Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

28.03.2013 Braunschweig - Dresden

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Braunschweig
Obecny kurs: 1,75
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=26980838
Uzasadnienie: W dniu dzisiejszym, biorac pod uwage niewielka ilosc meczow pilki noznej, ktore moga zainteresowac. Uwazam, ze na tym spotkaniu skupi sie zdecydowana wiekszosc gotowki.

Pytaniem podstawowym jest; gdzie pojdzie wiecej gotowki?

1/ back teoretycznego faworyta ?, jezeli tak,.... to jestem na wlasciwej drodze

2/ ....a moze wiekszosc spojrzy na forme druzyn i rozne kombinacje alpejskie zwiazane z utrzymaniem sie

w 2 lidze przez zespol Dynama Dresden ?

W mojej opinii, przewazac beda rozwiazania najprostsze i najpewniejsze,........back teoretycznego faworyta.

W przekonaniu utrzymuje mnie tez to, ze nie jest to jakas liga wloska, gdzie wczoraj dla przykladu, z 2,50 Ceseny

zrobiono 3,00 i znowu 2,50,......zmieniono dwa razy faworyta!!!

Zgadzam sie, wszedzie oczywiscie wszystko jest mozliwe, ale w Niemczech teraz juz,.... nie tak latwo o rozne kombinacje.

Moje ustawienie pokazane jest na zdjeciu.

post-4254-0-64695800-1364433751.png

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Jest godzina 02.30 i Pinnacle dzisiaj tez nie spi. Wlasnie wyrzucil kurs na 1,75,..... zapowiada sie ciekawie,...... jednak ciagle nie znam skladow.

Uaktualniam ustawienie wstepne;

post-4254-0-32102500-1364434894.png

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Możesz mi powiedzieć czemu ustawiasz sie np. w przedziale 3 ticków zamiast na 1? Na tych rynkach jest tak mało kasy, że nie chcesz "ściany" postawić czy co?

Odnośnik do posta

Możesz mi powiedzieć czemu ustawiasz sie np. w przedziale 3 ticków zamiast na 1? Na tych rynkach jest tak mało kasy, że nie chcesz "ściany" postawić czy co?

Latwiej bedzie, jezeli zaczne od wyjasnienia, co ja tutaj robie?

Wbrew opiniom, ze to stu zawodnikow i sto tysiecy kibicow itp. i itd, ksztaltuja kursy PRE tak,

ze sa one dla nas NIEOBLICZALNE, NIEPRZEWIDYWALNE, nudne i totalna kicha.........staram sie pokazac, ze...... moze damy rade.

Szczerze mowiac, ja tez handluje na innych rynkach, czesto in play.

Moim celem tutaj nie jest pokazanie ile mozna,...... zadowala mnie fakt, ze mozna.

Skalpowaniemi i graniem na poszczegolnych liniach w pilce noznej PRE, zajmuje sie sporadycznie.

S C I A N Y , to chwilowa presja psychiczna wywierana na tych, ktorzy nie wiedza czego chca,..... przez tych, ktorzy potrafia oszacowac prawdziwe wartosci poszczegolnych rozwiazan i zajetych pozycji. Rynek koryguje wszystko, powali tez kazda sciane, jezeli nie ma ona wartosci.

Niewatpliwie, psychicznie jest to bardzo trudne do ogarniecia, szczegolnie jezeli nie zna sie prawdziwych wartosci, zajetych przez nas pozycji.

Nikt nie zna tych wartosci, ktore ksztaltuje rynek, chodzi o to, by sie do nich zblizyc.

Rozpisalem sie, a odpowiedz na Twoje pytanie?........tez tam mozna znalezc.

Pozdrawiam.

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta