Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Chwilami mialem duzy znak ? kiedy dochodzilo do BP a mialem otwarta pozycje te sytuacje mialy miejsce w pierwszym secie wiec odrazu postanowilem zostac z otwartym zakladem biorac pod uwage to ze za chwile trzeba bedzie przyjac loss na jakies 100 moze wiecej ale w perspektywie byl caly czas drugi set ,wiec to jakby druga opcja zeby odrobic straty dlatego decydowalem sie czekac ,poczatkowo nie byly to jakies duze stawki po 400 chyba, pozniej po 200 i dopiero na koncu troche ostrzej ale to juz po pierwszym secie wygranym przez Fedexa ,Djokovic gral dobrze ale tez mial problemy juz w 2 gemie problem Federera tkwil w pierszym serwisie czesto psutym po czym z drugiego juz dochodzilo do dluzszych wymian czasami przegranych ale jednak z przebiegu gry widac bylo determinacje Fed. chcial wygrac ten mecz bardziej niz Djoko ,ja tak ocenilem ta sytuacje i wszystko wyszlo dobrze.Co do tego kursu na Fed.jaki jest w tej chwili to nie bradzo bylbym pewny czy on spadnie az do 1,47 mysle ze bedzie plywal w granicach 1,50 do 1,53 ale to juz mniej wazne wejde i tak w in play i mam nadzieje ze Murray zejdzie przegrany z kortu jakos nie przepadam za nim specjalnie delikatnie mowiac :-/ .

Pzdr.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Pewnie jacys wielbiciele by sie znalezli, ale z tego co kiedys slyszalem to nawet sami Angole mowia w ten sposob "Brytyjczyk Andy Murray wygral dzisiaj itd." a w innym przypadku kiedy przegra "Szkot Andy Murray nie zakwalifikowal sie do kolejnej rundy ...." :lol:

Odnośnik do posta

Szkot niestety wygral ,jakos ostatnio Federer nie moze znalezc sposobu na niego ,moze w Londynie na koniec sezonu odgryzie sie za ostatnie dwie porazki a na jego terenie zwyciestwo bedzie lepiej samakowac .Poczatkowo wchodzilem z backiem na Fed.ale male stawki 50 tak badawczo raczej no i chyba dobrze bo w pewnym momencie zostalem z otwarta pozycja a Murray wlasnie przelamal , przeczekalem do konca seta wzialem strate i w drugim juz secie dosc szybko Federer zostal przelamany takze nie bylo juz problemow z wyjsciem na green i to wlasciwie koniec handlu na dzisiaj ,od jutra nowe turnieje Moskwa, Stockholm,Luxemburg

plsh3.jpg

Odnośnik do posta

Poniedzialek.Srednio rozpoczety tydzien powinno byc lepiej ale jeden mecz niestety zawalil dniowke wdalem sie w handel na samym dole dosyc grubo zagralem braklo czasu na wyjscie i wynik taki sobie ,wczesniej w meczu Kvitova vs Bondarenko przegapilem mocnego greena powinienem odczekac kilka sekund pospieszylem sie niepotrzebnie,liability bylo stosunkowo niskie braklo troche zimnej krwi na zdjeciu nizej widac wejscie za 1.05 i blyskawiczne wyjscie po 1.07 a za chwile kurs byl tak jak widac 2,12

w sumie nie ma co narzekac jakis ten zarobek jest, moze jutro bedzie lepiej.

kvitova.jpg

plmo.jpg

Odnośnik do posta

Wtorek.Moje testy niskiego Lay kosztuja mnie troche ,ostatnio ide w zaparte i zostawiam calosc na pozarcie :-) sam z siebie sie smieje czasami bo mam okazje wyjsc z malym minusem a jednak czekam, no ale kto wie moze przytrafi sie w koncu taki mecz w ktorym wszystko odwroci sie calkowicie i dostane nagrode np. w postaci 5k :-P .Ogolnie nie bylo problemow dzisiaj zadnych (poza testem)dzien na plusie troszke przyciety zarobek a moze bardziej niz troszke ale do poki wychodze na plus bede kontynuowal swoje proby i moze dostane w koncu nagrode za wytrwalosc.

