Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

29.08.2010

Promowane odpowiedzi

Na jutro warto już teraz zainteresowac się dwoma spotkaniami ligi angielskiej.

AV-Everton. 0 tym meczu pisało już kilka osób na forum. Gospodarze w totalnej rozsypce. Po zeszłotygoniowym laniu 6-0, w tygodniu odpadli również z LE. Kurs na gości skucesywnie spada, jednak apogeum tych spadków nastąpi zapewne jutro. Spodziewam się kursów na Everton poniżej 2,8.

Sunderland - MC. Goście nabierają tempa. Po rozbiciu Liverpoolu w lidze, awansowali także do fazy grupowej LE. Gospodarze z tylko 1 pkt w ogonie tabeli. Spada również over 2,5 co w połączeniu ze spadającym kursem na gości daje możliwość zagrania CS 0-3. Ja łapałem kurs 21, a również kurs 20 jest bardzo atrakcyjny na ten moment. Z moich notatek wynika, że jesli nic sie nie zmieni, kurs spadnie do 18,5-19 :mrgreen:

Odnośnik do posta
Co myślicie o meczu Stuttgart-Dortmund ? back dortmund @ 3.00 ??

Jestem za. Prawdopodobnie spadnie o kilka ticków tak myślę.

edit: Proponuję także Liverpool po 1,28 może uda się komuś zakupić 1,29. Obecnie kurs jest na górce. Może zleci 2-3 ticki.

Odnośnik do posta

Kurs na everton nagle poszybował z 2.76 na 2.86,- W tym samym momencie gdy pinnacle podwyższyło kurs o 8 ticków,- no właśnie giełda ruszyła pierwsza czy pinnacle? Na betair kurs wykupił prawdopodobnie jeden podmiot, gdyż kurs urósł o 10 ticków w przeciągu sekundy.

Odnośnik do posta
Kurs na everton nagle poszybował z 2.76 na 2.86,- W tym samym momencie gdy pinnacle podwyższyło kurs o 8 ticków,- no właśnie giełda ruszyła pierwsza czy pinnacle? Na betair kurs wykupił prawdopodobnie jeden podmiot, gdyż kurs urósł o 10 ticków w przeciągu sekundy.

najpierw zmienił sie kurs a handi 12:48 a całkiem skoczyło 12.51, pinnacle zaczeło zmiany wczesniej niz azjaci 12:49 a azja 12:51. Nie wiem kiedy kurs na giełdzie skoczył ale przewaznie jest to rowno ze zmiana pinnalce, 10bet, 12bet, 188bet, 5time. Ktos kiedys mowił o takiej stronie ktora kieruja sie buki przy zmianie.. W kazdym razie handi zmienia sie pierwsze. O czym jestem przekonany

Odnośnik do posta

Buki się sugerują zmianami na jakiejś stronce ?

Zawsze mi się wydawało, że -przynajmniej te czołowe- patrzą na obroty u siebie. Ktoś wrzuca kasę - kurs maleje. A takiego pinnacle'a chyba giełda mało obchodzi.

Odnośnik do posta

Podobno jest taka strona, gdzieś coś takiego czytałem ale nie wiem jak sie nazywa. Giełda na sto procent nie jest pierwsza, najpierw w buku jest zmiana. Nie wiem czemu ale azja i hanicap jest własnie na samym poczatku dlatego tak nie przewidywalne sa kursy w dzien meczu, duza role odgrywa kto za ile zagra, przez co kurs sie waha

Odnośnik do posta
Podobno jest taka strona, gdzieś coś takiego czytałem ale nie wiem jak sie nazywa. Giełda na sto procent nie jest pierwsza, najpierw w buku jest zmiana. Nie wiem czemu ale azja i hanicap jest własnie na samym poczatku dlatego tak nie przewidywalne sa kursy w dzien meczu, duza role odgrywa kto za ile zagra, przez co kurs sie waha

Chyba mowa o www.betradar.com

Odnośnik do posta