Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Gość Trader999

Niedziela jeden mecz pucharu Davisa wlasciwie dwa ktore zagralem reszte odpuscilem z mysla zeby zagrac w nocy w turniejach w Seoulu i Taszkencie jak sie okazalo nie potrzebnie przesiedzialem cala noc plynnosc katastrofalna mecze tenis ktore konczyly sie wynikiem 20-30k przyjetych pieniedzy to juz stanowczo za malo i niebezpiecznie juz wczesnie rano bylo troche lepiej za sprawa tunieju w Uzbekistanie ale to ciagle za malo zeby myslec o grubszych greenach odespalem troche i siadam do ATP tutaj w dzien bedzie lepiej z plynnoscia mam nadzieje :-/

Screen z ostatnich 24h

plg7.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Trader999

W zaleznosci od plynnosci rynku slaba plynnosc od 20 dobra plynnosc do 500 czasem wyzej roznie bywa,nie uzywam tylko jednej stawki dobieram wedlug potrzeb i mozliwosci czy jest sens grac taka stawka

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Poniedzialek 4 rynki poprawny dzien wyglada na to ze znow osiagnalem pewna stabilizacje zyski nie powalaja ale sa regularne i na bardzo zblizonym poziomie caly czas jednak stosuje taktyke bardzo defensywna niskie stawki wszystko spowodowane jest slaba plynnoscia na rynkach tenisa i jednak klasa zawodnikow nie pozwala na poczucie pewnosci nawet w momentach przelamania nie mozna byc absolutnie pewnym ze nie nastapi powrotny break zreszta chyba nigdy nie mozna byc tego pewnym ze tak sie nie stanie no ale w turniejach takiej rangi jak Metz i Bukareszt tymbardziej a wiec pozostaje scalping i na tym jak narazie opieram glownie swoja gre

plmvw.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Wtorek juz od samego poczatku handlu mialem problemy z laptopem z minuty na minute stawal sie coraz wolniejszy i w koncu w czasie kiedy tradowalem trzecie spotkanie jesli sie nie myle moj komputerek padl i ja razem z nim przegrzal sie dosyc mocno w momencie kiedy wszedlem w tiebreaku drugiego seta w meczu Seppi vs Ungur postawilem zdaje sie ponad 400 back po kursie okolo 1.14 Seppi w monecie kiedy odliczalo juz czas do przyjecia zakladu proces sie zawiesil i tyle widzialem ze zaklad zostal przyjety kiedy udalo mi sie opanowac sytuacje ze sprzetem bylo juz po tiebreaku niestety Seppi tiebreak przegral i tyle co pozostalo mi w tej sytuacji to sprzedaz ze starta -93 .Pierwszy raz mialem taka sytuacje podczas handlu nihdy nie mialem wczesniej takich problemow przyjalem reda chociarz tak naprawde wcale tak nie musialo byc poniewaz wejscie mialo na celu zlapac tick moze dwa czyli scalp i spokojnie by tak sie stalo gdyby nie klopoty jakie wynilkly ,traktuje to jako nauczke dla siebie samego poniewaz juz kilka dni wczesniej wiedzialem ze cos jest nie tak ze sprzetem jednak niewiele zrobilem ograniczajac sie do kilku drobnych operacji ktore nic wniosly dobrego i laptop chodzil coraz gorzej i gorzej pisalem nawet o tym na forum w jednym z postow ze cos zamula i co zrobilem ??? NIC .Ok druga strona medalu jest taka ze jestem w pelni swiadomy iz wczorajszy trading byl pozatym jednym incydentem dosyc udany ,to miala byc dniowka na poziomie ponad 100GBP co prawda sraty po calym dniu nie ma ale i zysk jest nieiwelki chociarz zawsze to lepsze nic jakikolwiek minus.Po tym wypadku przestalem tradowac zabralem sie za rozwiazanie problemow sprzetowych a wiec na klka godzin nie bylo handlu wrocilem po uporaniu sie z klopotami dopiero na mecze od 4 rano w Seoulu i trzeba bylo odrabaic straty jak sie okazalo skutecznie takze polowicznie moge byc zadowolony z rezultatu.Mam nadzieje ze to koniec moich klopotow natury technicznej i bedzie mozna spokojnie przysiasc dzisiaj do handlu w przeciwnym razie siedze blisko okna i jest ono otwarte a wiec istnieje takie prawdopodobienstwo ze ktorys z sasiadow przechodzacych moze przyjac laptopa na glowe, czlowiek uczy sie na bledach wczoraj nauczylem sie ze nie nalezy ignorowac klopotow ze sprzetem a tym bardziej jezeli traduje IN-Play gdzie kazda sekunda moze miec ogromne znaczenie

