Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[06-03-2013] ANZHI VS. NEWCASTLE UNITED

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back NEWCASTLE UNITED 
Obecny kurs: 6,8-7,0
Link do rynku na stronie betfair: betfair.com/exchange/football/event?id=26969421
Uzasadnienie: Aktualny kurs na NEWCASTLE UNITED moim zdaniem to znaczna przesada i zarazem dobra  okazja do backa. Nie wiem, moze cos sie stalo, ale nie znajduje niczego szczegolnego co mogloby w ten sposob zawyzyc ten kurs.

Juz to zagralem.

Odnośnik do posta

Twoje propozycje sa calkiem dobre, ale do tej brakuje mi troche uzasadnienia. Spróbujmy: brak Colocciniego, Cisse i Jonasa Gutierreza. Trudny teren. Słaba pozycja w lidze. Takie znajduje info, co powiesz?

Edytowane przez Pepe
Odnośnik do posta

Twoje propozycje sa calkiem dobre, ale do tej brakuje mi troche uzasadnienia. Spróbujmy: brak Colocciniego, Cisse i Jonasa Gutierreza. Trudny teren. Słaba pozycja w lidze. Takie znajduje info, co powiesz?

To o czym piszesz mialem na uwadze, szczegolnie Cisse. Rozmawiajac na temat < Kto wygra mecz ? >,  pewnie zmienilbym zdanie i przyznal Ci racje.

Rozmawiamy jednak o tym, jak beda ksztaltowaly sie kursy, to zupulnie co innego. Trudno o logiczne reakcje tlumu. Dla tlumu liczy sie marka, 75% z tego tlumu nigdy nie slyszala o jakims Cisse, ale wszyscy znaja Newcastle. To z grubsza moje spojrzenie na ten mecz, a ja nie jestem nieomylny.

Odnośnik do posta

Rynek: MO

Moja propozycja: Back NEWCASTLE UNITED 

Obecny kurs: 6,8-7,0

Link do rynku na stronie betfair: betfair.com/exchange/football/event?id=26969421

Uzasadnienie: Aktualny kurs na NEWCASTLE UNITED moim zdaniem to znaczna przesada i zarazem dobra  okazja do backa. Nie wiem, moze cos sie stalo, ale nie znajduje niczego szczegolnego co mogloby w ten sposob zawyzyc ten kurs.

Juz to zagralem.

Mnie przeraża wykres gości gdzie widać trend ku górze a to też bardzo ważny wskaźnik dodam jeszcze, że w poprzednim meczu LE gdy Sroki grały na wyjeździe z Metalistem Kharkiv kurs i Pinnacle na gospodarzy zakończył się na poziomie 1.72 myślę, że to też cenna informacja.

Edytowane przez Kasta
Odnośnik do posta

Jezeli mogę ? panowie juz nie raz sie przejechałem na rynkach gdzie kurs był 1.65-1.69 . Z tego co zaobserwowałem to takie kursy lubią wystrzelić. Kiedy w/w kursy dochodzą do poziomu 1.70-1.73 to własnie wtedy kazdy mówie ze takie kursy lubią wystrzelic w góre , ale pamietajmy ze wykresy sa równiez podobne !!!    Nie wiem czy tym razem bedzie własnie tak , ale myśle ze warto zaryzykować i postawić parę groszy .

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Mnie przeraża wykres gości gdzie widać trend ku górze a to też bardzo ważny wskaźnik dodam jeszcze, że w poprzednim meczu LE gdy Sroki grały na wyjeździe z Metalistem Kharkiv kurs i Pinnacle na gospodarzy zakończył się na poziomie 1.72 myślę, że to też cenna informacja.

W meczu , o ktorym piszesz Pinnacle zakoncyl na poziomie 1,72 i byla to tendencja spadkowa, bo kursy otwarcia byly 1,87. Odwrotnie wygladalo to z Newcastle, z kursu otwarcia 4,73 wzrosl do 5,31. OK. Bylo z czego rosnac. Podobnie wygladala sytuacja w przegranym przez Newcastle meczu z Bordeaux 06.12.2012. Kursy otwarcia na Newcastle byly 4,28, a kursy zamkniecia 5,22. To samo,....... bylo z czego rosnac.

Pytania podstawowe i ostateczne. Czy przy kursie 6,8-7,0 Newcastle moze jeszcze rosnac ? dokad ? i na jak dlugo ?

