Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenis strategy :)

Promowane odpowiedzi

Gra  moze ktos progresja niskie kursy? Jestem ciekaw czy ta metoda sie sprawdza :) Granie kursów 1,1 1,2 1,3 back w tenisie in play :) wyjscia z rynku jesli strata wyniesie tyle co zyk np 1,1 back 1.2 lay nie wychodzi next mecz progresja.

Odnośnik do posta

Na początku zabawy z betfair grałem takie coś- tenis lay faworyt przed meczem kurs 1,3 do 1,7.w czasie meczu back  z zyskiem 1-3 ticki!Miałem tych prób sporo może ze 150 i pojawiał się pokaźny minus!Dlatego zniechęciłem się do tego systemu!Gdzieś zgubiłem dane ! Coś wydaje mi się ,że raz na 6 razy kurs nie podniesie się powyżej otwarcia!Grając odwrotnie-back i trzymanie faworyta jak proponujesz i godząc się tylko do 3 ticków<nie 10> straty przegrywając nawet i 10 razy po 3 i powinniśmy być sporo do przodu!Tylko nie graj progresją - ona zawsze potrafi zamydlić dane!To naturalne ,że są okresy przegrywania!Jeśli plus się nie pojawia to słaby system i nie ma co głowy sobie zawracać!Zawsze jeszcze można dobrze lub lepiej wybierać mecze ja robiłem to jak leci!Jestem ciekaw czy ktoś spróbuje tak grać czy ktoś ma więcej danych?

Odnośnik do posta

Niski lay- mi to się dobrze gra najlepiej na rownorzędnych zawodniczkach.Na mężczyznach nie tak skuteczny chociaż ostatnio back  postawiłem na Nalbaniana z Nieminenem 1,8 i sprzedałem go na 1,03.Było już 1,01 i tak gość przegrał!

Odnośnik do posta

Selekcja meczy jest tez wazna. Najpewniej wyglada kurs 1.08-1.12 po przelamaniu w drugim secie trzeci odpuszczamy bo kursy za mocno szaleja. Niestety zeby taki kurs widnial w back musi to byc raczej underdog i to regularny. Po wykresie mozemy stwierdzic czy raczej jest trend spadkowy. Jesli jest pilka z brejkiem nie w nasza strone czyli 40-30 wychodzimy. Next mecz gramy progresja :) w tradingu moze by to sie sprawdzilo bo w bukmacherce zloty system progrsja nie dziala za dobrze :) a I raczej tylko atp bo wta stwierdzam ze co bys nie dal to loteria :) tam to raczej lay tak mozna grac :)

Odnośnik do posta

3 set to inna bajka!czasem ostatnia piłka meczowa a serwuje zdecydowany faworyt - 80 % suteczności i kurs 1.3 na przeciwnika lay na 1,3 i przy serwisie spokojnie  kurs podskakuje po 1 pilce na 1,6! Generalnie uciekam z 3 seta bo czesto potrafie stracic to co ugralem z 2 setow! Dzisiaj mialem leya na dominike z williamsa 1,3 i sprzedalem na 1,5. a zaluje ze nie zostawilem go!Wiliams grala jak pokraka i lepiej bylo tego nie ogladac! Im wczesniej wpadnie ten nasz lej to dobrze. Gdy faworyt ma przed meczem  minimum 1,6 to ustawiam sie na 1,2 i czasem pare tickow wiecej. Przy nizszych kursach to wlasnie kolo1.08-1.12.Na razie to traktuje jako zabawe. Konie  wyleczyly mnie z pazernosci!Pochwale sie jak trafie na jakas kontuzje to mam dodatkowy bonus!Ja te kursy czesto gram na slepo a obserwowanie to daje dodatkowe mozliwosci!Sprzedamy wczesniej  np kursem 1,28 nie czekamy na to czy wyjdzie brejk i zalapie nam tylko 1,3  za chwile moze byc 1,45 lub te pare tickow spadnie! Czasem tylko jak juz duzo spadl to ustawiam sie na becka po cenie leja i czasem nie trace!Najwazniejsze to musze uwazac aby nie dokladac do dalej spadajacego zakladu!Najlepiej przegrywajace i wygrywajace zaklady tej samej wielkosci!

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Stosuję wiele strategi na tenisie ale ta dotyczny tylko określonych graczy oraz rodzajów nawierzchni. Tą metodę testowałem kilka lat i wiem czym pachnie progresja. Zapomniałeś Retrograde dodać małego drobnego szczegółu o tenisie - KRECZ :) W przypadku pierwszego seta jest zwrot, ale jak jest w drugim czy trzecim secie to wtopa :) Ja po kilu stratach odpuściłem. Trafisz na "zieloną falę" w jakimś turnieju np. na turnieju w hali to ok. Ale jak złapiesz falę redów np. otwarte korty i wiatr :) Kto gra ten wie że na rynkach jest wielu spekulantów. Kurs nie jest adekwatny do % szans. Osobiście mogę powiedzieć że nie trudno jest trafić w progresję która nie wejdzie za 6-7 razem. Sam się przekonałem na własnej skórze. Chętnie podzielę się wiedzą na ten temat. Jak większość wie prędzej czy później progresja " na ślepo" jest zgubna. 

PS. Mam doświadczenie w tenisie ziemnym n Betfair ponad trzy lata.

Edytowane przez sliwa191
Odnośnik do posta