Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

19-03-2013 Yeovil - Swindon

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Yeovil
Obecny kurs: 3,00
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26976309
Uzasadnienie: Nie moge znalezc uzasadnienia, dlaczego Yeovil co jakis czas przekracza 3,00, lapie 3,05 ,3,10 .

Wszystko co wiem do tej pory wskazuje na 3,00 i ponizej,..........moze czegos nie wiem?

post-4254-0-60020700-1363702552_thumb.pn

post-4254-0-30566800-1363702561_thumb.pn

post-4254-0-53060800-1363702568_thumb.pn

Odnośnik do posta

Nie przeszkadza mi czerwien, to taki sam kolor jak zielen. Do bialej piany doprowadza mnie natomiast, jezeli nie rozumiem dlaczego? Tego kursu na Yeovil nie rozumiem do tej pory. Pinnacle ocenil dzisiaj Yeovil na 3,20, a nawet 3,24. Ta cena nie byla adekwatna do konkretnej sytuacji sportowej i byla mocno zawyzona.

Dlaczego zawyzona ?

a/ pozycja w lidze

b/ forma

c/ podstawowy sklad

d/ gospodarz

e/ motywacja

itp

Wszystko wskazywalo na 3,00 i nizej. Pinnacle to skorygowal, ale dopiero pol godziny przed meczem, a moze rzeczywiscie.......... oni wiedza cos wiecej, bo Yeovil przegral mecz, ......ale ten karny dla Swindon,........bramkarz okazal sie natretem we wlasnym polu karnym !!!!!!

post-4254-0-24206900-1363736796_thumb.pn

post-4254-0-68240000-1363736803_thumb.pn

post-4254-0-26113900-1363736812_thumb.pn

post-4254-0-23213000-1363736821_thumb.pn

post-4254-0-04950200-1363736830_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Na jakiej zasadzie grasz rynek over 1.5? Kupujesz tylko backi? Bez żadnych zabezpieczeń?

Tak. Ogolne zalozenie jest takie, ze w kazdym meczu, mamy procentowo duze szanse na jedna bramke. W okolicach 65 minuty przy kursach 4,5- 5.0....roznie z tymi kursami i tymi minutami.......MUSI SIE OPLACAC....OGLADAM MECZ , kupuje over 1,5 i ciagle dokupuje za grosze, ladne backi, albo laye, wazne by dokupywac...za grosze. W 85% spotkan, ktore gram wychodze po pierwszej bramce,.......ale czasami mowie to pikus i zastaje do konca.

Odnośnik do posta

I rozumiem że w tym przypadku trzymałeś do końca? :). Dzięki za wyjaśnienie! ;)
I mam jeszcze jedno pytanie. Załóżmy że do 70 minuty jest 0-0 i pada bramka, to jak kształtują się kursy na lay over 1,5?

Edytowane przez Black
Odnośnik do posta

I rozumiem że w tym przypadku trzymałeś do końca? :). Dzięki za wyjaśnienie! ;)

I mam jeszcze jedno pytanie. Załóżmy że do 70 minuty jest 0-0 i pada bramka, to jak kształtują się kursy na lay over 1,5?

Po pierwszej polowie powinno byc 2-0 i nagle w drugiej, po dziwnym karnym jest 0-1,... czasami wystarczy mi, ze widze, ze ktos chce........ i wtedy nie boli mnie zly wybor.

Odnośnik do posta

Po pierwszej polowie powinno byc 2-0 i nagle w drugiej, po dziwnym karnym jest 0-1,... czasami wystarczy mi, ze widze, ze ktos chce........ i wtedy nie boli mnie zly wybor.

Kazdy przypadek jest inny. W tym przypadu, zaraz po strzeleniu bramki, swiecilo mi sie 15€,.............a w 93 minucie, tylko 8,5€ na minusie i na to warto zwrocic  uwage.

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

To czekanie do końca... To trzeba mieć nerwy ze stali, zwłaszcz że kluczowy gol padł w ostatnich sekundach...

Ważne że udało się zaplusować...

A z tym dokładaniem jak się ogląda i widzi potencjał nie jest głupie...

Odnośnik do posta

@norek5 a jak nie pada bramka i kończy sie 0-0 to ile jesteś w plecy?

Moim glownym zalozeniem jest to , ze w meczu musi posc jedna bramka, NIE DWIE. Z pieniedzmi, ktore gram live na tym rynku i w ten sposob, zegnam sie na poczatku. NIE SA MI POTRZEBNE, jest to zazwyczaj 10-20 €. OGLADAM MECZ. Robie atrakcyjne zakupy za male pieniadze. Dokupuje kilkakrotnie za grosze......TO WAZNE.....lay, albo back, w zaleznosci od tego co sie bardziej oplaca.

Wychodze po pierwszej bramce (WIECEJ NIZ 85% SPOTKAN),niezaleznie od tego jaka zielen czy tez czerwien sie swieci...... czasami tez przy stanie 0-0,....... bywa tez tak, ze zostaje do konca. Przy strzelonej jednej bramce, dopiero w 90 min. swieci sie jakas czerwien (35-45% w plecy), bardzo czesto to biore. Gram wszystkie ligi, i wbrew pozorom i statystykom............ Algeria czy Maroco, jest w moich notatkach na plusie.

Jedna bramke w meczu gram, tez progresja na staly zysk,........tez na malym plusie. Najwiesza seria niepowodzen jaka mi sie trafila, TO 15 SPOTKAN 0-0 W JEDNYM CIAGU, Prosze pobic rekord, prosze wytypowac 15 spotkan 0-0 w jednym ciagu. Statystycznie w 426 meczach, na tym rynku mam 18% zysku...... ale na to nie ma przepisu,.........to trzeba ogladac i czuc. Musze tez powiedziac, ze lubie troche adrenaliny i ten rynek mi ja uzupelnia, bo do jakis szczegolnie zarobkowych, to bym go nie zaliczyl............znam lepsze sposoby. 

Odnośnik do posta