Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Smaczny wynik kompanie;) Mam do Ciebie prośbę, jeżeli nie jest to wielkim problemem, to proszę abyś zamieścił filmik z tenisa z Twoim komentarzem odnośnie ruchów, jakie wykonujesz. Sam mówiłeś, że od ostatnich filmików Twoja gra znacznie się zmieniła, dlatego fajnie by było, po przeczytaniu teorii, którą zamieściłeś w poprzednich postach, zobaczyć tę grę w praktyce;) Pozdrawiam serdecznie i gratuluję świetnego wyniku.

Odnośnik do posta
Gość Trader999
Piękny zysk. Pozostaje mi nic innego jak uchylić czoło. GRATULACJE!

Dzieki Gofer & Mlucarz Wam rowniez zycze samych dobrych wynikow co do filmu z opisem napewno zrobie w najlblizszych dniach

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Wyczekalem sie wczoraj na final US niepotrzebnie ,utknalem tez na finalowym spotkaniu debla babskiego wdalem sie w handel po tym jak juz zaczal padac deszcz przez co opuscilem final kosza USA vs Turcja w sumie zagralem 3 zdarzenia co prawda zysk jest ale marnie jestem troche zly sam na siebie ze nie wykorzystalem innych okazji do handlu tracac czas tradujac na rynku ktory stoi praktycznie w miejscu .Turniej WTA w Chinach celowo odpuscilem po tym jak zobaczylem jakie nazwiska sa w pierwszej rundzie slabo mi sie zrobilo :-/ .Jestem w trakcie robienia filmu o ktory pytaliscie bedzie sie skladal z kilku roznych spotkan postaram sie przedstawic tam momenty swoich wejsc podczas scalpowania wraz z opisem i uzasadnieniem dlaczego tak a nie inaczej zrobilem :-P

plgt.th.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Nowy tydzien dwa turnieje WTA Guangzhou(Chiny) i Quebec (Kanada) slaba obsada

z plynnoscia bywa roznie jedynie przy dobrze wybranych momentach wejsc mozna zarobic, wlasciwie trzeba czekac na drugiego seta w kazdym spotkaniu wtedy plynnosc znacznie sie poprawia .Jak juz przystalo na WTA serwis nie ma znaczenia wiec nie bardzo jest na czym opierac swoja gre tutaj liczy sie jedynie zdarzenie ktore mialo juz miejsce taktyka zupelnie odmienna niz w US OPEN czekam na zdecydowane prowadzenie minimum 2 przelamania chociarz i to wcale nie gwarantuje greena druga strona jest jednak pozytywna tutaj raczej nie trzeba scalpowac mozna nastawic sie na swingi bez przesady oczywiscie tak samo jak jest mozliwosc zlapania swinga na greena tak samo tez swinga na red colour mozna zlapac jescze lepszego wyzej wspomniana plynnosc ma tutaj ogromone znaczenie , widac bylo ze spora ilosc traderow miala klopoty z przystosowaniem sie do do handlu z tak ogromnymi dziurami pomiedzy back/lay .Dla mnie byl to dzien udany nie narzekam czekam na dzisiejsze mecze .

Screen z wczorajszego handlu

plq1.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Wczoraj wspominalem o swingach i tak wlasciwie bylo tyle ze w roznych kolorach jak sie okazalo na koniec dnia dwa czerwone kolorki mialy znaczna przewage nad reszta zielonych i przegralem wojne chociarz nie tak do konca czuje sie przegrany znaczna czesc strat udalo sie zniwelowac praktycznie ponad polowe .Wszystko dzieki niezawodnemu Live score niestety "No Stream No money".Padlem na dwoch rynkach dosc wyraznie pierwszy jescze do przelkniecia drugi juz wyraznie za duzy w obydwu przypadkach wszystko zawdzieczam serwisowi Pro Tennis ktory obsluguje Atp/Wta ,moment wejscia po wygranym gemie a moment wyjscia przy stanie 0-40 a to dlatego ze poprostu wynik stal 0-0 w gemie po czym nagle zmienil sie odrazu na

0-40 tak bylo w pierwszym spotkaniu w drugim wynik wogole sie nie zmienial podczas calego gema to juz jak gra w ruletke zastanawialem sie tylko jaki bedzie stan meczu po tym jak juz zrobia update niestety nie byl korzystny i druga wpadka ,pozniej juz bylem bardziej ostrozny i udalo sie uniknac kolejnych wpadek odrobilem czesc strat ,

Wyniki z Chinskiego WTA totalna porazka calkowicie odpuszczam ten turniej az do momentu kiedy bedzie stream drugi turniej w Kanadzie jest lepiej obslugiwany ale tez mozna sie niezle naciac trzeba byc ostroznym .Czasami jednak takie dni jak wczoraj wzbudzaja mocniej czujnosc ktora gdzies z czasem powoli zasypia :!:

plg2.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Sroda praktycznie bez historii zarobek symboliczny i znow dzieki niezawodnemu live score ,po dwoch dniach zmieniam taktyke widzac ze nie przynosi ona pozadanego efektu mam na mysli swingi ktore sa mozliwe ale pod warunkiem przynajmniej rzetelnego live score a takiego jak narazie nie ma.Dzisiaj zaczne inaczej agresywny scalping niestety plynnosc jest do du.... wiec trzeba bedzie ograniczyc stawke no ale zobacze co z tego wyjdzie, wczorajszy ostatni mecz pokazal ze powinno byc OK .