Pzdr.

plm1.jpg

Odnośnik do posta

Witam !!!

Pomyśl może sobie o tym by kupić podstawkę chłodzącą pod laptopa jak Ci się przegrzewa (no chyba że masz;p). Ja mam dwa lapki (jeden 15,4",a drugi 17,3") i oba śmigają na podstawkach chłodzących ZALMAN. Polecam tą firmę bo moim zdaniem robią oni jedne z lepszych podstawek pod lapki. Zobacz sobie na internecie w zależności od wielkości twojego laptopa, zalman zm-nc1500, zalman zm-nc2000 lub zalman zm-nc3000u. Pozdrawiam i życzę powodzenia;)

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Dzieki Braid za podpowiedz szczerza mowiac wogole nie wzialem takiej opcji pod uwage

napewno rozejrze sie jeszcze dzisiaj w necie w sprawie tych podstawek.

Pozdrwaiem

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Sroda .Jedna wpadka na poczatku pozniej bylo juz lepiej na szczescie z turnieju w Bukareszcie jest stream ktory pomaga ,dzisiaj rozpoczely sie mistrzostwa swiata w koszykowce kobiet wszystkie spotkania ze streamem,jutro rusza rowniez Euroliga bedzie co grac dzieki temu moze dniowki zaczna sie poprawiac .Pzdr

plm3.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Czwartek.Liczylem na troche lepsza plynnosc na rynkach koszykowki troche zawiodla moze dlatego ze to jedne z pierwszych meczy na mistrzostwach swiata a w Eurolidze z kolei bylo jeszcze slabiej tutaj to tylko kwalifikacje ,troche czasu stracilem na przeszukiwaniu rynkow kosza przez co niezabardzo przylozylem sie do tenisa w sumie dzien na plusie ale jakos brakuje mocniejszego wybicia

plm4.jpg

Odnośnik do posta

Chciałbym wiedzieć jakimi stawkami wczoraj grałeś konkretnie? Wiem że już pisałeś trochę na ten temat ale chciałbym wiedzieć przy jakich stawkach można zarobić niezłą dniówkę tak jak Ty?

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Dziama wklejam screen z wczorajszego meczu jak widac na nim sa to rozne stawki trudno powiedziec nawet jaka jest srednia na jedno wejscie ,jest to uwarunkowane tak jak wiele razy pisalem plynnoscia , przykladowo ze wejde za 500 wcale nie oznacza ze za tyle kupie nieraz ta suma jest w calosci pochlaniana a za chwile np 65 tylko uda sie przepchnac pozniej 180 itd ,na tym screenie widac jakie to byly stawki a wchodzilem za kazdym razem za 300.

