Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Gość Trader999

Witam

Jak juz wszyscy tak zakladaja to moze i ja zaloze swojego bloga i podziele sie z Wami swoimi sukcesami i porazkami .Traduje glownie tenis i basketball

na poczatek wrzuce screena z moich ostatnich 7 dni a potem bede robil update w miare mozliwosci jak czas na to pozwoli.Pzdr

betfairscreentennis.th.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Trader999

Dzieki Stoyan Tobie tez zycze tylko dobrych wynikow,

Dzisiejszy dzien wypadl przyzwoicie bez wiekszych wygranych na poszczegolnych meczach niestety brak streamu w wiekszosci nie pozwala na skuteczny trading .

Czekam juz tylko na US OPEN mysle ze 3 setowe spotkania daja wieksze mozliwosci dluzsze mecze i oczywiscie bedzie mozna wszystko widziec jak przebiega gra.

Wracajac do dzisiejszego dnia mogl byc znacznie lepszy ale przytrafila sie jedna wpadka jak widac na zalaczanym screenie po prawej stronie opoznilem wyjscie i zaliczylem wpadke

przeskoczylem szybko na drugiego zawodnika i udalo sie wszystko odrobic i wyjsc z rynku nawet z malym zarobkiem.

pilotpentennis.th.jpg

A tak wyglada ogolnie dzisiejszy dzien

profitloss.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Kolejny dzien marny raczej dostosowalem sie poziomem do tego co dzialo sie na korcie i wynik minusowy spoznione bardzo wyjscie w mezcu Istomin - Gabashvili ,po przelamaniu przez Gabasviliego nastapilo powrotne przelamanie a mechanizm rynku w tych przypadkach jest okrutny i trzeba bylo brac strate -£296 udalo sie troche odrobic .wlasciwie byl to jeden minusowy rynek ale starta byla tak powazna ze dzien skonczyl sie tak jak sie skonczyl .Takie przyapdki sa wliczone niestety w naszym zawodzie i nie ma co sie zalamywac tylko dalej do przodu.

Tutaj screen z minusowego tradu

istominvsgabashvili.th.jpg

A to ogolnie caly dzien

27august.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Na dzisiaj koniec tradingu pozostala juz tylko pilka nozna a to nie moja dyscyplina zbyt sliska jak dla mnie :-? z tego co dzisiaj bylo udalo sie wyciagnac pare groszy i zamknac dzien na plusie ,jutro zabieram sie za US Open i mam nadzieje ze powetuje sobie ostatnia starte na tenisie swoja droga koszykowka jest duzo bezpieczniejsza od tenisa wedlug mnie

rynek dziala dokladnie tak samo jak w tenisie tylko w zwolnionym tempie a z plynnoscia nie ma najmniejszych problemow chociarz do tenisa nie ma co porownywac tam kupi sie wszystko i sprzeda wszystko :mrgreen:

Dzisiejszy screen

profitloss.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

US Open wystartowal poczatek dnia mialem troche kiepski przyjalem jedna starte,

na szczescie to byla jedyna w tym dniu i dzien zamknalem na plusie .Dosyc latwo sie dzisiaj handlowalo niezla plynnosc chociarz na niektorych meczach trzeba uwazac szczegolnie na tych w ktorych graja mniej znani zawodnicy z plynnoscia bywa roznie.

Wlasnie na takim meczu pojechalem co widac na screenie potem juz bylo lepiej .

profitloss30.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Us Open dzien trzeci zdecydowanie najlepszy jak narazie bez wpadek wszystko pod kontrola jeden rynek wyroznia sie sposrod innych dobre wejscie w tiebreaku w meczu Malisse vs Sela ustawilem sie dosc wysoko zlapalem ladnego swinga pozniej jeszcze klka scalpow i wynik z tego spotkania wyglada tak

malisseusopen.th.jpg

Screen z podsumowaniem wczorajszego dnia

pl2g.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Us Open dzien 4 .Siostry Radwanskie zakonczyly wczoraj przygode z US OPEN co do tej mlodszej nalezalo sie tego spodziewac chociarz jej rywalka wydawala sie w jej zasiegu jednak presja przejscia do kolejnej 3 rundy okazala sie zbyt duza ,starsza siostra dala plame na calej lini na cale szczescie jakies przeczucie nie pozwolilo mi zabierac sie do tego meczu.Ogolnie wczorajszy dzien to easy trading bez zadnych problemow jeden malutki minusik -0.19 a reszta green wynik dodatni na przyzwoitym poziomie .Powoli zaczynam sie przsestawiac na inne stawkowanie moze jeszcze nie od dzisiaj ale juz na dniach i wtedy zobacze jak beda wygladac dniowki narazie spokojnie do celu bez szalenstw na wszystko przyjdzie czas