Tutaj dzisiejszy winowajca zmniejszonego zarobku :-P

layhantuchova.jpg

plmo1.jpg

Odnośnik do posta
Hantuchovą też dzisiaj próbowałem na LAYA z tym, że po pierwszym secie ściąłem straty. Ale w następnym w czwartek z Kerber znów LAY.

To mogl byc dobry mecz do grania Lay ja wszedlem w drugim secie dopiero, liczac na to ze po pierwszym wyrownanym (po jednym przelamaniu z obu stron w trakcie) i jedno na koniec po czym Hantuchova wygrala,liczylem na to ze w drugim Craybas stawi taki sam opor i cos ugra ale niestety szybko polegla 1-6 ,w sumie moglem wychodzic przy 1.04 i nizej caly czas mialem taka opcje nie odrazu spadlo z 1.05 na dno ale juz tak postanowilem ze zostawiam i niech sie dzieje co chce .Byl jeden mecz dobry dzisiaj na ktorym mozna byl sporo wykrecic Kleybanova byla grana na 1,01 po czym wszystko poszlo do 2,00 ale akurat nie bylo mnie tam w tym momencie gdzie grano na dole ,nastepnym razem sie trafi moze ;-) trzeba probowac,kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.

Odnośnik do posta

Sroda.Dzisiaj juz spokojnie bez eksperymentow 4 mecze profit wystarczajacy przegapilem dobry mecz do grania Nieminen vs Berdych tam mozna bylo wykrecic niezly p&l .Berdych nie zabardzo w formie ostatnio, podejrzewam ze on i Davydenko beda najslabszymi zawodnikami w turnieju Masters w Londynie.Tradowalem na meczu Kubota ciezka sprawa z tym naszym zawodnikiem jak widac pierwsza runda to zapora nie przejscia dla niego odpada w kazdym turnieju juz na samym poczatku.

plmo2.jpg

Odnośnik do posta

Czwartek.Duzo pisac dzisiaj nie bede (Lech wlasnie gra albo raczej probuje grac)poszlo dzisiaj luzno bez zadnych ekscesow dniowka przyzwoita niewiele spotkan zagralem niestety zasran.... dekoder polsatu przestal dzialac i bylo kiepsko z Eurosportem praktycznie nie dalo sie zagrac nic z WTA Moskwy ,reszta spotkan byla na Betfair i dniowke jakos sklecilem.

plmo3.jpg

Odnośnik do posta

Piatek.KIlka niezlych spotkan mozna bylo dzisiaj obejrzec, wlasnie przed chwila skonczyl Federer ostatecznie wygral ale nie obylo sie bez problemow pierwszy set gladko przegrany w drugim juz na samym poczatku przelamany i 0-2 dlugo czekalem na wejscie w tym meczu po tym jak zobaczylem gre w pierwszym secie, masa bledow ze strony Fedexa ogolnie bardzo slabo wypadal na tle Wawrinki ,stad jednak moja chyba sluszna decyzja odpuscic to spotkanie i raczej ogladac tylko kilka funtow wpadlo ale to tak na otarcie lez :cry: .Dniowka ogolnie przyzwoita ale moge powiedziec ze stracilem jeszcze raz tyle co zarobilem dzisiaj ,chociarz w nie doslownym tego slowa znaczeniu bo sprawa miala sie nastepujaco jak widac na ponizszym zdjeciu

hercog.jpg

malo tego green pozniej byl juz na ponad 220 ,jednak mocno przeciagnalem swoj pobyt na tym rynku i nadzialem sie na break point ktory konczyl wlasnie seta wiec opcji zadnej ratunkowej juz nie bylo i caly zysk poszedl sobie a ja skonczylem z -9 funtami strata to zadna ,ale jednak troche szkoda tych pieniedzy ktore juz wlasciwie mialem w rece gdybym zakonzcyl na tym etapie ktory widac na screenie.Jest jak jest kolejny dzien na plusie nie ma co narzekac jutro bedzie lepiej ,chociarz chyba nie jutro nie pohandluje chyba wcale niestety czasu zabraknie na handel no zobaczymy jak to bedzie .