plg3.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Przeszukalem mase stron internetowych for itp w poszukiwaniu streamow z Kanady i Chin na nic jednak moje poszukuiwania byc moze jakies lokalne telewizje Quebec lub ktoras z Chinskich tv pokazuje okazyjnie spotkania z tego co udalo mi sie wyszperac wiem ze mecze polfinalowe itd beda pokazane w necie ale nie o tym dokladnie chcialem napisac w tym poscie .Handlujac przez ostatni miesiac codziennie tenis po klka godzin dziennie zauwazylem pewne dziwne sytuacje podczas meczow gdzie graja zawodnicy z nizszej polki tak jak np. obydwa turnieje rozgrywane w tym tygodniu i nie tylko w tym tygodniu chodzi mi glownie o turnieje slabiej obsadzone .Do rzeczy jakies dwa tygodnie przed US OPEN tradowalem na wszystkich turniejach xz cyklu US open series czyli Washington ,New Haven, Cincinati itd w kazdym z tych turnieji nie bylo problemow nigdy (mam na mysli trading)jezeli grali zawodnicy/zawodniczki z pierwszej 10 rankingu WTA/ATP ,jezeli byl taki turniej gdzie braklo takich zawodnikow zaczynaja sie schody strasznie ciezko jest wyjsc z takiego rynku z greenem jezeli pozostaje na nim dluzej najlepiej wejsc i wyjsc z tym co poprostu mam ,zaobserwowalem tez ze jest doslownie klilka osb ktore dokladnie wiedza kiedy wejsc i kiedy wyjsc wydawalo by sie to calkiem normalne bo przecierz mozna by to wytlumaczyc chocby tym ze oni wlasnie maja dostep do przekazu bezposredniego z tv itd,albo nawet sami siedza na korcie i traduja .OK moze maja dostep do przekazu i widza doskonale co sie dzieje ale to tak jak pisze jest to doslownie klka osob wyrozniaja sie charakterycznymi sumami jakimi opreuja przez caly czas .To ze moga widziec co dzieje sie na zywo jest calkiem normalne ale to ze ci ludzie doskonale wiedza co stanie sie za chwile jest juz conajmniej podpadajace a uwierzcie mi widzialem takich sytuacji conajmniej kilka lub klkanascie w ciagu ostatnich dwoch dni i wczesniej kiedy grano turnieje nizszej rangi .Mozna by to oczywiscie wytlumaczyc tym ze kiedy graja zawodnicy z nizszej polki wszystko jest mozliwe no teoretycznie jest ale przyklad z wczorajszego meczu w Kanadzie w ktorym zawodniczka przegrywa drugiego seta bodajze do zera lub do jednego po pierwszym wygranym wczesniej secie gladko rowniez do 0 ,nastepuje 3 set i tak naprawde trzeba sie grubo zastanowic czy ona po takim secie przegranym do zera nie przegra kolejnego mimo to ze byla papeirowym faworytem przed meczem czyli tak naprawde szanse w takim przypadku jak dla mnie sa calkiem wyrownane jezeli doszlo do takiej sytuacji 6-0 i 1-6 w tym momencie zaczyna sie trzeci set i kurs zanim jeszcze set zostal rozpoczety idzie mocno w dol nawet do 30 tickow ? po drugim secie kurs oscylowal w granicy 1.90 na faworyta w momencie rozpoczecia trzeciego seta zanim zostala rozegrana chocby jedna pilka wchodzi gosc za 5k na 1,65 i wtedy zaczyna sie gra faworyt prowadzi 1-0 potem odrazu przelamuje i jest 2-0 za doslownie 2 minuty jest juz 3-0 gosc mial przeczucie i wrzucil 5k liczac na to ze tak wlasnie sie stanie ??nie sadze to moglo by miec miejsce naprawde sporadycznie ale takie sytuacje powtrarzaja sie dosyc czesto w wyzej wymienionych przezemnie turniejach .A wiec postanowilem przeszukac fora na teamat tzw .courtsiders bo wedlug mnie tylko oni maja tak ogromna przewage nad zwyklymi traderami ogldajacymi stream w necie czu w tv ale czy az tak ogromna zeby wiedziec ze za chwile bedzie 3-0 ?? to co znalazlem rozwialo moje watpliowsci na ten temat ,mowi sie wiele ze podczas spotkan ludzie siedza na kortach i traduja bezposrednio majac przewage nawet kliku sekund co nie jest prawda po pierwsze cos takiego jest zabronione przedewszystkim nie wolno wejsc na kort z laptopem !! a juz o gamblingu podcza spotkania na stadionie mozna zapomniec bywaja oczywiscie takie sytuacje gdzie nielicznym udaje sie wniec owego laptopa i zaczac trading ale korzystaja oni z mobile internetu ktory jest zbyt wolny zeby umozliwil im na tyle skuteczny trading a to dlatego ze tak naprawde sa wolniejsi od calej reszty o ponad 2 sekundy ,jezli juz rozpoczna trading przez takiego laptopa zaraz szybko sa usuwani z takiego stadionu/kortu przez ochrone tutaj jest link http://www.sportingo.com/tennis/a6988_tennis-gambling-authorities-facing-mission w ktorym mozna sobie przeczytac o tym jak w 2008 roku podczas WTA w Antwerpii jeden Niemiec i dwoch Ruskich zlapano podczas meczu z laptopem zalogowanym na jednej ze stron bukmcherskich nie podano jakiej mozna sie tylko domyslac ale niewazne ,kibicow tych wyproszono tylko poza obreb stadionu i tyle wiecej przecierz nic im zrobic nie mogli przynajmniej w Belgii we Francji poszli by za to siedziec pewnie wiec tak naprawde ludzie ze swoimi laptopami to tylko mit ,istniej rownizez mozliwosc podawania wyniku przez telefon ok ,na ten temat tez cos znalazlem otoz pewni panowie z Uk testowali ta metode podczas jednego z turniji we Francji siedzieli przez caly czas na telefonie i co sie okazalo kursy na Betfair przesuwaly sie szybciej tzn zanim ci panowie zdarzyli dokonczyc zdanie kurs ladowal juz albo wyzej albo nizej jak pozniej obliczyli opznienie podczas rozmowy telefonicznej to okolo 1,5 sekundy czyli metoda zupelnie sie nie sprawdzila .Pozostaje tylko wedlug mnie jedna opcja sa ludzie konkretnie z obslugi danego turnieju ktorzy maja dostep do bardzo szybkiego lacza i oni dyktuja warunki nie wiem moze jacys dzienniarze lub ktos inny ktos kto porostu moze ogladac mecz na zywo i miec swobodny dostep do szybkiego internetu sa przecierz jakies biura prasowe itd.Jest jescze druga strona medalu ta wydawalo by sie mniej prawdopodobna a jednak !!w linku ktory podalem wyzej napisane jest tez o sytuacji kiedy tutaj fragment tego artykulu

"'It is a fact that all tennis players who have talked about the problem have been low ranking players who are easily approachable'

The incident comes at a time when suspicions of gambling and match fixing are high in the tennis world – in the women's and men's game alike. Only a few weeks ago, six women players on the WTA tour (their names were not published), admitted they were approached and asked at different occasions to throw or fix their matches results."

Szybko wytlumacze dla tych ktorzy na bakier z angielskim ze chodzi tutaj o sprzedawanie meczy .Sam bylem troche zaskoczony ale jednak .Problem tkwi w graczach ktorzy zajmuja nizsze miejsca rankingowe ,artykul ten napisany byl w lutym 2008 roku i pisza w nim ze klka tygodni wczesniej 6 zawodniczek WTA tour nazwisk nie podano byly pytane w kilu roznych sytuacjach o ustawnienie wyniku meczu lub poddanie go poprzez krecz .ciag dlaszy tej historii

Maybe an individual sport is easier to "control". It is a fact that all tennis players who have talked about the problem have been low ranking players who are easily approachable. Only when Nikolay Davidenko's case came to light did the problem begin to be taken seriously and seen as exactly that – a problem, because, let's face it, no-one really believes gambling in tennis started then and there.

Byc moze sport ktory jest sportem indywidualnym tak jak tenis jest latwiejszy do kontrolowania ale faktem jest ze wszyscy zawodnicy pytani o tego typu incydenty byli to zawodnicy z niskimi numerami w rankingu.Tylko wtedy kiedy sprawa Nikolay Davidenki

ujrzala swiatlo dzienne ten problem zaczal byc traktowany calkiem powaznie poniewaz nikt nawet nie podejrzewal ze problem zaczyna sie juz tutaj czyli Davydenko to juz gracz z pierwszej 10 !! tutaj kolejny artykul na teamat Davydenki http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/atptour/2325356/Davydenkos-wife-questioned-in-match-fix-case.html

A to jego fragment

The Russian world No 4's wife was asked about Davydenko's ability to withstand pain in the light of his withdrawal through injury in a match that attracted an unusual betting pattern, as highlighted by the betting exchange Betfair.

Zona Davydenki zostala przesluchiwana w sprawie kreczu Davydenki mecz ten mial bardzo dobra plynnosc na Betfair i byl wyjatkowo atrakcyjny

Davydenko could not complete a second round match against world No 74 Martin Vassallo Arguello of Argentina in the Poland Open in August.

Betfair voided around £3.5 million of bets on the match after identifying suspicious patterns of betting.

The ATP investigation has been stepped up after Davydenko refused to provide details of telephone records as requested under the governing body's anti-corruption regulations.

Davydenko, who has consistently denied any involvement in match-fixing, refused the request to offer up the detailed records within seven days on legal advice.

Tak w skrocie o tej sprawie Davydenko nie mogl skonczyc meczu drugiej rundy podczas turnieju w Polsce przeciwko numerowi 74 Martin Vassalo (Argentyna)Krecz z powodu niby bolu ??

Po tym Betfair anulowal zaklady na ponad 3,5 milona funtow uwazajac ze mecz ten byl podejrzany i ustawiony pod betting

To tyle na temat tego co zauwarzylem podczas mojego tradingu i tego co znalazlem w necie czesc z moich podejrzen calkiem by sie zgadzala .Pzdr

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Jescze jedna ciekawa historia

Austrian Jurgen Melzer's straight sets 6-1, 6-4, 6-2 victory over American Wayne Odesnik caused concern after online bookmaker Betfair saw £350,000 placed on a 3-0 outcome.

It emerged that Odesnik, who arrived in the UK on Saturday, had sustained a muscle injury in his thigh before Tuesday's match and was at O'Neill's pub in Earl's Court, London, at the weekend. He insisted he was only there for dinner

Pisza tutaj ze podczas meczu Wimbleonu Melzer gral z Amerykaninem Odesnikiem wygral Mezler 3-0 w setach co nie jest wcale bardzo dziwne,Dziwna sprawa bylo to ze Betfair zwrocil uwage na pewna sytuacje ktora miala miejsce w trakcie tego spotkania mianowicie ktos postawil 350,000 na dokladny wynik w setach .Jak sprawdzono pozniej Odesnik ktory przylecial do Uk w sobote mial jaks kontuzje miesnia i widziano go przed meczem w pubiew Londynie w weeekend przed meczem ,Sam zawodnik powiedzaial ze byl tam tylko na obiedzie.

Betfair przyjal ponad 1 milion funtow na to spotkanie ktore uwzane bylo za slabo atrakcyjne

i nie bylo nawet pokazywane w TV Experci ocenili ze normalna suma dla tego typu spotkania na tym sczeblu byloby oklo 10.000 funtow

Po tym jak ogromne sumy zostaly postawione na BACK Melzera Bukmacherzy Ladbrokes i Paddy Power zawieslili to spotkanie i usuneli z oferty

A total of £1 million was gambled via Betfair on the low profile match which was not televised. According to gaming experts, the normal money placed on such a contest is around £10,000.

Upon seeing such heavy backing, bookmakers Ladbrokes and Paddy Power suspended all bets on the match.

Yesterday, Betfair said they had reported the match to the Tennis Integrity Unit (TIU), which investigates alleged corruption.

The TIU is expected to look into the claims, a week after it emerged that 12 players had been identified by tennis officials after being involved in apparently suspicious matches.

Mark Davies, from Betfair, said: "We have a memorandum of understanding with the Tennis Integrity Unit which allows them to see betting patterns of all the betting which takes place on our site and we alerted them to this.

W sumie 12 zawodnikow zostalo uznanych za podejrzanych podczas Wimbledonu

"It was extremely visible to all our customers, the price moving in as quickly as it did. There was a lot of chat about it on our forums.

Betfair "to bylo za bardzo widoczne dla wszystkich naszych klientow,Ceny kursow przesuwaly sie w bardzo szybkim tempie za szybkim ,bylo na ten temat wiele napisane na naszym forum"

"There was a sinificant change in the odds," he said. "The traders saw a significant shift in the betting exchange, so they chose to shut down the market and wait for it to settle.

Traderzy widzieli znaczny dziwny ruch kursow ,wiec postanowili zamknac ten rynek i poczekac do konca na jego rostrzygniecie

Tuaj caly artykul

http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/wimbledon/5625898/Match-fixing-allegations-surface-at-Wimbledon.html

Odnośnik do posta

Sorry, że się wetne w twój temat ale co do turniejów niższej rangi trzeba uważać. Zawodnicy czasem "specjalnie" konczą swoją historie w turnieju bo planują inne kwale. lub turniej czasem kombinuja sami u buka, bywa też, że grają z underdogiem a nastepnego dnia mają zabukowany bilet....ja kiedys nadziałem się na turnieju w Casablance gdzie Gabashvili majac kulawego Marokanczyka w 3 secie przy stanie 4:4 i 0-40 psuł celowo piłki...wszystkie popsute były bezpiecznie aby przypadkiem punktu nie zdobyć..

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Kryzys trwa dalej czerwone dni na stale zagoscily w moim tradingu dzisiaj miarka sie juz dostatecznie przebrala po meczu Davis Cup Bellucci - Bopanna

tutaj screen z tego spotkania

geeksred.jpg

Od wtorku regularnie popelniam kilka podstawowych bledow i dziwne jest to ze nie staralem sie ich jak do tej pory niwelowac .Dziasiaj po tym meczu powiedzialem sobie STOP czas na analize maszynaka ktora do tej pory swietnie funcjonowala zaciela sie i ciagnie mnie mocno w dol ,podstawowym problemem sa za kazdym razem spoznione wyjscia kazde wejscie jest ok mozna spokojnie zrobic po 2-4 ticki w ciagu kilku sekund ale ja niestety tego nie robie czekam, sam wlasciwie nie wiem na co majac pelna swiadomosc ze za chwile moze byc nieciekawie i tak sie wlasnie dzieje po czym jest red i dowidzenia potem przychodzi nastepne spotkanie i znow to samo.Brak samokontroli doprowadza do takich sytuacji niestety, dzisiaj na powaznie do tego podejde te sytuacje otworzyly mi oczy dosc szeroko, po tym jak troche moja czujnosc zostala uspiona czas na pobudke.Glowne 2 bledy

ktorych jestem w pelni swiadomy to po pierwsze wejscie z zamiarem scalpu a niestety brak blyskawicznego wyjscia czyli licze na to ze bedzie ladny swing ,drugim bledem stawki przesadne rynki te nie maja niestety dobrej plynnosci dzisiaj wszedlem za ponad 1k na rynek o plynnosci rzedu 150 k ,smieszne poprostu jak teraz na to patrze ale takie bledy popelniam przez ostanie dni .Pisze o tym poniewaz tak jak pisalem na pocztku mojego bloga bede dzielil sie z Wami swoimi sukcesami i porazkami wiec nie widze powodu zeby nie mowic o przegranych jezeli takie maja miejsce i napewno beda jeszcze nieraz mnie przesladowaly.Niestety wiekszosc traderow na forum nie dzieli sie juz tak chetnie swoimi przegranymi mozna by zauwarzyc pewna tendencje do prowadzenia blogow mianowicie

sa one uzupelniane w 90% tylko wtedy kiedy jest zielono i dodatnio kiedy juz juz jest inaczej na czerwono czyli ujemnie na palcach jednej reki mozna wyliczyc osoby ktore potrafia sie podzielic swoja porazka przewaznie to sa przerwy w tradingu i inne rozne dziwne powody albo poprostu krociutkie wzmianki o jakims ujemnym dniu .Tak naprawde takie blogi powinny sluzyc przedewszystkim nowym niedoswiadczonym traderom, kiedy oni wchodzac na takie forum czytaja tylko o samych sukcesach handlujacych mysla ze to takie latwe i przyjemne nie majac tak naprawde obrazu calosci handlu a lepiej chyba zeby uczyli sie na bledach innych niz na swoich tego przynajmniej mozemy im oszczedzic w jakims stopniu.Ja prowadze ten blog tak jak prowadze i nie zamierzam chowac glowy w piasek tylko dlatego ze mam ewidetnie slabszy okres kiedys bede mogl spojrzec na to inaczej majac juz klkanascie K na koncie z przyjemnoscia przeczytam jak zaczynalem .To tyle na dzisiaj teraz zabieram sie juz za handel pozdrawiam wszystkich zycze sukcesow

Screen z ostatnich 24h

plg4.jpg%7Boption%7D

Odnośnik do posta

Porażki więcej uczą niż zwycięstwa, w US Open szło Ci rewelacyjnie teraz karta się odrwóciła...wyluzuj troche, mały reset a forma wróci.

Powodzenia!!

Odnośnik do posta
Gość Trader999
Porażki więcej uczą niż zwycięstwa, w US Open szło Ci rewelacyjnie teraz karta się odrwóciła...wyluzuj troche, mały reset a forma wróci.

Powodzenia!!

Pewnie ze ucza nie ma lepszych lekcji niz takie jak wyzej na zdjeciu ,teraz juz jestem wyluzowany nie ma co popadac w panike mialem juz takie sytuacje wczesniej takze wiem jak to dziala tak jak piszesz wystarczy Reset i bedzie ok

Pzdr i rowniez zycze powodzenia

Odnośnik do posta

Były gratulacje to teraz czas na pocieszanie. Joke :-D

Trader999, Guru moje;) Odkąd założyłeś bloga, dowiedzieliśmy się od Ciebie wiele ciekawych rzeczy, dzięki którym z pewnością w przyszłości będziemy mogli podziwiać niezłe sumki ojro na naszych kontach;) Nie przejmuj się tym, jak blogi prowadzą inni. Dzięki ujawnianiu każdego aspektu tradingu, czyli nie tylko wzloty, ale także upadki, ludzie tak zieloni jak ja, są dzięki Tobie już na starcie swej kariery bogatsi o ogromny bagaż doświadczeń. A i zapewne Tobie taki sposób blogowania wyjdzie na korzyść. Tak jak napisałeś, kiedyś z przyjemnością wspomnisz tradingu początki, mi również będzie wtedy przyjemnie z myślą, że znam tak kasiastego gościa :lol:

Jesteś wielki bracie, dlatego kilka głębszych wdechów, korekta swoich posunięć i jedziesz! A wiesz, że jeździsz jedwabiście :lol: Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Przyznam ze z uwaga sledze Twoj blog i musze powiedziec ze wiele sie nauczylem.

Ostatnim czasem tzn po zakonczeniu US open rowniez mam ogromne probleblemy ze skalpowaniem ,mysle ze to wynika z mojego przyzwyczajenia do duzej plynnosci rynku i szybkosci podawania wyniku przez IBM grand slam . U mnie jednak nie sprzedane skalpy przerodzily sie jednak w ladne swingi ale widac to tylko kwestia przypadku.

Jedno jeszcze zwrocilo moja uwage , jezeli skalpuje kwota 10-20 to nie ma problemu jednak przy wiekszej 100+ sytuacja zaczyna sie rozwijac przedziwnie...jakby ktos polowal na moja stowe...a wiec teraz stosuje strategie przede wszystkim nie tracic no i tyle.

Osobiscie nagrywam wszystkie swoje trady co znaczie ulatwia mi mozliwosc korekty bledow ,uzywam do tego BB FlashBack Express http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack_FreePlayer.aspx

jest on o niebo lepszy od Camstudio(w porownaniu do Cs to czysta przyjemnosc) i w tej wersji rowniez darmowy ,lub mozna sciagnac scrackowana pelna wersje z sieci.

Moge rowniez Ci przeslac na email pelna wersje .

Serdecznie pozdrawiam .

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Przemasuk wielkie dzieki za ten program za chwile wysle Ci PW z moim mailem .Co do scalpow wczoraj zastosowalem sobie terapie odmulajaca ;-) ,niestety problem z plynnoscia jest dosc duzy dlatego jednak trzeba uzywac mniejszych stawek i jest OK

tak wczoraj zrobilem stawki rzedu 20,30 i wynik jest pozytywny nie ma problemu ze sprzedawaniem kiedy sie scalpuje ,wyeliminowalem glowny powod przez ktory wychodzilem na red czyli opoznione wyjscia i zmniejszylem stawki jest dobrze zarobek taki sobie ale zawsze to lepsze niz ostatnie dni .Co do tego programu to super sprawa jezeli chodzi o nagrywanie Cam studio strasznie zamula i calkowicie przestalem uzywac ale jak tylko bede mial Twoj program przetestuje i nowe filmy beda napewno wkrotce na forum.

Dzieki i Pozdrawiam

plg5.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Przemasuk sciagnalem ten program i przyznam ze rewelka jeszcze dzisiaj cos nagram

Dzieki wielkie

Jeszcze jedna sprawa do Ciebie Przemas wrzuc albo podeslij jakis filmik ze swoich tradow chetnie ogladne

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Sobota pozytywnie malo hadlowalem musialem troche porzadku zrobic ze sprzetem strasznie wszystko zamulalo ,dzisiaj troche wiecej spotkan postaram sie cos lepszego wykrecic

plg6.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.