Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2013-03-19] GFC Ajaccio - Chateauroux

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Ajaccio
Obecny kurs: 3,20
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26978571
Uzasadnienie: Ajaccio przegralo 8 ostatnich spotkan, gralo z sama czolowka tabeli.

Na zdjeciu zaznaczylem ; Nimes, Dijon, La Havre. to druzyny plasujace sie wyzej w tabeli niz Chateauroux,.......i to z roznica ponad 10 punktow,..........a  prosze zwrocic uwage na zdjecie przedstawiajace kursy przed tymi meczami.

Ustawilem sie tak jak to widac na zdjeciu.

post-4254-0-97936900-1363647639_thumb.pn

post-4254-0-22360300-1363647647_thumb.pn

post-4254-0-65336100-1363647655_thumb.pn

post-4254-0-85081900-1363647665_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Godzine przed spotkaniem na rynku bylo zaledwie 15 tys.........M A L O . Tak jak pokazuje wykres, na wstepie mozna bylo troche zarobic, a pozniej.................tam sie naprawde nic nie dzialo. Wiele sie dzialo natomiast w drugim meczu, ktory dzisiaj proponowalem, zaraz to opisze.

post-4254-0-76098100-1363729921_thumb.pn

Odnośnik do posta

czekalem do 36 minuty w meczu i udało się przytulić troszeczkę grosiczka :) ale było nerwowo bo tak jak wspomniałeś przez długi czas nic się nie działo i schodziło na minus :(

Odnośnik do posta

To Ty to trzymałeś ip? Od razy możesz kasę jakiemuś traderowi przelać na konto bo prędzej czy później stracisz ją w ten sposób

nie rozumiem, możesz jaśniej ?

Odnośnik do posta

nie rozumiem, możesz jaśniej ?

Chodzi o to, że trzymając otwartą pozycję do 36 min meczu czyli in play bez żadnego zabezpieczenia to samobójstwo. Proponuje Ci marcinbet poczytać trochę artykułów na portalu o handlu na betfair oraz poprzeglądać blogi użytkowników tego forum, z których na pewno wiele wyniesiesz. Taki handel w ciemno uda się 3-4 razy ale za kolejnym razem wyzerujesz bank...

Odnośnik do posta

Wchodzisz w pozycję pre play i czekasz aż kurs pójdzie w Twoją stronę in play. Teraz jest pytanie czy zawsze będzie tak, że kurs pójdzie w dobrą stronę? NIE. Grając w ten sposób możesz mieć 15 udanych transakcji a 16 wyzeruje Ci bank. Dlatego moja rada jest taka, że albo zaczniesz grać normalnie pre play i wychodzić pre play z pozycji, albo śmiało możesz przelać komuś z forum swoją kasę i nie tracić na takie coś czasu i nerwów, a później łez, że przegrałeś. Mówię Ci to bo sam przeszedłem taką drogę i straciłem tylko czas, żeby to odkryć, a tak przecież zaczyna się większość blogów.

Edytowane przez matematyk
Odnośnik do posta

Wchodzisz w pozycję pre play i czekasz aż kurs pójdzie w Twoją stronę in play. Teraz jest pytanie czy zawsze będzie tak, że kurs pójdzie w dobrą stronę? NIE. Grając w ten sposób możesz mieć 15 udanych transakcji a 16 wyzeruje Ci bank. Dlatego moja rada jest taka, że albo zaczniesz grać normalnie pre play i wychodzić pre play z pozycji, albo śmiało możesz przelać komuś z forum swoją kasę i nie tracić na takie coś czasu i nerwów, a później łez, że przegrałeś. Mówię Ci to bo sam przeszedłem taką drogę i straciłem tylko czas, żeby to odkryć, a tak przecież zaczyna się większość blogów.

no dobrze rozumiem, w porządku ale co w takim razie jeśli w pre play cały czas kurs stoi lub jest na takim poziomie że wciąż jestem na delikatnym minusie, a przecież chodziło o to aby zarobić. wycofać się ze stratą i znów próbować na innym rynku ?

Odnośnik do posta

Ty myślisz, że tutaj nikt nie ma stratnych pozycji? Jak idzie w złą stronę to tniesz straty i idziesz gdzie indziej

Edytowane przez matematyk
Odnośnik do posta

no dobrze rozumiem, w porządku ale co w takim razie jeśli w pre play cały czas kurs stoi lub jest na takim poziomie że wciąż jestem na delikatnym minusie, a przecież chodziło o to aby zarobić. wycofać się ze stratą i znów próbować na innym rynku ?

Przeczytaj sobie ten artykuł: http://www.traderzy.pl/topic/13-dekalog-tradera/?hl=%2Bdekalog+%2Btradera#entry14879

Najlepiej wydrukować i powiesić nad monitorem :)

Edytowane przez leno
Odnośnik do posta

Ty myślisz, że tutaj nikt nie ma stratnych pozycji? Jak idzie w złą stronę to tniesz straty i idziesz gdzie indziej

no akurat w tym meczu miałem szczęście i czekanie opłaciło się co oczywiście nie jest żadną regułą i receptą. druzyna słabsza po prostu bardziej od samego początku walczyła, miała więcej ataków na bramke itp. więc kurs spadł i mogłem layować. wiem że długo się już tym zajmujecie ale czy to nie jest tak że czasami warto zaczekać na początek meczu (gdy jest sie na tym lekkim minusie) i zobaczyć jak wygląda sytuacja na boisku od pierwszych minut. w moim przypadku słabsza drużyna bardziej walczyła więc czekałem ale jeśli widać byłoby że fawroty jednak lepiej rozgrywa to wtedy można się wycofać bez złudzeń że underdog zacznie lepiej grać. Czy nie uważacie że taka strategia jest do rozważenia ?

Odnośnik do posta

no akurat w tym meczu miałem szczęście i czekanie opłaciło się co oczywiście nie jest żadną regułą i receptą. druzyna słabsza po prostu bardziej od samego początku walczyła, miała więcej ataków na bramke itp. więc kurs spadł i mogłem layować. wiem że długo się już tym zajmujecie ale czy to nie jest tak że czasami warto zaczekać na początek meczu (gdy jest sie na tym lekkim minusie) i zobaczyć jak wygląda sytuacja na boisku od pierwszych minut. w moim przypadku słabsza drużyna bardziej walczyła więc czekałem ale jeśli widać byłoby że fawroty jednak lepiej rozgrywa to wtedy można się wycofać bez złudzeń że underdog zacznie lepiej grać. Czy nie uważacie że taka strategia jest do rozważenia ?

NIGDY NIE CZEKAC NA GWIZDEK SEDZIEGO, w 90% po gwizdku, sytuacja sie tylko pogorszy.

Odnośnik do posta

Nie, jak dostaniesz bramkę przeciwko w 1 minucie to zobaczysz dlaczego

na ile % meczów zdarza się bramka w pierwszych 3 minutach meczu ? wiesz może z jakiś statystyk ?

Odnośnik do posta