Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[13-02-2013] Shakhtar - Dortmund

Promowane odpowiedzi

Rynek: Match Odds
Moja propozycja: back Dortmund
Obecny kurs: 2.80
Uzasadnienie: kurs po woli leci w dół myślę, że ma możliwość zejścia lekko w dół za główną przyczynę upatruję tutaj fakt, iż gospodarze spotkania grają pierwszy mecz o stawkę od dłuższego czasu to znaczy od ostatniego meczu fazy grupowej Ligi Mistrzów, który odbył się 5 grudnia ubiegłego roku zakończył się jednobramkową porażką Shaktara z Juve.

Życzę Powodzenia oraz zapraszam do dyskusji jak reszta z Was to widzi. 

Edytowane przez Kasta
Odnośnik do posta

tak nastąpiło wybicie szczerze mówiąc to spodziewałem się tego ale faktem jest to, że mimo wszystko można było zarobić teraz nie oczekiwał bym jakiś dużych zmian...

Odnośnik do posta

60 tys weszlo w rynek jak w maslo

czy ktos wie co to ma byc?

juz myslalem ze sobie fajnie zarobie a tu niezla kupa sie zrobila

nie wiem czy oczekiwac tutaj jeszcze spadkow, jak sadzicie? w koszykach sie troche przesortowalo moze wroci do 2,68-2,7?

Edytowane przez rybski
Odnośnik do posta

no mi też się kupa zrobiła :/ miałem ładny zarobek i ustawiłem się z backiem po 2.7 a tu winda na 2.84 i red na prawe 60 E tak to jest z meczami pucharowymi tu są spore zmiany przynajmniej ja na takie zawsze trafiam...

Odnośnik do posta

byl idealny na szybki zarobek, brać po 2,8 i teraz sprzedawać, moim zdaniem powoli wrócimy ma poziom 2.70 jeżeli nie będzie żadnego info

To moze być czysta spekulacja kursem przez pinnca, oni często potrafią się tak bawić w dniu meczu, aż w pewnym momencie zrzucają.

Jednak radziłbym chociaż cześć pozycji sprzedać teraz póki jest spokój bo nie wiadomo do końca w którą strone może wystrzelić 

Odnośnik do posta

przed sprzedaza powstrzymuje mnie redzik :D narazie chyba poczekam na rozwoj sytruacji

Lepiej ciąć stratę teraz jak gdyby miała się powiększyć więc ja bym na Twoim miejscu sprzedał.

Odnośnik do posta

wiem wiem, tak tez bede musial zrobic, jeszcze troche zdazylem kupic po 2,8 wiec cos tam sie zrownowazylo ale za znaczna czesc kapitalu kupilem niski kurs

Odnośnik do posta

niczego przesądzać nie można ale w mojej ocenie ciężko będzie liczyć na spadek w okolice 2.7 jeśli już miałbym pozbyć się reda to wolał bym odsprzedać teraz z małą stratą a ją później próbować odrobić scalpami to moja opinia do niczego nie zmuszam :)

Odnośnik do posta

W tym meczu spróbuje zagrać na Borusie Dortmund. Myślę że po ostatniej wpadce w lidze i przegranej 1 :4 z Hamburgiem będą chcieli w tym meczu pokazać że tamten mecz to był wypadek przy pracy.Co do wygranej jestem pewny na 99%,przewiduje jakieś 2:0 dla BVB. To teraz przypomnijmy statystyki z fazy grupowej LM: Borussia w "grupie śmierci"nie przegrała żadnego spotkania,pokonując m.in Real Madryt ich bilans w grupie to 4-2-0 Shakhtar z bilansem 3-1-2 zajął 2-gie miejsce w grupie F,pokonując u siebie Chelsea 2:1. Szakhar ostatni mecz towarzyski przegrali z Norweskim Odd Grenland co nie świadczy dobrze o Szakhtarze. Myślę że piłka Niemiecka przeważa nad piłką Ukraińską.Między tymi drużynami doszło dwa razy do potyczek w 2001 r,i oba te mecze wygrała Borusia ,Jak to mówią historia lubi się powtarzać .Dlatego ja stawiam na Borusie Lewandowski da im wygraną

Odnośnik do posta