Osobiscie nie widze mozliwosci wiekszego wzrostu, pomijam tu prawdopodobienstwo jakis chwilowych, moze nawet duzych , ale zdecydowanie przejsciowych odbic.

Odnośnik do posta

Jezeli mogę ? panowie juz nie raz sie przejechałem na rynkach gdzie kurs był 1.65-1.69 . Z tego co zaobserwowałem to takie kursy lubią wystrzelić. Kiedy w/w kursy dochodzą do poziomu 1.70-1.73 to własnie wtedy kazdy mówie ze takie kursy lubią wystrzelic w góre , ale pamietajmy ze wykresy sa równiez podobne !!!    Nie wiem czy tym razem bedzie własnie tak , ale myśle ze warto zaryzykować i postawić parę groszy .

Osiek nie zgodze sie z tym, ze warto zaryzykowac. Nalezy unikac ryzyka i kupowac tylko to, do czego mamy przekonanie, ze jezeli juz na tym nie zarobimy, to na pewno nie stracimy.

Odnośnik do posta

Również liczę na spadek, co prawda mecz już za lekko ponad godzinę, ale własnie teraz według mnie powinno coś się ruszyć. Zakup po 6.8

Edytowane przez Anim
Odnośnik do posta

W meczu , o ktorym piszesz Pinnacle zakoncyl na poziomie 1,72 i byla to tendencja spadkowa, bo kursy otwarcia byly 1,87. Odwrotnie wygladalo to z Newcastle, z kursu otwarcia 4,73 wzrosl do 5,31. OK. Bylo z czego rosnac. Podobnie wygladala sytuacja w przegranym przez Newcastle meczu z Bordeaux 06.12.2012. Kursy otwarcia na Newcastle byly 4,28, a kursy zamkniecia 5,22. To samo,....... bylo z czego rosnac.

Pytania podstawowe i ostateczne. Czy przy kursie 6,8-7,0 Newcastle moze jeszcze rosnac ? dokad ? i na jak dlugo ?

Osobiscie nie widze mozliwosci wiekszego wzrostu, pomijam tu prawdopodobienstwo jakis chwilowych, moze nawet duzych , ale zdecydowanie przejsciowych odbic.

Jak widać kurs rósł i rósł granica 7,0 nie była ostateczną ja grałem back Anzih :) Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Co bylo zle? Wykres pokazywal rosnacy kurs na Newcastle? Braki kadrowe druzyny gosci?

Przyjrzyjmy sie temu i bawmy sie tym, ciagle tak samo.

Dobiegala polnoc, przegladalem rynki i szukalem propozycji na nastepny dzien. Na pierwszy plan wysunely mi sie dwie propozycje: back Chelsea(2,18) i back Newcastle(6,8-7,0). Na rynki tradera wlozylem Newcastle.

Na rynku tym, bylo wtedy okolo 40 tys.Wlasnie Pinnacle z 6,25, by nie stracic nocnych kientow, strzelil w 6,65 i poszedl spac. Na zdjeciu wyzej widac tego strzala,..... przed propozycja. Nie uznalem tego jako rosnacy kurs na Newcastle i prawidlowo. Pinnacle sie wyspal, wrocil na swoje 6,35, tam tez i nizej ustawil pozostala ekipe i wszystko bylo OK........no, niezupelnie.

Dzisiaj na tym rynku mielismy do czynienia z czyms czego sie nie da przewidziec, no chyba, ze ma sie bezposredni dostep do producenta. MarathonBet wyprodukowal dzisiaj bezkonkurencyjne kursy na Newcastle /zdjecie wyzej/, nawiasem mowiac zamieszal tez na rynku Steaua Bucuresti.

Dlaczego to zrobil? nie wiem,.........mial dzisiaj wyplaty dla pracownikow?..........nie mam pojecia.

Moja propozycja, przypominam, back Newcastle 6,8- 7,0 prze caly dzien byla mozliwa do zamkniecia wiele razy, na zero lub z malym zyskiem /zdjecia wyzej/ .

Dlaczego zrobilem reda?

Przez caly dzien Pinnacle i 5Dimes byly tak daleko w tyle za tym samobojczym kursem MarathonBet, ze mi to strasznie smierdzialo i sadzilem, ze w ostatniej chwili peknie ten balon i bedziemy sie wzajemnie szukac. Niestety nic takiego nie mialo miejsca i wyszedlem pare sekund przed rozpoczeciem meczu.

Odnośnik do posta