Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[02-03-2013] Twente - Ajax

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: back Ajax

Obecny kurs: 2.44

Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26966227

Uzasadnienie:

Podobnie jak w poprzednich propozychjach, szanse upatruje w zrzuceniu kursów przez gamblerów.

Twente nie wygrało spotkania od grudnia 2012, to bardzo zdenerwowało kibiców, którzy domagali się zwolnienia trenera, który po tym meczu podał się do dymisji, myślę że ten czynnik znacząco wpłynie na pogorszenie morale u gospodarzy, ponadto Ajax jest w bardzo dobrej formie a do lidera PSV traci tylko 2 pkt-y .

Edytowane przez Peszkin
Odnośnik do posta

Rynek: MO

Moja propozycja: back Ajax

Obecny kurs: 2.44

Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26966227

Uzasadnienie:

Podobnie jak w poprzednich propozychjach, szanse upatruje w zrzuceniu kursów przez gamblerów.

Twente nie wygrało spotkania od grudnia 2012, to bardzo zdenerwowało kibiców, którzy domagali się zwolnienia trenera, który po tym meczu podał się do dymisji, myślę że ten czynnik znacząco wpłynie na pogorszenie morale u gospodarzy, ponadto Ajax jest w bardzo dobrej formie a do lidera PSV traci tylko 2 pkt-y .

Gdzie Ty widzisz dobrą formę Ajaxu? :)

Ostatnie trzy mecze to 2-0 w plecy i odpadnięcie z Ligi Europejskiej, wymęczone 1-1 w lidze po niebywale słabej grze i 0-3 w Pucharze Holandii na własnym stadionie ze słabym AZ.

Odnośnik do posta

kursy aktualnie 2.28-2.30 :) Ja zamknąłem pozycje na 2.32 @Zicco nie zgodził bym się z takim porównaniem, ponieważ tak jak napisał norek każda drużyna inaczej traktuje mecze pucharowe, np. większość druzyn angielskich odpuszcza LE, bo liczy się tylko LM. Dla Ajaxu teraz najważniejsze jest mistrzostwo i na mecze ligowe się nastawia najbardziej.

Odnośnik do posta