Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[05-02-2013] Oldham - Yeovil

Promowane odpowiedzi

jeżeli sytuacja wygląda tak samo jak wczoraj, i nie ma żadnych dodatkowych info, to może wrócić, ja kupiłem po 2,88 teraz back, ale ręką na pulsie bo to skaczący rynek.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rynek: MO Moja propozycja: Back Yeovil Obecny kurs: 2.84-2.86 Link do rynku na stronie betfair: Uzasadnienie: Yeovil w wyśmienitej formie ostatnie 5 meczy to 4 zwycięstwa i jedna porażka, zupełnie

Póki co ważne by poleciało Greener dodam jeszcze, że do składu gości wraca obrońca Dean Furman (btw. nie trafił karnego jak i większość zawodników w jego drużynie i RPA odpadło, dlatego jutro już zna

ja juz czekam w kolejce, wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie nam czekac do ostatnich minut przed meczem az rynek zacznie wariowac i dopiero moze wtedy uda nam sie uzyskac korzystny rezultat na tym ryn

Posted Images

O ja pitolę... Rano zastanawiałem się czy nie oddawać reszty po 2.72. W życiu nie spodziewałbym się wzrostu do 2.88, gdzie zarówno tabela, wyniki oraz tak jak pisał Sid składy powinny skłaniać do dalszych spadków. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak jak tłum poszedł za trendem wygenerowanym przez nas niejako, pewno tłum poszedł również za osobami zdegustowanymi brakiem dalszych spadków, realizującymi zyski i ruchami buków. Ciekawe jak skończy się ten rollercoaster. Szkoda, że nie mam dostępu do BF. Chętnie kupiłbym po 2.88 ten zakład.

Powodzenia grającym, zwłaszcza tym którzy kupili po 2.76.

Odnośnik do posta

nie rozumiem czemu nastapil az taki nawrot

jesli ktos stawia wieksza kase na oldham to albo jest debilem i liczy na szczescie w meczu albo wie cos czego my nie wiemy :)

ja nadal czekam az kurs spadnie

a pinnacle to juz w ogole odwalilo niezly kurs... 2,87

Edytowane przez rybski
Odnośnik do posta

Myślałem, ze to tylko chwilowa tendencja wzrostowa, która jest przyczyną czynników o których pisałem. Myślałem również, że buki zaczną spuszczać dostosowujac się do trendów na giełdzie i wtedy wszystko wróci do normy. A tu zamiast spuszczac jeszcze podbijają??? I tak wierze w spadki, nie może być inaczej, wszystkie znaki na niebie i ziemi przemawiają za spadkami... Chyba ze my czegoś nie wiemy, albo inni nie wiedzą tego co wie Sid (składy, zawirowania itd.). Tabela i wyniki powinny być jednak wystarczające do spadków. Nie rozumiem tego, nielogiczne totalnie. A 30% stawki ciągle siedzi na tym rynku... A rano plułem sobie w twarz, że to 30% stawki a nie przynajmniej 30% lub 100% banku.

Przed spotkaniem to może być jeden z ciekawszych wykresów pre na moje. Ciekawe czy będzie kolejna korekta... Lub może inaczej - ciekawe o której będzie korekta.

Odnośnik do posta

O cholera jak jest tak jak mowisz to niezly red sie bedzie swiecil... A rano sie zastanawialem czy nie sprzedawac, bylo ok. 8 tickow zysku... A tak jestem uziemiony, bo nie mam dostepu do kompa teraz. Jak co to piszcie jak sprawa sie toczy. :P

Odnośnik do posta

Na tym rynku jest jeszcze BARDZO MALO PIENIEDZY i latwo nim manipulowac. Wlasciwe wartosci ukaza sie za pare godzin. Sadze jednak, ze miejsce tego kursu jest w granicach 2,74-2,72.

Odnośnik do posta

Na tym rynku jest jeszcze BARDZO MALO PIENIEDZY i latwo nim manipulowac. Wlasciwe wartosci ukaza sie za pare godzin. Sadze jednak, ze miejsce tego kursu jest w granicach 2,74-2,72.

ja uwazam ze nawet 2,74-2,72 to zbyt wysoki kurs jak na aktualna forme obu druzyn i absencje graczy oldham 

nie wiem czemu pinnacle trzyma kurs na yeovil na tak wysokim kursie, wystarczy ze pinnacle objedzie i na betfair kursy beda podobne do tych z rana

Odnośnik do posta

Mam nadzieję, że potrzyma jeszcze trochę... ze 4 godziny :) Jak wróce do domu, to chetnie dokupię.

Sid, mozesz podesłać link do strony z której miałes te informacje o absencjach?

Odnośnik do posta

ja uwazam ze nawet 2,74-2,72 to zbyt wysoki kurs jak na aktualna forme obu druzyn i absencje graczy oldham 

nie wiem czemu pinnacle trzyma kurs na yeovil na tak wysokim kursie, wystarczy ze pinnacle objedzie i na betfair kursy beda podobne do tych z rana

Kurs mozna zawyzyc i trzymac z wielu powodow...........bardzo czesto po to, by przestraszyc.

Niczego nie mozna wykluczyc, ale ogromne znaczenie ma zawsze relacja gospodarz-gosc, nawet barca na wyjezdzie z cienkim przeciwnikiem

liczona jest po 1,6-1,7.........../w zwiazku z tym ponizej 2,72--NIE WIEM/

Odnośnik do posta

Ja postanowiłem zakupić po 2.88. Zobaczymy jak bedzie , ale reke trzymam na pulsie ...  1 tick i nie czekam chyba zaraz znowu wypali ....

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie wiem czy nie zaryzykuję tutaj... Yeovil wygrało ostatnie 3 mecze. W tabeli są 7 a ich przeciwnicy 20. Goście wygrali swoje 5 meczy, natomiast gospodarze 1 remis i 4 porażki.

Odnośnik do posta

Zdążyłem, Dokupiłem, teraz tylko pytanie czy zwyciężę :)

Niezły rollercoaster :)

Ale Pinek szaleje widzę +0,23 po 13... Mam nadzieję, że nic tu nie śmierdzi i po prostu ktoś po prostu manipuluje kursem pre

Edytowane przez Greener
Odnośnik do posta

ja juz czekam w kolejce, wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie nam czekac do ostatnich minut przed meczem az rynek zacznie wariowac i dopiero moze wtedy uda nam sie uzyskac korzystny rezultat na tym rynku

po obejrzeniu dokumentu "sport mafia korupcja" teraz wszedzie widze sprzedane mecze i w tym przypadku spadajacy kurs na gospodarzy smierdzi mi na kilometr :D

ale to tylko moja przewrazliwiona natura :)

Odnośnik do posta