Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

IP over 2,5

Promowane odpowiedzi

Szukałem przez opcje szukaj,ale chyba coś nie działa bo nie znajduje mi wyników więc pytanie brzmi kiedy najlepiej wyjść z rynku mając back na over 2,5 zakładając że na tablicy wyników widnieje 0-0 i jakie kursy najlepiej dobierać aby przy określonej skuteczności w przewidywaniu rozwoju wydarzeń na boisku mieć przyzwoity profit względem stawki.Oczywiście wiem że każdy mecz jest inny i kursy mogą zachowywać się inaczej jednak bardziej chodzi mi o sztywne wytyczne

Odnośnik do posta

Jeśli grasz over 2.5 kupując na początku meczu lub w pierwszych minutach to przy ok. 30-40 minucie meczu nawet jak padnie bramka to jesteś na 0. Wybór należy do Ciebie. :)

Odnośnik do posta

Czyli najlepiej wychodzić z rynku do 30 minuty jeśli nie padnie bramka,a przynajmniej tak wnioskuje z twojej wypowiedzi.Teraz pytanie,jaka jest mniej więcej procentowa strata wychodząc w 30 minucie przy stanie 0-0

Odnośnik do posta

yavor,wiem że nikt mi nie da jednoznacznej odpowiedzi dlatego napisałem w pierwszym poście 

Oczywiście wiem że każdy mecz jest inny i kursy mogą zachowywać się inaczej jednak bardziej chodzi mi o sztywne wytyczne

każdy sposób handlowania IP ma jakieś wytyczne,ja właśnie takich szukam dla handlowania na back over 2,5

Odnośnik do posta

Ja tylko napisałem to co zauważyłem ze swojej gry. Po ok. 30-40 minucie(w zależności od meczów) bramka i tak powodowała, że byłem na małym minusie. A jaka strata to już nie pamiętam... musiałbyś sam sprawdzić. Spisz pare meczy na kartke i kursy i porównaj po 30 minutach jak będzie 0-0.

Odnośnik do posta

Oczywiście wiem że każdy mecz jest inny i kursy mogą zachowywać się inaczej jednak bardziej chodzi mi o sztywne wytyczne

Sztywne wytyczne? Zacznij od zabawy z kartką i ołówkiem, potem wrzuć dane do excela i szukaj zależności. Gdyby istniały jakieś z góry określone zasady, to wszyscy byliby na plusie. Tu możemy mówić jedynie o wskazówkach, które swoją drogą dość łatwo wyłapać przy odrobinie chęci i skorzystaniu z kalkulatora, a Ty chcesz mieć wszystko podane na tacy. Ludzie poświęcają czas na badanie rynku, może dobrze byłoby wziąć z nich przykład? I potem podzielić się wynikami swoich obserwacji  :scenic:

Nie chcę się czepiać o znaki interpunkcyjne, ale pomyśl o nich, wypowiedź będzie czytelniejsza i łatwiej będzie na nią odpowiedzieć.

I jeszcze taka mała uwaga: mówisz o handlowaniu in play, a Twój sposób gry wygląda mi na zwykły gambling over 2,5 z ewentualnym cięciem strat. No, chyba że tkwi w tym jakiś głębszy zamysł. Powodzenia  :D

Odnośnik do posta

przeciw czyli jak? lay over 2.5? gorzej jak wpadnie szybko bramka. potem druga i trzecia.

równie dobrze może nie być bramek. ważna rolę gra tutaj dobór meczy.

Edytowane przez wyjec
Odnośnik do posta

Sztywne wytyczne? Zacznij od zabawy z kartką i ołówkiem, potem wrzuć dane do excela i szukaj zależności. Gdyby istniały jakieś z góry określone zasady, to wszyscy byliby na plusie. Tu możemy mówić jedynie o wskazówkach, które swoją drogą dość łatwo wyłapać przy odrobinie chęci i skorzystaniu z kalkulatora, a Ty chcesz mieć wszystko podane na tacy. Ludzie poświęcają czas na badanie rynku, może dobrze byłoby wziąć z nich przykład? I potem podzielić się wynikami swoich obserwacji   :scenic:

Nie chcę się czepiać o znaki interpunkcyjne, ale pomyśl o nich, wypowiedź będzie czytelniejsza i łatwiej będzie na nią odpowiedzieć.

I jeszcze taka mała uwaga: mówisz o handlowaniu in play, a Twój sposób gry wygląda mi na zwykły gambling over 2,5 z ewentualnym cięciem strat. No, chyba że tkwi w tym jakiś głębszy zamysł. Powodzenia   :D

Chyba za krótko w tym siedzę czy coś bo zadałem proste z mojego punktu widzenia pytanie,kiedy wychodzić z rynku back over 2,5 przy wyniku 0-0 aby przy określonej skuteczności mieć konkretny profit (czytaj jak najwyższy) oraz jak dobierać kursy i czy są jakieś sztywne wytyczne,a dostaje taka odpowiedź.Dam wam przykład

Lay the Draw

-Wyjście z rynku w przerwie przy wyniku 0-0

-Skuteczność bodajże między 68 a 70%

-Dobieranie wyrównanych kursów

-ewentualne zabezpieczenie wynikiem 0-0 w celu mniejszych strat

=

Zysk

Są sztywne wytyczne ? Są

Skoro to gambling to dlaczego LTD znajduje się w dziale ze strategiami tradingu in-play?

Podobnych wytycznych potrzeba mi do gry back over 2,5,ale skoro ich nie ma to nie było pytania zostanie przy tenisie.Jednego tylko nie rozumiem,dlaczego forum nazywa się traderzy skoro większość ludzi tutaj trading in-play podciąga pod gambling?.Mnie nie kręci analiza wykresów,wolę robić analizę postawy na boisku/korcie/parkiecie i jeśli są strategie które mogą zoptymalizować grę in-play to będę ich szukał,jak nie tu to gdzie indziej 

Odnośnik do posta

Przecież napisałem Ci, że jeśli jest 0-0 przy ok. 30-40 minucie to bramka powoduje wyjście na 0 lub mały minus. Teraz wszystko w Twoich rękach co zrobisz z tą informacją.

Odnośnik do posta

przeciw czyli jak? lay over 2.5? gorzej jak wpadnie szybko bramka. potem druga i trzecia.

normalnie jakbys mi wykrakal 5 minut 3 bramki...tyle ze na back under 2.5

Odnośnik do posta

równie dobrze może nie być bramek. ważna rolę gra tutaj dobór meczy.

...goly lay na rynek u/o...obojetnie jaki...jest jak to kolega uja oczywiscie jest czystym gamblingiem...jednak podparty innym...nawet przy maloprawdopodobnych 3 bramkach w poczatkowej fazie meczu daje nam wyjscia ...ktos dobrze zauwazyl...prwidlowy dobor spotkan/odpowiednich kursow na granych przez nas rynkach...

Odnośnik do posta