Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Włamanie na konto betfair

Promowane odpowiedzi

Współczuje, najważniejsze zmieniać często hasła (póki nie dotyczy sprawa to ma to się w dupie ale przezorny zawsze...), małe duże znaki + specjalne to podstawa o wiele trudniej złamać hasło a na pewno dłużej to zajmuje, co ważne hasło z BF powinno być jednym niepowtarzalnym hasłem chocbyś chciał mieć takie same na pudelku czy na forum botanicznym - nie rób tego bo jak chinczyk złamie CI hasło gmaila np sprawdzi jakims cudem historie gdzie sie logowales i wszedzie bedzie probował to hasło to bedzie pozamiatane. Do tego antywirus na kompie + antyszpiegowy program. Najlepiej tylko na swoim kompie się logować do tego odpowiednio zabezpieczyć sieć - taka podstawowa ostrożnosć jak przed wirusami - czyli nie sciagamy jakichś bzdur itd.

ps. jak się ma pecha i jakiś konkretny skurwiel się przyjebie to tylko pozostaje go znaleźć i zadźgać w ramach zemsty, niestety.

Edytowane przez santos87wuwua
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Odnośnie bezpieczeństwa to proponuję wpisywać hasła za pomocą: Start->wszystkie programy->akcesoria->Ułatwienie dostępu-> klawiatura ekranowa dzięki temu wszelkiego rodzaju oprogramowani

Pisałem o tym już na shoucie, ale być może jest jednak na forum ktoś kto miał choć trochę podobną sytuację.   Mianowicie dziś wieczorem po wejściu na konto bf doznałem szoku, bo z czterocyfrowej kwo

Tak tez tak mysle, ze najlepiej trzymac kase na Paypal Moneybookers i trzymac na BF tylko kwote przeznaczona w danym dniu na granie i zarobiona kase codziennie wyplacac... Ja tak robilem przez cale la

Witam.Ja też miałem w tym roku włamanie na konto BF.Ktoś z Anglii logował się na moje konto kilka razy w tygodniu i chyba tylko ze względu na małą kwotę na koncie (ok.50euro) nie robił żadnych operacji.Pomogła zmiana hasła.Myślę.że to sprawa jakiegoś trojana albo innego świństwa.Teraz mam Kaspersky Pure i raczej nic mi już nie grozi.

Odnośnik do posta

No tak... Logowanie na kompie znajomego... Nigdy nie masz pewnosci co on zrobi, czasami nawet najlepszy kumpel zrobi Ci swinstwo. A przeciez on nie musial, bo wystarczy, ze mial jakis syf w kompie i pozamiatane.

Odnośnik do posta

Odnośnie bezpieczeństwa to proponuję wpisywać hasła za pomocą:

Start->wszystkie programy->akcesoria->Ułatwienie dostępu-> klawiatura ekranowa

dzięki temu wszelkiego rodzaju oprogramowanie szpiegujące nie będzie w stanie nam odczytać hasła wpisywanego z klawiatury.

Hasło powinno składać się z liter cyfr i znaków najłatwiejszym sposobem na trudne hasło jest powtórzyć jeszcze raz ten sam ciąg znaków wciskając Shift dzięki temu jeżeli w haśle mamy '7' to będziemy mieć też i '&'  i z hasła które ma 8 znaków robi się nam 16  :pogranichnik: 

Odnośnik do posta

Borruu, zastanów się jeszcze czy czasem nie logowałeś się do swojego konta z telefonu, ponieważ  jeżeli masz androida itp. to jest to bardzo prosta droga do stracenia hasła.

Odnośnik do posta

Tak tez tak mysle, ze najlepiej trzymac kase na Paypal Moneybookers i trzymac na BF tylko kwote przeznaczona w danym dniu na granie i zarobiona kase codziennie wyplacac... Ja tak robilem przez cale lata jak zajmowalem sie powaznie bukmacherka...

Zmiana hasel nic nie da jak gosc ma jakiegos szpiega np w kompie..

Polityka BF no taka jak bukmacherow - wyjebane maja na wszystko bo masa i tak bedzie u nich grala

Odnośnik do posta

borruu z tego co chyba pisales to wytransferowali ci czesc kasy i zastanawiam sie skoro ci sie wlamali na konto to czego nie wytransferowali wszytkiego,przecierz co by im zalezalo oskubac do zera.Troche to dziwne moim tokiem myslenia :keeporder:

Odnośnik do posta

Zibol, tak zostawili mi ok. 15e, tak, żeby bet był okrągła liczbą, w praktyce poszedł praktycznie cały bank.

Peszkin, nie, nigdy nie logowałem się z telefonu.

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta

Ja jeszcze nie slyszalem zeby sie komus na BF konto wbili - w sumie ktokolwiek sie wkradnie kasy tak latwo nie wyplaci jedyne to jak w tym wypadku zrobic komus kolo dupy tracac kase ale na co to komu ? zadnego zysku

Odnośnik do posta

Ja znam przypadek mojego kolegi, któremu też opróżniono konto. Po kilku dniach się pokapował jak doszedł do siebie, ze sam po pijaku wszedł na konto i postawił bet za całe konto :) Ale tutaj ewidentnie mamy przypadek, ze osoba trzecia zalogowało się na Twoim koncie, bo można to sprawdzić po numerze IP. Ciekaw jestem, czy ten bet po kursie @4 został postawiony po zawyżonym kursie, czy może akurat tak się kształtował na rynku w momencie jego postawienia? Było to in-play czy pre-play? Jeżeli tak, to można podejrzewać, ze kasa została przetransportowana na inne konto. Możesz sprawdzić w Betting P&L dokładne szczegóły zakładu, czy został skupiony w częściach czy jako całość.

Odnośnik do posta

Zibol, ja akurat mam stałe ip.

Aszymbeher, zostało skupione kilka koszyków, pre play, uważam że na pewno kasa została przetransportowana na inne konto, inaczej nie miałoby to sensu

Odnośnik do posta

Ciekawe.... borruu w takim razie wal znowu do Betfair, podeprzyj się tym ze strony geeksa.

W każdym razie, każdy kto używał Geeksa powinien niezwłocznie zmienić hasło do konta BF.

Edytowane przez aszymbeher
Odnośnik do posta

w duzym skrocie.

w piatek geek powiadowil BF o powaznej luce w produkcie. (tu go wygwiazdkowali)

w niedziele zauwazyli ze applikacja live video BF w dalszym ciagu ujawnia loginy i hasla uzytkownikow.

aplikacja powinna byc wylaczona w piatek, ale BF mimo tego nic nie zrobil. a gdy tylko jakies konto zostaje wyczyszczone to BF wsadza sobie paluchy w uszy, zaczyna spiewac "lalala" i cala wina za problemy obarcza klientow wmawiajac im ze to ich wina, i ze nie pilnowali hasla i loginu jak nalezy.

---

wiedzac o takich informacjach to borruu powinienes udac sie do licenjodwacy BF i powiadomic ich o calej sytuacji. bo wydaje mi sie ze BF i tak bedzie mial Cie w dupie

goodluck!

Odnośnik do posta