Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

gra na remis per play i in play

Promowane odpowiedzi

generalnie - gracze przed spotkaniem skupiają się raczej na grze na faworyta albo na szukaniu niespodzianki (w postaci zwycięstwa outsidera) - rzadko bliżej przyglądają się remisowi... Przy spotkaniach, gdzie kursy wyjściowe rozkładają się na poziomie 2.00-3.35-3.60 gracze raczej skupią się na grze na 1 lub 2... Remis pozostaje tym samym dosyć zaniedbany - często reakcją na to jest wzrost jego kursów nawet do poziomu 3.80-4.10 (przed spotkaniem)... Jeżeli w ciągu pierwszych 15 minut gry (to jest właśnie to niebezpieczeństwo), nie padnie żadna bramka - kursy na remis spadają do mniej więcej "swojego" poziomu czyli 3.30-3.50... Ta sama sytuacja ma miejsce, kiedy dane zdarzenie dopiero pojawia się na rynku - kursy na remis często są przeszacowane, by przed samym spotkaniem, albo już na LIVE w ciągu pierwszych 10-15 minut bardzo "ładnie" spadać... Niebezpieczeństwo jakie wiąże się z taką grą, to szybko strzelona bramka (w pierwszych minutach spotkania), co powoduje wzrost kursów... Jedyną metodą obrony przed czymś takim, jest dobór drużyn, które rzadko strzelają bramki (albo częściej strzelają np. w drugiej połowie meczu)...

(system znaleziony w internecie)

Odnośnik do posta

sam tak grałem czasami, do wczoraj, jak mi strzelili w 3 minucie :) na szczęście zdążyłem wycofać się ze stratą bo za 5 min znowu padła bramka, a wtedy już nie byłoby co zbierać.

Odnośnik do posta

Duzo szybciej spadaja kursy na 0:0 niż na remis, możesz więcej zarobić, ale w przypadku bramki tracisz 100%. Jak zwykle wszystko zależy od doboru spotkania ;)

Poza tym bardzo często kurs na remis stoi w miejscu jeśli mecz jest prowadzony w szybkim tempie i wtedy lipa, niebezpieczeństwo strzelenia bramki duże, a zarobek (ewentualny) niewielki.

Odnośnik do posta

Widziałem gdzieś (może nawet tutaj) taktyka grania na CS 0:0 a jako zabezpieczanie, że gol padnie 0-10min, może lepiej spróbować taką taktykę. Albo grać 0:0 i jako zabezpieczenie over 1,5 gola w pierwszej połowie, tylko nie wiem jak z płynnością rynku.

edit: o mam

http://www.traderzy.pl/topics13/169.htm

Odnośnik do posta
Duzo szybciej spadaja kursy na 0:0 niż na remis, możesz więcej zarobić, ale w przypadku bramki tracisz 100%. Jak zwykle wszystko zależy od doboru spotkania ;)

Poza tym bardzo często kurs na remis stoi w miejscu jeśli mecz jest prowadzony w szybkim tempie i wtedy lipa, niebezpieczeństwo strzelenia bramki duże, a zarobek (ewentualny) niewielki.

Po wielu obserwacjach ruchów kursów na remis, mogę jedynie zgodzić się z użytkownikiem krzysiultd ;) Czasami gram jeszcze na remisach ale tylko pre lay i kiedy widze ze jest naprawde duze prawdopodobienstwo remisu w danym spotkaniu. IN PLAY zdecydowanie odradzam, uda się za pierwszym razem, drugim, dziesiątym, a za 11 strzelą Ci bramke w pierwszym minutach i duża część kapitału idzie siee...

Odnośnik do posta
Widziałem gdzieś (może nawet tutaj) taktyka grania na CS 0:0 a jako zabezpieczanie, że gol padnie 0-10min, może lepiej spróbować taką taktykę.

edit: o mam

http://www.traderzy.pl/topics13/169.htm

Gralem kiedys taka taktyka. Przyniosla mi ona pare razy zysk ale gorzej juz jest jak od poczatku meczu druzyny maja duzo sytuacji, wtedy kurs na 0-0 slabo spada i green na 0-0 nie pokrywa nawet stawki z zakladu czas strzelenia pierwszej bramki 0-10 min.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Odświerze nieco temat.

arbuz23, nie wiem jak wy, ale ja na rynkach z dużą płynnością zauważyłem wręcz coś przeciwnego iż kursy na pare minut przed spotkaniem na remis maleją, podobno dzieje się to z tego względu iż Ci co grają pre-play czekali że jednak kurs wzrośnie, a gdy zaczyna spadać robi się panika i wszyscy zaczynają sprzedawać.

Tak samo Ci co grają progresje na remis rzucają dużymi kwotami na back remis i mi. z tego względu można zauważyć lekkie spadki na dosłownie parę minut przed spotkaniem dzisiejszy przykład to Sunderland-Everton lub Getafe-Zaragoza.

Z tego co zauważyłem nie polecam rynku poniżej 100k i włoskich lig.

Odnośnik do posta

A ja znowu zauważyłem, ze w meczach z wyraźnym faworytem (jeżeli oczywiście utrzymuje się tendencja spadkowa na faworyta) tuz przed samym rozpoczęciem meczu kurs na remis rośnie. Często to właśnie wykorzystuje.

Odnośnik do posta