Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Natrafiłem ostatnio w internecie na darmowy program do tradingu na betfair. Podobny do Geek Toy i ciekawa alternatywa dla cymatic.

Jeśli kogoś zainteresuje to program można pobrać tutaj:

http://botbetfair.com/download/private/botbeetle47.zip

Screeny:

post-9-0-75556600-1360258252.jpg

post-9-0-14103000-1360258274_thumb.jpg

post-9-0-56808500-1360258314_thumb.jpg

post-9-0-32912600-1360258338_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Z tego co widzę, testuje go właśnie i porównuje z Cymatic'iem to jest dużo mnie czytelny + brakuje laddera, chyba że ja nie mogę go znaleźć. 

Odnośnik do posta

witam!
mam problem z programem botbeetle, nie ładuje mi rynków "by time" tylko muszę wyszukiwać ze wszystkich co jest uciążliwe a druga sprawa nie mogę sie zalogować przez ten prgram na strone betfair (jestem zalogowany ale nie mogę wejść przez tą ikonę kuli ziemskiej) miał ktoś może podobny problem? 

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

z tego co widze program sie rozwija i autor caly czas aktualizuje oprogramowanie,ktore posiada coraz wieksza funkcjonalnosc. aktualna wersja oprogramowania to 1.0.1.51. leadder juz jest dodany. generalnie bardzo przyjemne oprogramowanie.

Edytowane przez wyjec
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

a którą masz wersje programu? w wersji 2.1 jest ikonka gwiazdki i napis show i tam z rozwijanek listy wybierasz co chcesz. tylko musisz sie najpierw zalogowac

Edytowane przez wyjec
Odnośnik do posta
  • 2 years later...

Mam pytanie do osób korzystających z Botbeetle. Czy aplikacja ta jest bezpieczna, czy może miał ktoś przypadek utraty hasła do Betfair po jej stosowaniu? Pytam, ponieważ program jest autorstwa Rosjanina, a strona domowa aplikacji ma dość kiepski rating. Niech wypowiedzą się osoby regularnie tradujące na Botbeetle.

Odnośnik do posta

Korzysta ktoś z tej aplikacji? Korzystałem z cymatica, ale niestety wprowadzili ten abonament i zastanawiam się teraz czy zainwestować w jakaś porządną aplikacje czy przesiąść się na tą darmowa? ;)

Odnośnik do posta

Powiedzcie mi czy trading przynosi Wam zysk ? Albo inaczej ... sami zadajcie sobie to pytanie ...

Jeżeli czerpiecie z tego korzyść to jak ona ma się do kosztu oprogramowania ?

Cymatic na miesiąc w przeliczeniu na złotówki kosztuje około 40 zł .. to dużo ? Geeks jest jeszcze tańszy ...

Odnośnik do posta
21 godzin temu, Pomylony napisał:

Powiedzcie mi czy trading przynosi Wam zysk ? Albo inaczej ... sami zadajcie sobie to pytanie ...

Jeżeli czerpiecie z tego korzyść to jak ona ma się do kosztu oprogramowania ?

Cymatic na miesiąc w przeliczeniu na złotówki kosztuje około 40 zł .. to dużo ? Geeks jest jeszcze tańszy ...

Pomylony, o tym to każdy wie, ale są ludzie, którzy tną koszty do minimum. Skoro jest na rynku bezpłatna aplikacja, która ustępuje nieznacznie płatnym, to dlaczego z niej nie korzystać? Pytanie zasadnicze jest jednak takie - czy jest ona bezpieczna?

Od kiedy wyjec korzystasz z Botbeetle?

Odnośnik do posta

w zasadzie korzystalem od samego poczatku teraz niestety nie korzystam bo od sierpnia 2014 r nie moge grac na bf z powodu ograniczen regionalnych. Nie chodzi tu o botbeetle tylko o moj adres zamieszkania

Edytowane przez wyjec
Odnośnik do posta

Ja testuję ten program od kliku dniu i do grania pre play wystarczy więc dla początkujących polecam :) Jednak i tak przymierzam się do kupna geeksa ,bo to jednak sprawdzone oprogramowanie i bardziej czytelne :)

Odnośnik do posta
  • 10 months later...

Witam,

Jako że po dłuższej przerwie wracam do betfaire a cymatic z którego korzystałem jest już niestety płatny mam pytania odnośnie Botbeetle. 

Czy ten program ma wykresy świecowe? I czy nadaje się do handlu na koniach??

Póki co nie mam jak tego sprawdzić bo czekam na weryfikacje konta na betfair gdyż zostało zablokowane a strasznie ciekawią mnie te dwie kwestie?

Pzdr

Odnośnik do posta