Wczorajszy screen

pl3d.th.jpg

Odnośnik do posta

trzeba przyznac ze niezly kozak z Ciebie :)

ja dopiero zaczynam ogarniac tenis i gram malymi stawkami. ciekaw jestem jakie sa Twoje stawki i jaka masz strategie. gdybys mogl podzielic sie swoim doswiadczeniem to byloby milo.

pzdr

Odnośnik do posta
Gość Trader999
wyniki robią wrażenie:) widać, że posiadasz dużą wiedze na temat tradingu w tenisie, pozdrawiam i życze coraz większych wygranych :)

Dzieki Maatys ja rowniez zycze samych sukcesow

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Bestbet 1 postaram sie dzisiaj napisac klka slow na temat mojej strategii ale najpierw krotkie podsumowanie wczorajszego 5-tego dnia US OPEN .Dzien wygladal tak jak poprzednie bez minusowych rynkow zarobek moze nie powala ale moge uznac za poprawny utrzymany na odpowiednim poziomie.

pl4u.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Tak jak wczesniej wspomnialem w moim poscie postaram sie opisac sposob lub sposoby jakimi gram .Moze zaczne od poczatku kiedy zaczynalem swoja przygode z tradingiem wbrew pozorom nie jest to dluga historia zaczela sie ona dokladnie w maju tego roku mam na mysli trading oczywiscie.Z czysta bukmacherka jestem mocno zwiazany od 14 lat pamietam dokladnie kiedy w moim miescie powstal pierwszy punkt STS i Profesjonal obecnie chyba Fortuna jezeli sie nie myle.Piekne czasy swoja droga zanim to nastapilo gralem zaklady pilkarskie w naszym wspanialym Totalizatorze sportowym 13 meczy 1x2

cala litania od gory do dolu platne od 10 trafionych ciezka sprawa moim najlepszym osiagnieciem byla 12 w lidze angielskiej .Potem STS z roznymi wynikami w sumie pierwsze 3 nawet 4 lata do tylu zdarzly sie pokazne wygrane ale jak to bywa szybko odnosilem wygrane pieniadze w zebach do bukmachera z nawiazka.Potem internet i bukmacherzy naziemni i Totalizator przestaly sie liczyc calkowicie.Z wynikami bylo duzo lepiej coraz wieksze doswiadczenie analiza bledow zaczely przynosic male ale regularne zyski i tak bylo przez klka lat az do momentu kiedy stwierdzilem ze musze zrobic cos wiecej i zainteresowalem sie tradingiem jeszcze kilka miesiecy temu nie mialem o tym zielonego pojecia tzn. w jaki sposob to dziala itd ale kiedy zaczalem rozgryzac ten temat odrazu pomyslalem ze to jest wlasnie to czego szukalem przez tyle lat Bingo trafienie w dzisiatke tylko dlaczego tak pozno skoro siedzialem w temacie bukmacherki tyle lat nigdy sie tym nie zainteresowalem ? moze dlatego ze to co robilem wczesniej bylo na tyle dobre ze nie oczuwalem takiej potrzeby.A wiec w maju tego roku zaczalem ogarniac temat tradingu najpierw wszystko co dalo sie grac czyli pilka nozna,konie, tenis,baseball,wysigi psow itd itd.trwalo to miesiac po tym czasie stwierdzilem definitywnie ze po pierwsze Pilka nozna nie nadaje sie zupelnie do tradingu z tego napewno kokosow nie bedzie ,nie twierdze ze nie da sie wygrywac pieniedzy handlujac na rynakach pilki noznej ale jest roznica pomiedzy pieniedzmi a grubymi pieniedzmi, ryzyko umoczenia na tych rynkach wedlug mnie jest najwieksze.Jeszcze jedna ciekawa sprawa zwiazana z pilka nozna przetrzasnalem mase blogow zwiazanych z tradingiem i jak narazie nie natrafilem na zaden rzetelny

