Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wolves - Southend back 1.38, goście mają problemy finansowe i klub gra fatalnie, nawet przy niepełnym składzie Wolves nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem. Spadki do 1.35 na pewno.

Odnośnik do posta

Sampdoria - Werder

Back 2.16.......Werder wygrał pierwsze spotkanie 3-1...dzisiaj przyjeżdza do Genui tylko z 14-os. kadrą!! bez m.in Almeidy i Hunta...w weekend zagrali beznadziejnie przegrywając z Hoffenheim 4-1.....Sampdoria z Pazzini i Cassano z przodu i przy własnej publicznosći będzie walczyła do upadłego o LM...Werderowi natomiast do awansu wystarczy nawet porażka 1-0 2-1....uważam, że powinno parę ticków spaść zwłaszcza, że Sampdoria to drużyna własnego boiska co udowodniła w zeszłym sezonie Serie A.....

Odnośnik do posta
Sampdoria - Werder

Back 2.16.......Werder wygrał pierwsze spotkanie 3-1...dzisiaj przyjeżdza do Genui tylko z 14-os. kadrą!! bez m.in Almeidy i Hunta...w weekend zagrali beznadziejnie przegrywając z Hoffenheim 4-1.....Sampdoria z Pazzini i Cassano z przodu i przy własnej publicznosći będzie walczyła do upadłego o LM...Werderowi natomiast do awansu wystarczy nawet porażka 1-0 2-1....uważam, że powinno parę ticków spaść zwłaszcza, że Sampdoria to drużyna własnego boiska co udowodniła w zeszłym sezonie Serie A.....

Werder tak jak napisałe kolega osłabiony, a do tego kadra 14 zawodników nie wróży nic dobrego przed rewanżem. Sampdoria pokonywała już na swoim obiekcie nie takie drużyny jak osłabiony Werder, który w miniony weekend dostał tęgie lanie w Bundeslidze.

Jedyne co mnie martwi to to niecałe 190000 na 2,10 - może to tylko sciema... Ogólnie kursy zaczynają powoli spadać, a myślę, że im bliżej południa i informacja o kadrze Werderu obiegnie świat to spadki nabiorą tempa - tak jak miało to miejsce w dniu wczorajszym w meczu ligi rumuńskiej.

Sam zakupiłem po 2,16 i obecnie cierpliwie czekam na rozwój wydarzeń...

Odnośnik do posta
Kupujciec back Hanescu-Brands . Kursy w pinnacle 1.71 a w betfair 1.76.

No i co z tego ? to też w pinnacle jest 5 ticków mniej nie znaczy, że na BF też spadnie, przydałoby się więcej informacji zdobyć a nie tak na chybił trafił kupować.

Odnośnik do posta
Kupujciec back Hanescu-Brands . Kursy w pinnacle 1.71 a w betfair 1.76.

to, że jest taka różnica (w sumie niewielka) to nie znaczy, że należy kupować. Ty kupiłeś?

Odnośnik do posta
Kupiłem Sampdorię po 2,18 zobaczymy co z tego będzie. Generalnie nastawiam się na sprzedanie o jeden tick niżej.
Czyli z takim nastawieniem to musiala pojsc niezla sumka? icon_smile.gif
Odnośnik do posta

550e tylko i już chyba straty będą bo kurs poleciał w górę.

edit: Red 14,5e .... jak zwykle co gram preplay kończy się na czerwono. Dlatego pre-play nie gram prawie wcale.

Odnośnik do posta

Nie no niezłe jaja :) nikt się chyba nie spodziewał takiego obrotu sprawy. Teraz pytabnie, co tu robić? Czy cierpliwie czekać czy może sprzedawać z niewielka stratą...

Odnośnik do posta

Ja natomiast polecam zainteresowac sie spotkaniem Sheriff - Basel.

Wczoraj zakupiłem back na gości po 2,82 i niedawno zgreenowałem, ale kurs myśle spadnie spokojnie poniżej poziomu 2,6, bo jest silna presja na szwajcarów. U siebuie wygrali tylko 1-0.

Spada także ładnie under, więc dobrym wyborem jest backowanie 0-0 po kursie 11 i 11,5 a także wyniku 0-1 po 9,4-9,6.

Spotanie Werderu dziś odpuszczam, mimo że goście w osłabieniu, to jednak rynek dalej wierzy w siłe ognia gości.

Odnośnik do posta