekam w kolejce, wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie nam czekac do ostatnich minut przed meczem az rynek zacznie wariowac i dopiero moze wtedy uda nam sie uzyskac korzystny rezultat na tym ryn

Posted Images

A tak w ogóle to bardzo ładna wyczajka. Jak absencje które pogrążyły Liverpool w pucharach okażą się prawdą, to może być ciekawie. Jakie są twoje prognozy Sid?

Odnośnik do posta

Póki co ważne by poleciało Greener :) dodam jeszcze, że do składu gości wraca obrońca Dean Furman (btw. nie trafił karnego jak i większość zawodników w jego drużynie i RPA odpadło, dlatego jutro już znajdzie się w szeregach Yeovil) :)

Odnośnik do posta

Skacze sobie kurs, tick w góre i pare w dół... Jak na razie 5 ticków zleciał. Szybko... Jak myślicie, do ilu spadnie? Początkowo ustawiłem sie właśnie 5 ticków niżej, ale jak widze taki szybki spadek to chyba warto jeszcze poczekać i przytrzymać.

Odnośnik do posta

nie zdążyłem nawet kupic ;/

ale wyglada na to ze ladnie kurs poleci

To kupuj szybko, bo jeszcze da sie "coś" z tego wycisnąć.

Odnośnik do posta

Ja oddawałem stopniowo ale jeszcze 30% zostało. Wklej wykres jak możesz Rybski. Jakbym miał kompa to zastanowiłbym sie nad dokupieniem jakby podskoczyło do 2.80. A takiej windy mozna było się spodziewać, zwykle są koło 9-10 po spadkach. Bukmacherowie sie obudzili, albo ktos realizuje zyski.

Odnośnik do posta

no wlasnie chyba ktos realizuje zyski bo duzo kasy wplynelo, ale juz kurs znowu spada a ja dokupilem po 2,86

http://www.betfair.com/exchange/football/marketactivity?id=1.108083105&selectionId=132555

pinnacle i sbobet niezle kursy wywindowali do gory, jak to widzicie :) warto czekac? :)

Edytowane przez rybski
Odnośnik do posta

pinnec w ciągu 8 min podniósł, z 2,68 na 2,85 i to spowodowało winde w górę, jeednak jak narazie nie widzę żadnego info odnośnie absencji w Yevoil, które mogły by spowodować taki ruch.

Odnośnik do posta