w tej dziedzinie sportu ,zmierzam tutaj do tego ze tak naprawde na pilce noznej nikt sie nie dorobil majatkow takich jak ludzie ktorzy handluja na koniach czy tenisie .Moze sie myle ale takie jest moje osobiste spostrzezenie.Wracajac do tematu po miesiacu tradingu na wielu rynkach wyeliminowalem te ktore poprostu nie przynosily jak dla mnie zyskow i skupilem sie na tych ktore moga przynosic .Od poczatku lipca regularnie mozna powiedziec co 2 -3 dni wplacalem po 10 funtow i przegrywalem je gralem glownie konie i koszykowke tenis sporadycznie przegralem w sumie moze jakies 200 funtow .Potem nastapil przelom zostawilem konie chociarz wcale nie szlo mi tam zle zawsze pare groszy do przodu i zabralem sie za tenis .Wplacilem kolejne 10 funtow i gralem zrobilem z tego 309 funtow i przegralem wszystko ale juz w tym momencie wiedzialem ze to jest to trzeab jedynie przeanalizowac bledy i bedzie ok .wplata kolejnych 10 funtow i ostatnich ja sie dzisiaj okazuje, po pierwszym dniu mialem 39,pozniej maly progres ale regularnie do przodu kiedy doszedlem do 100 zaczalem agresywny trading stawki czesto w granicach 80% mojego calego banku ,teraz oczywiscie inaczej na to patrze i nigdy nie ryzykuje wiecej niz polowe tego co mam mozna powiedziec ze sporadycznie kiedy juz jestem niemal pewny ze dane zdarzenie skonczy sie tak jak ma sie skonczyc .Na dzien dzisiejszy operuje bankiem cztero cyfrowym moje stawki mieszcza sie w granicach od 50-600 funtow w zaleznosci kto gra ile jest pieniedzy na rynku, jaka jest plynnosc ,czy dany zawodnik jest chetnie backowany itd.Jest tego duzo mozna by o tym pisac i pisac .Od poczatku przyjalem sobie strategie ze gram tylko i wylacznie Back i pozniej sprzedaje LAY ,moze sie to wydac dziwne dla niektorych ale poprostu nie gram LAY prawie nigdy bardzo zadko w 95% sa to tylko backi mysle ze to poprostu przyzwyczajenie z poprzednich lat kiedy nie bylo takiej mozliwosci grania przeciwko zawodnikowi i tak mi juz zostalo ale nie narzekam trzymam sie wlasnej startegii.Czytalem wiele blogow na temat przeroznych systemow tradingu w tenisie i tak naprawde nic z tego nie przydalo sie jak dla mnie.Uwazam ze najlepsza jest ta strategia ktora sami dla siebie obmyslimy i ktora dla nas najlepiej pracuje .Czytalem o strategii back na przelamanie czyli backujemy przy stanie 0-40 lub 15-40 na przelamujacego jak dla mnie to moze byc gwozdz do trumny granie w taki sposb ,dajmy na to ze przelamanie nie nastapi kurs przy wyniku 0-40 jest juz w dolnych granicach mzoliwosci nie spada zaraz po przelamaniu juz tak bardzo, ale jezeli przelamanie nie nastapi kurs wraca do stanu pierwotnego czyli jakies 10 do 20 tickow w gore a my zostajemy z backiem i z palcem w du.....Gdyby nastapilo przelamanie kurs pojdzie gora do 10 tickow w dol jezeli pojdzie az tyle ,wiec ja gram inaczej wchodze wtedy kiedy jest juz przelamanie i zawodnik zaczyna serwowac swojego gema jezeli utrzyma swoje podanie lape tez klka ladnych tickow gdyby sie stalo tak ze zawodnik po przelamaniu serwuje i cos zaczyna nie wychodzic i robi sie nagle 0-30 jeszcze czekam do tego momentu ,ale jezeli przy stanie 0-30 pierwszy serwis nie wchodzi sprzedaje odrazu trace okolo 5- do 7 tickow ale to sa sporadyczne sytuacje.Narazie musze konczyc pisanie postaram sie napisac troche wiecej na temat moich sposobow gry w nastepnym poscie a teraz wchodze w kolejny dzien Us Open.Pzdr dla wszystkich

Odnośnik do posta

co do piłki nożnej - skoro tyle ludzi moczy kase, ktoś ją musi zgarniać :roll:

ale zgadzam się z kwestią, że najłatwiej przegrać na rynku piłki nożnej, jest to o tyle grząski grunt, jeśli robi się LAY wysokich kursów szczególnie dotyczy to początkujących np. 88 minuta meczu LAY over 1,5 po kursie 14 za 10 euro, liability 130 euro. Rzut karny i bramka a potem od razu po gwizdku wyrównanie (rynek cały czas zawieszony) i 130 euro w plecy, na takich i tego typu podobnych zakładach ludzie przegrywają największe pieniądze na piłce, w tenisie takie zagrożenie nie występuje (chyba, że krecz) i ta 'liniowość' kursów jest tym, co wielu bardzo lubi :)

Odnośnik do posta

Jeżeli krecz ma miejsce w pierwszym secie to jest zwrot. Bo miałem tak nie raz. Raz zielono raz czerwono. Zawsze był zwrot. Nie wiem jak w późniejszych setach. Może ktoś wie?

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Regulamin Betfair mowi jasno jezeli 1 set nie zostanie zakonczony w przyapdku krecza wszystkie zaklady sa anulowane jezeli pierwszy set zostanie zakonczony i nastepuje krecz

wszystkie zakaldy sa rozliczane normalnie .Czyli musi byc rozegrany conajmniej jeden set zeby zaklady zostaly przyjete.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.