Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Również życzę powodzenia, Twój blog dał mi jakikolwiek pogląd o tenisie, którego wcześniej zupełnie nie grałem, a teraz coraz bardziej mi się podoba ;-) Jak można to poproszę na PW ten adres, gdzie będzie można śledzić Twoje nowe poczynania, pozdrawiam ;-)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Przytaczam wam fragment mojej rozmowy z traderem999 na temat jego prośby ( a raczej groźby) o zamknięcie tematu. Przekonajcie się sami kim jest i jakie zamiary (od samego początku działalności na forum) miał Trader999.

Trader999 20:29

chyba macie na tyle swoich wartościowych postow i nie potrzebujecie juz mojego bloga zebyscie mieli reklame darmowa ?

Zico 20:29

sam zdecydowales pisac u nas

Trader999 20:29

skoro nie mam dostepu to prosze temat skasowac

ziCo 20:30

temat zamykam

(...)

Trader999 20:30

czyli rozumiem ze mojego bloga nie bedzie od dzisiaj ?????

ziCo 20:30

bedzie zamkniety

Trader999 20:31

wzystkie posty rowniez ????

20:31

moje posty ????

ziCo 20:31

temat zostanie, jest niezla lekcja dla poczatkujacych.

20:32

sam chciales pisac na naszych lamach

Trader999 20:32

najpierw piszeszze zamkniesz a potem ze zostaje ???

20:33

nie stac was na cos lepszego ????tylu userow i cala reszta to kicha ????

20:33

no daj spokoj Zico postarajcie sie troszke

(...)

Trader999 20:33

a wiec sami go skasujemy wkrotce :)

ziCo 20:33

powodzenia

Trader999 20:34

mam dobrych informatykow :)

(...)

20:36

ok zostaw sobie narazie temat klka dni jeszcze bedzie a pozniej zniknie ,bo to chyba jedyny poczytny temat szoda tylko ze nie waszego autorstwa

Szanuje go jako tradera, bo uważam że włożył swoją cegiełkę w rozwój forum, ale pewnego zachowania nie będziemy tolerować. Możecie się sami przekonać, że pycha, arogancja i pogarda w stosunku do naszej formowej społeczności przekroczyła u tego pana pewne granice. Nie wiem czym spowodowana jest ta frustracja i megalomańskie zapędy, przecież żadnej przykrości od nas nie doświadczył. Dobrze jednak wiedzieć, jakie naprawdę były motywy jego działania – czyli udowodnienie swojej rzekomej wyższości nad innymi.

Temat oczywiście zamykam, ale posty zostają. Mam nadzieje, że będzie on wskazówką dla mniej doświadczonych userów. Traderowi999 życzy powodzenia i ufamy, że więcej nie będzie musiał męczyć się z żadną „kichą”...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.