Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wełniany trading czyli Owca traderem...

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Witam,

trochę się spóźniłem z aktualizacją bloga, powinienem wkleić zrzut już kilka dni wcześniej ale jakoś tak to przekładałem i zapominałem o tym. Tak więc wklejam zrzut z ostatnich 7 dni a pod koniec miesiąca wkleję taki ogólny podsumowujący cały miesiąc.

Co mógłbym powiedzieć o tym tygodniu?? Był niezły, miałem kupe szczęścia na jednym rynku a mianowicie zagrałem jako trading pre-play rynek Birmingham City - Sunderland a konkretnie ht/ft na Birmingham i kompletnie zapomniałem, ze ten rynek nie wchodzi in-play, jest zamykany od razu po rozpoczęciu meczu. Szczęście moje polegało na tym, że Birmingham pierwsze strzeliło gola, dzięki temu mogłem skontrować już in-play. Zysk z tego rynku wyniósł 70f.

Warto może jeszcze wspomnieć o mojej nowej "taktyce" albo raczej zabawie na rynki in-play. Chodzi oto, że obserwuje mecze gdzie jest wynik 0:0 i na kilka minut przed końcem połowy albo całego meczu daje laya na obecny wynik. Zauważyłem, że około 38/39 minuty meczu kursy są rzędu 1.30-1.35 a przecież w tym czasie także wpadają bramki. Całe moje zobowiązanie na takim rynku to zaledwie około 10f a czasem zyski mnie zadziwiają. To oczywiście tylko taki dodatek do gry pre-play, na której koncentruję się najbardziej :)

post-195-1306395886,12_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Kolejny miesiąc za nami ale ten czas leci już mamy maj a przecież cały czas w pamięci jeszcze sylwester itd :) Kwiecień uważam za bardzo udany :) Bank powiększyłem o około 58%.

Największa wpadka jak widać na hokeju, szczerze mówiąc chciałem przykozaczyć i efekt widoczny, 4 mecze zabrały sporo kasy. Jak widać 90% mojej gry to piłka nożna, poza nią coś tam próbuję jeszcze powalczyć ale na razie z malutkimi wynikami. Ale jak to mówią "przyjdzie czas przyjdzie rada" :)

post-195-1306395906,23_thumb.jpg

Odnośnik do posta

gratuluje Owca - piekny wynik. Widze, ze kolega nawet na snookerze przycial hehe. Jesli hokej Ci nie idzie poprostu go odpusc, skup sie bardziej na pilce czy nawet snookerze wlasnie :)

Kolejny przyklad kiedy konsekwencje przynosza fajne pieniazki. Pzdr i na maj zycze conajmniej 100% zysku.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.