Moj dzisiejszy handelek wyglada tak

plmo4.jpg

Odnośnik do posta

Sobota.Dzisiaj troche taki szarpany handel u mnie ze wzgledu na ograniczenia czasowe ,stad wszystko co dzialo sie sie przed 14 praktycznie mnie ominelo zalapalem sie wlasciwie dopiero na ostatniego seta w meczu Istomin - Baghdatis, zeby przysiasc na 20 minut bez odchodzenia od PC w sumie P&L jest nie najgorszy jak na takie handlowanie z doskoku nawet sie nie spodziewalem ze dzisiaj cos zarobie a jednak wyszlo przyzwoicie

plmo5.jpg

Odnośnik do posta

Niedziela.Zarobek dzisiejszy opiera sie glownie na jednym spotkaniu Troicki vs Baghdatis

to wlasciwie tyle co hadnlowalem dzisiaj w tenisie reszte odpuscilem calkowicie kilka funtow na F1 i groszowe sprawy na innych rynkach ze wzgledu na slabiutka plynnosc w sumie poprawny dzien z bardzo mala iloscia handlu.

plmo6.jpg

Odnośnik do posta

Widzę kolejny dobry dzień w twoim wykonaniu, bravo systematyczności.

Handlujesz cały mecz od początku, czy dopiero po kilku gemach, jak zobaczysz jak grają? Ja narazie handluje tylko w 2 secie bo trend jest wtedy(dla mnie) najłatwiejszy do przewidzenia.

Odnośnik do posta
Widzę kolejny dobry dzień w twoim wykonaniu, bravo systematyczności.

Handlujesz cały mecz od początku, czy dopiero po kilku gemach, jak zobaczysz jak grają? Ja narazie handluje tylko w 2 secie bo trend jest wtedy(dla mnie) najłatwiejszy do przewidzenia.

To zalezy czasami sa takie mecze gdzie hadnluje praktycznie od samego poczatku do niemal samego konca ,nieraz wystarczy ze wejde na 10 minut i mam to co chcialem miec wtedy wychodze na nastepny mecz ,ale to tylko wtedy jak jest wieksza ilosc meczy no i oczywiscie czas na to pozwala.Czasami rzeczywiscie dobrze jest odpuscic pterwszego seta w drugim jest nieco latwiej ale tylko czasami wiadomo jak te mecze sie tocza przelamania itd. ale na tym to polega i dlatego da sie zarabiac na tym :-P

Odnośnik do posta

Pndz/Wtorek

Pierwsze rundy w dniu wczorajszym takze do handlu podzszedlem raczej ostroznie dzisiaj to samo zawodnicy poziomem nie zabardzo impomuja trzeba sie pilnowac w takich spotkaniach, profit wykrecilem podczas tych dni ,moze nic imponujacego ale tez nie ma co narzekac .Powoli bede coraz mniej pisal na blogu ,przenosze sie w inne miejsce i tam bede kontynuowal pisanie swojego bloga .

plsk.jpg

Odnośnik do posta

Na koniec podsumuje jeszcze moj last week ,poczatek tygodnia jeszcze testy w moim handlu i dosc duze straty zwiazane z tym takze kazda dniowke musialem wyciagac z dolka w sumie za kazdym razem udawalo sie wyjsc na prosta, ale tygodniowka mogla wygladac znacznie lepiej.

To juz raczej Ostatni post na moim blogu ,przyszlo mi pozegnac sie z Wami panowie

milo bylo spedzac czas na traderach ale nowe wyzwania czekaja ,jezeli ktos jest zainteresowany gdzie bedzie mozna dalej sledzic moje poczynania prosze o PW nie chce tutaj robic chlopakom smietnika.Pozdrawiam i zycze sukscesow

plweeknew.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.