Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

czy program działa gdy jest wylaczony?

Promowane odpowiedzi

Mam pytanie. Tak jak w temacie a dokladniej chodzi mi o sytuacje gdy np ustawiamy kontre na iles tam tickow i ciecie kosztow i wylaczamy komputer i idziemy np do pracy. Czy beda te nasze ustawienia aktywne po wylaczeniu programu?

Odnośnik do posta

Geeks nie ma funkcji "stop loss" więc za dużo nie ustawisz :)

Ale jak kurs wynosi 2.00, a ty czekasz na 4.00 i zaznaczyłeś "Bet persistence: keep" to wtedy możesz śmiało wyłączyć kompa.

Nie zadziała tylko jeśli masz ustawione coś w stylu "trigger", czyli, że "jeśli kurs spadnie do 1.80, wystaw lay 1.81" ale tego w Geeks RACZEJ nie ma

EDIT: Fill or kill nie zadziała jeśli masz wyłączony program.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Jezeli zaklad byl wystawiony przez jakas aplikacje typu Geeks czy BetANGEL i nie zostal przez nas samych wykasowany a przykladowo aplikacja nam padla z jakiegos powodu prad,przerwa w necie itp . czyli jednym slowem nie mamy dostepu przez jakis czas np do geeksa ktory sie wylaczyl ,nasz zaklad w dalszym ciagu jest w kolejce i czeka na przyjecie jezeli juz nie zostal wczesniej przyjety tego nie wiemy poniewaz nie widzimy tego chwilowo ale zaklad na 100% caly czas czeka mozna to sobie w prosty sposob sprawdzic wystawic na probe jakis back na 900 tak zeby nie zostal przyjety wylaczyc Geeksa i wejsc na strone Betfair zeby sprawdzic czy nasz zaklad caly czas tam jest a jest napewno gwarantuje .

Odnośnik do posta

Potwierdzam co pisze Trader999. Jeśli ustawimy się w kolejce np 2 dni przed meczem z danym kursem powiedzmy @2.2 to nawet wielokrotne logowanie i wylogowanie wyłączanie komputera, brak prądu, internetu, nie wykasuje ani nie usunie nam wystawionych pieniedzy na back/lay. Jeśli rynek nie wywinduje do naszego kursu to zakład zostanie resetowany automatycznie tylko w przypadku Suspendend co następuję podczas rozpoczęcia spotkania.

Odnośnik do posta

No i tu jest problem . Załóżmy, że gram w przerwie spotkania. Zagrałem back po kursie 1,41 i automatycznie wystawiło mi kontrę po 1,40. Teraz załóżmy, że pada serwer betfair. Mógłbym skontrować na betdaq ale nie wiem czy to zrobić bo nie wiem jak sytuacja wygląda na betfair.

Odnośnik do posta

Bardzo sporadyczny przypadek ten o ktorym piszesz Realista ale nie wykluczone ze moze sie tak stac ,wtedy jest jeszcze jedno wyjscie z sytuacji dzwonimy do Betfair podajemy numer TAN i dowiadujemy sie co jest z naszym zakladem jezeli mamy mozliwosc zkontrowania np.na Betdaq kasujemy nasz zaklad na Betfair i sprawa zalatwiona albo telefonicznie na Betfair stawiamy kontre jezeli nam pasuje obeczny kurs itd.

Pzdr

Odnośnik do posta

Postawiony będzie ale ja nie będę dalej wiedział czy jest przyjęty czy nie. Trader można dzwonić fakt. Ale ile to będzie trwało a ja zamykam pozycję zazwyczaj pod koniec przerwy. Korzystał ktoś kiedyś z tego rodzaju zamykania transakcji ( telefon) ? Jak to wyglądało ? Mam na myśli czy telefon odebrał ktoś kto mówi w naszym ojczystym języku ? i ile czekaliście na połączenie ?

Odnośnik do posta