plsb.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Sobota.Przespalem poranne mecze w sumie zagralem tylko jedno spotkanie tenisa ,

dzisiaj i tak nie bylo ich zbyt wiele.Jeden mecz ale postanowilem przysiasc troche dokladniej do tego meczu zeby powetowac sobie niezagrane poranne mecze i calkiem niezle to wyszlo dokladajac jeszcze klka groszy z innych piatkowych dyscyplin jakos sklecilem dniowke

plm5.jpg

Odnośnik do posta

Gratuluje wyniku na tym tenisie. Tez handlowalem w tym meczu i wszystko szlo pieknie bo juz mialem na plusie 14e az do momentu gdy w przerwie miedzy 2 a 3 setem kupilem back na Andujara i po paru sekundach kurs uciekl mi wysoko do gory. Pozniej jeszcze stracilem kilka tickow miedzy gemami i ogolnie red -30e. Mam pytanko jeszcze do Ciebie czy moze nagrywales filmik z handlu na tym spotkaniu? Chetnie bym to wszystko przeanalizowal na spokojnie. Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Dzieki Leno ,co do filmu niestety nie nagrywalem tego meczu ,jednak mecz mial taki przebieg ze niestety mozna bylo tam zaliczyc wpadke u mnie akurat wyszlo na plus ale wachania byly dosc duze takze rozumiem ze mogla zdrazyc Ci sie wpadka nie przejmuj sie od jutra nowe turnieje ze znacznie lepsza obsada co za tym idzie bedzie latwiej zarobic .Dzisiejszy mecz to zawodnicy zupelnie nie znaczacy sie w swiatowej czolowce Andujar 105 w rankingu Granollers 87 w takich meczach trzeba byc przygotowanym na wszystko .Pozdrawiam i zycze powodzenia .

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Niedziela. Rozpoczalem bardzo wczesnie rano , calkiem dobrze powoli sie rozkrecajac az do ostatniego spotkania po 6 godzinach mialem juz okolo 60 Funtow w koncu nadzialem sie na meczu Pironkova vs Morita pierwsze wejscie przy stanie 5-0 dla Pironkovej sytuacja wydawalo by sie dosc bezpieczna fakt ze przesadzilem i w tym momencie wiem ze jednak zbyt nisko Back jakies 1.10 to sliski grunt gdy graja kobiety nawet przy tak bezpiecznym wyniku jak 5-0 w gemach wszystko napewno inaczej moglo sie potoczyc, jednak zaczelo sie od tego ze mecz zostal przerwany na okolo 20-30 minut z powodu desczu i to byl poczatek klopotow w takich sytuacjach kurs zwykle idzie do gory a przed samym desczem Morita zdobyla 2 gemy na 2-5 i pewnie spokojnie sprzedalbym z zyskiem gdyby nie owa przerwa podczas ktorej kurs powedrowal okolo 10 tickow w gore musze przyznac ze mialem dylemat wizja zdobycia kolejnego gema przez Morite zaczynala byc coraz bardziej prawdopodobna miala wlasnie serwowac przy stanie 5-2 a wiec jak juz wczesniej zaobsrwowalem kilka razy jezeli kurs w czasie przerwy spowodowanej czy to desczem czy tez lekarz itp. krotko mowiac przerwa dluzsza niz 5 minut powedruje w gore w 90% po wznowieniu gry nie wraca do pierwotnego stanu i tak tez sie stalo pozostal az do wznowienia gry na poziomie 1,22 czyli ponad 10 tickow wyzej po czym gra zostala wznowiona Morita tak jak myslalem wygrala swoje podanie i klopotow ciag dalszy w tym momencie sprzedalem ze strata -65 kurs byl juz na 1,40. Ostatecznie Pironkova wygrala seta a ja zostalem ze strata pomyslalem OK tak tez musi byc i nie ma co rozpaczac strate mozna odrobic spokojnie mam calego drugiego seta .W drugim secie fatalna gra Pironkovej 0-3 w gemach nie pozwalala na zbytni optymizm wiec postanowilem zagrac Lay Pironkova czego jak juz kiedys pisalem prawie nigdy nie robie ale wydawalo by sie ze byl to jak najbardziej odpowiedni moment wiec poszedl Lay a Pironkova zaczela odrabiac starty i wszystko poszlo na dol kompletnie nie trafiony wybor strata powiekszona takze nie moge zaliczyc tego spotkania do udanych ostatecznie Pironkova wygrala 6-3 i 7-5 ale ja juz podziekowalem pod koniec drugiego seta widzac nieporadnosc ze strony obydwu zawodniczek i swojej rowniez :cry: .WTA to grzaski grunt trzeba uwarzac nawet przy 5-0 ale nic kolejna lekcja napewno nie pojdzie na marne zarobek poszedl caly plus jeszcze minus, strasznie mnie to rozloscilo nie po to wstawalem tak wczesnie rano zeby teraz lizac rany 2 godzinki snu i Formula 1 tutaj upatrywalem swoich szans i tak tez sie stalo pomyslalem ze to co tak szybko poszlo tak samo szybko przyjdzie i jednak zakoncze dzien na plusie Back za backiem na prowadzacego Alonso ktory ostatecznie wygral GP Singapuru i wynik widoczny pod spodem pozwolil liczyc jednak zyski nie straty

F1 GP Singapuru ostatecznie green wyniosl +133

f12el.jpg

Ostatnie 24h

plm6.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Tak jescze przegladalem caly tydzien w sumie zagralem na 49 rynkach tenisa co nie jest duza iloscia w porownaniu do US OPEN gdzie zagralem 100 rynkow w ciagu 8 dni no i gdyby nie dzisiejsza wpadka ktora jednak zabrala spora czesc zysku bylby to calkiem przyzwoity tydzien chociarz ciagle jest to duuuzo lepszy tydzien niz poprzedni mam jeszcze w pamieci wpadke na ponad -500 ale najwzniejsze ze wszystko idzie w dobrym kierunku nowy tydzien powinien byc lepszy wiecej meczy ATP Paniom jednak podziekuje i troche odpuszcze w przyszla niedziele okaze sie jak bedzie.Pzdr

plweek.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Poniedzialek.Tydzien rozpoczalem poprawnie handel bez wiekszych problemow jako ze byly to pierwsze mecze w Tokyo i Malezji troche ostrozniej podzszedlem do sprawy pierwsze mecze niestety bez streamu pozniej juz relacje z WTA na Eurosporcie bylo znacznie latwiej jak widac na screenie najlepszy wynik na meczu Sharapovej chociarz ona sama przegrala to spotkanie w trakcie tego spotkania bylem swiadkiem jak ktos przegral conamniej 30 k a mysle ze nawet wiecej ,w trzecim secie Sharapova przelamala Japonke i miala swoj serwis czyli wydawalo by sie formalnosc no niestety z tego co pamietam okolo 9 podwojnych bledow serwisowych tuz przd tym gemem i wszystko wygladalo dosyc dobrze 3-2 w gemach Sharapova i swoj serwis na 4-2 prowadzila juz 40-0 ktos wszedl dokladnie na czysta pozycje za 42k przy stanie 30-0 kurs 1.04 nikt tego nawet nie kupowal moze jakies grosze jedynie,kiedy zrobilo sie z 40-0 na 40-30 zaczeli powaznie kupowac ta kwote 42k a jak juz zrobilo sie 40-40 ktos wszedl na 1.04 za 209k i polknal wszystko od goscia czyli cale 42k Sharapova gema przegrala i pozniej kolejnego a wsumie caly mecz w dosc szybkim tempie ,gosc zaryzykowal i niestety padl calkowicie obserwowalem pozniej sumy jakie sie pojawialy coraz wyzej na Sharapova ale nic nie wskazywalo na to zeby ta osoba ratowala sie w jakis sposob moze pojedyncze 1k szly w szybkim tempie do gory ale to wszystko nawet jak postawil z drugiej strony moze 5 k po kursie 1.02 to i tak niewiele odzyskal dziwie sie gosciowi ktory wszedl z taka kasa nie majac pewnosci ze chociarzby gem juz jest wygrany choc z drugiej strony kto by sie spodziewal ze Sharapova odpadnie w pierwszej rundzie i to z Japonka ktora ma juz ponad 40 Lat !!!.To tyle z obserwacji u mnie dzien calkiem niezly screen ponizej

pltj.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.