Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Włamanie na konto betfair

Promowane odpowiedzi

zdecydowanie pisz do licencjodawcy i odwołuj się też do sytuacji z tego tematu podanego przez urbana. Kiedyś jak obracałem bonusami to taka groźba odwołania się do licencjodawcy sprawiła, że buk oddał mi odebranego bonusa, by tylko nie mieć problemów. Tutaj jest kwestia bezpieczeństwa, zabezpieczeń i kradzieży, więc sprawa poważna i myślę, że masz argumenty.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Odnośnie bezpieczeństwa to proponuję wpisywać hasła za pomocą: Start->wszystkie programy->akcesoria->Ułatwienie dostępu-> klawiatura ekranowa dzięki temu wszelkiego rodzaju oprogramowani

Pisałem o tym już na shoucie, ale być może jest jednak na forum ktoś kto miał choć trochę podobną sytuację.   Mianowicie dziś wieczorem po wejściu na konto bf doznałem szoku, bo z czterocyfrowej kwo

Tak tez tak mysle, ze najlepiej trzymac kase na Paypal Moneybookers i trzymac na BF tylko kwote przeznaczona w danym dniu na granie i zarobiona kase codziennie wyplacac... Ja tak robilem przez cale la

Pepe w takim razie radzisz abym zgłosił to do LGA? Dzięki wielkie Urban za linka, może jednak jeszcze nie wszystko stracone. Swoją drogą, po czymś takim to powinni zasypać skrzynki użytkowników mailami, z poleceniem natychmiastowej zmiany hasła, no ale to betfair, nie zrobili nic.

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta

mjablonski, mocne słowa:D Zdecydowałem się jednak napisać najpierw do bf, ich helpdesk da odpowiedź pewnie w przyszłym tygodniu, więc musimy poczekać na ciąg dalszy tej sagi...

Mam do Was pytanie, chciałem zamknąć to konto i otworzyć nowe na bf, ale w obecnych okolicznościach lepiej chyba jednak poczekać? Sprawa może się różnie potoczyć, stare konto może być jeszcze przydatne.

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta

lepiej na razie nie zamykaj. moze sie przydac w kazdym momencie podczas sprawy.

ja nie rozumiem jednego. oni w jednej chwili mogliby sprawdzic komu zostala przetransferowana cala ta kasa.

kazdy bet zawierany jest pomiedzy dwiema osobami, kazdy bet posiada BetID. sprawdzenie kazdego betu jaki poszedl podczas kradziezy zajeloby chwile.

a potem powinni zablokowac kase na koncie takiej osoby/osob do wyjasnienia sprawy.

Odnośnik do posta

Richard and I both tested on Sunday and live video was still working & compromised Betfair user names and passwords were still being sent by the application

wnioskuje ze chodzi o gielde skoro pisali o live video.

chociaz na koncu drugiego posta pisza ze:

So if you have used a Betfair API product that begins with T between 22nd January & Monday 11th March, we seriously advise you to change your Betfair password immediately.

nie wiem jaki api betfair produkt zaczyna sie na T.

Edytowane przez urban
Odnośnik do posta

Nie pamiętam jaki to był bukmacher, ale zrobiłem wtedy taki myk, że napisałem coś w stylu: skoro nie zamierzacie zwrócić mi należnej kwoty bonusu, zabierając go bez podania logicznej, konkretnej przyczyny, to proszę o udzielenie informacji kto wydał wam licencję i kontakt. Zamierzam powiadomić waszego licencjodawcę o waszych działaniach.

Do kilku dni email z informacją, że kasę mam na koncie i mogę ją natychmiast wypłacić.

Odnośnik do posta

Pytam ponieważ odpowiedzią betfair jest, iż ta sprawa dotyczy tylko wąskiego grona klientów i można wywnioskować, że ja w tym gronie się nie znajduję. Więc nic się w sprawie raczej nie zdziała.

Fakt, że będę musiał spędzić wiele czasu, żeby stratę odrobić, a nie jest to miesiąc czy dwa, nie napawa mnie optymizmem, ale bardziej boli to, że właściwie w takiej sytuacji nie można spać spokojnie trzymając kasę na koncie bf...

Pepe, w przypadku bf to taka sytuacja jest przewidziana w regulaminie i wyraźnie zaznaczają, że nie zwracają środków.

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta

ja nie rozumiem jednego. oni w jednej chwili mogliby sprawdzic komu zostala przetransferowana cala ta kasa. kazdy bet zawierany jest pomiedzy dwiema osobami, kazdy bet posiada BetID. sprawdzenie kazdego betu jaki poszedl podczas kradziezy zajeloby chwile. a potem powinni zablokowac kase na koncie takiej osoby/osob do wyjasnienia sprawy.

Dokładnie tak!(przy założeniu, że kasa została przelana betfair->betfair).

Wtedy bierzesz yavora, bo też jest nabuzowany, dobry kij z MLB i jedziecie się rozliczyć z pacjentem :D

Borruu, gdybym pozbył takiej kasy to robiłbym co możliwe, żeby to odzyskać.

Odnośnik do posta

Witam,

Ja rozumiem, że kolega jest wściekły bo znikło mu spore siano z konta. Ale czy fair jest jechanie betfair od najgorszych ? Postawcie się w roli takiej firmy... Ktoś puszcza beta kasa pojechała.. sprawa zamknięta. Załóżcie sytuację, że ja dzwonie do kumpla z Angli i mówię" Ty puść mi beta na tenis bo mi neta odcięło, czuje że siądze, podam Ci hasło i powiem Ci co klikać..."...bet nie wszedł, na drugi dzień do helpdesku Betfair z pretensjami bo mi się ktoś włamał jakieś inne IP się logowało na moje konto.. (może mi hajs oddadzą) Oni mogą do tego tak podchodzić, bo taka sytuacja mogła zaistnieć według nich. U kolegi jak widać, ktoś się zalogował, znał hasło (nie wiadomo jak je wykradł/zdobył) postawił beta i siano poszło. Przykro stary i trzymam kciuki, że szybko odrobisz bo nie ma co liczyć na zwrot :( 

Odnośnik do posta

Em.x, przecież mogą sobie zbadać co i jak, historię mojej gry, po pierwsze, nie pamiętam kiedy ostatnio postawiłem jakiś tenis, w ogóle kiedy ostatnio postawiłem ostatni zakład, po drugie, o czym Ty mówisz? Poszukaj sobie na necie, jest niemało takich przypadków, tu chodzi o WłAMANIE na Twoje konto. Jakby coś takiego nastąpiło w banku to stawaliby na głowie, żeby wyjaśnić sytuację, podczas gdy betfair np. aktualnie, na pytanie i to nie jedno, dlaczego nie sprawdzili tamtego rynku i zakładów (przeciwnych) zawieranych o podobnej godzinie co tamten bet nie raczą dać ŻADNEJ odpowiedzi. To jest ignorowanie klienta i stawiając się w sytuacji gościa z helpdesku to uważam, że po prostu nie wykonałbym swojej pracy, tym bardziej że cały czas powstrzymuje nerwy i nie wrzucam im tam, tylko staram się współpracować.

Wskaż mi post gdzie jadę betfair od najgorszych. Sam się dziwię, że jeszcze tego nie robiłem. A co do teoretycznego logowania kumpla, jak możesz przeczytać na pierwszej stronie to sami stwierdzili, że był to nieautoryzowany dostęp do konta.

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta