Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

26-03-2013 Polska - San Marino

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back remis
Obecny kurs: 70
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26980409
Uzasadnienie: Zdjecie ponizej przedstawia pare kursow przedmeczowych na remis z udzialem San Marino, ktore znacznie odbiegaja od obecnego kursu. Ustawilem sie tak jak pokazuje to kolejne zdjecie.

Czekam rowniez, moze uda sie wziazc po 75.

Oddawal bede po 40, albo w ogole.......ha,ha,ha. Zobaczymy co z tego wyniknie.

post-4254-0-86277300-1364256640_thumb.pn

post-4254-0-29798100-1364256654_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

tez zagralem symbolicznie za 2 euro, back remis tylko ze po kursie 65 :)

ciekawe co sie stanie z tym kursem...

Edytowane przez MR.X
Odnośnik do posta

Rano wygladalo to tak jak na zdjeciu.

Obecnie jednak,dla liczacych sie bukow sprawa kursow MO w tym spotkaniu,  przestala byc zabawna.

Szkoda. Mala konkurencja. Przenioslem sie na 44,0

nie twierdze ze polacy sa gorsi od san marino, ale jesli sa przeslanki ze kurs na remis bedzie lecial w dol, to czemu nie sprobowac? ;)

Rano mogles wziazc ticka...............a, ja dwa. Pozdrawiam.

post-4254-0-66041600-1364302136_thumb.pn

post-4254-0-72179500-1364302155_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Norek dokładnie tak jak piszesz. . Sam jestem ciekaw czy bedzie podobna sytuacja. Na wszelki wypadek postanowiłem sie zabezpieczyc w postaci -> Lay Polska z kursem 1.02 . Dodam , ze nigdy wczesniej nie gralem tak niskiego Lay'a. Mysle ze warto przynajmniej spróbować za drobne. Dalszą ocene pozostawiam bardziej doswiadczonym ... 

post-2296-0-29431800-1364318250_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Panowie, pamiętajcie, że stawką dzisiejszego meczu są nie tylko 3 punkty, ale również... prestiżowy Puchar Weszło (dla drużyn, które nic innego nie potrafią wygrać). Polacy żeby go zdobyć muszą wygrać różnicą 5 bramek (minimum), więc istnieje szansa, że wreszcie wyjdą na mecz skoncentrowani, zmotywowani, zdeterminowani, no i że strzelą dużo bramek.   :laugh:

Odnośnik do posta

Norek dokładnie tak jak piszesz. . Sam jestem ciekaw czy bedzie podobna sytuacja. Na wszelki wypadek postanowiłem sie zabezpieczyc w postaci -> Lay Polska z kursem 1.02 . Dodam , ze nigdy wczesniej nie gralem tak niskiego Lay'a. Mysle ze warto przynajmniej spróbować za drobne. Dalszą ocene pozostawiam bardziej doswiadczonym ... 

Prawdopodobienstwo dla tego meczu oszacowalem na ;

82%--13%--5%

Granie Back remis 70,0 i 75,0 jest OK. ....... to valuebt, ale wcale nie musi funkcjonowac przed meczem,..... trudno bedzie.

Pinnacle, 5Dimes nie wystawily MO. Dwoch bukow trzymalo kurs 41,0, teraz zostal tylko bet365.

Odnośnik do posta

Pierwsza bramka z karnego, nawiazujac do jednego ze zdjec, ktore zalaczylem wczesniej. Wykres przed meczem pokazuje duzy spadek na remis, moglem tam wyjsc na plus. Przedobrzylem. ..........-8 €.

Ogladam mecz jest 45 min. Popelnilem blad to valu powinno byc 65-35-10. 

To dramat,........... ktory nas boli juz tyle lat !!!!!!!

post-4254-0-99250300-1364330172_thumb.pn

post-4254-0-49045300-1364330180_thumb.pn

Odnośnik do posta

jakie 65-35-10? ...

ja tam widzialem 99-01-00

Zwrociles uwage, ze pisalem to w 45 minucie ?, a Ty ?,.......widziales to patrzac na wynik,.... czy na gre ?,

bo jezeli jestes zachwycony gra NASZEJ druzyny, to gratuluje. TEZ BYM CHCIAL. Zbedne bedzie tez tlumaczenie,

ze to prawdopodobienstwo 65-35-10,.... to byla ironia i zlosc na bezradnosc i cienkosc naszej druzyny, ktora grala

z BANKOWCAMI, KELNERAMI i MATKAMI WYCHOWUJACYMI SAMODZIELNIE DZIECI, pamietajmy o tym, zanim zaczniemy 

byc dumni z NASZEJ DRUZYNY:

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Zwrociles uwage, ze pisalem to w 45 minucie ?, a Ty ?,.......widziales to patrzac na wynik,.... czy na gre ?,

bo jezeli jestes zachwycony gra NASZEJ druzyny, to gratuluje. TEZ BYM CHCIAL. Zbedne bedzie tez tlumaczenie,

ze to prawdopodobienstwo 65-35-10,.... to byla ironia i zlosc na bezradnosc i cienkosc naszej druzyny, ktora grala

z BANKOWCAMI, KELNERAMI i MATKAMI WYCHOWUJACYMI SAMODZIELNIE DZIECI, pamietajmy o tym, zanim zaczniemy 

byc dumni z NASZEJ DRUZYNY:

Nie jestem dumny z obecnej reprezentacji. Mimo to przed, w trakcie i po meczu szanse na wygraną z San Marino oceniałem i oceniam minimum na 99%. Tak samo jakby to była nasza kadra u-21 czy tam u-17. W handlu osobiste sympatie zostaw na boku.

Edytowane przez Stoyan
Odnośnik do posta

Nie jestem dumny z obecnej reprezentacji. Mimo to przed, w trakcie i po meczu szanse na wygraną z San Marino oceniałem i oceniam minimum na 99%. Tak samo jakby to była nasza kadra u-21 czy tam u-17. W handlu osobiste sympatie zostaw na boku.

99% ??????.,,,,,,, To nie SYMPATIA,..........to UWIELBIENIE.

Odnośnik do posta