Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

W dzisiejszym meczu Blackburn - Blackpool w przerwie, gdy było 0-0 postanowiłem zagrać
lay the draw po kursie 2.46 za zobowiązanie: 100e zysk: 70e. 

Musiałem odejść od kumputera, a chciałem zabezpieczyć mecz w razie bramkowego remisu, więc dałem zakład back the draw po kursie 4.4 za 65e, tak by mieć zysk tylko z ewentualnego remisu. 

Gdy wróciłem okazało się, że mecz zakończył się wynikiem 1-1, a ja zamiast wygranej mam stratę 100e, a tamten zakład mam w zakładce bet status cancelled. 

Był to mecz wyrównanych drużyn

Blackburn - Blackpool 2,75 3,2 2,8 
a pierwsza bramka padła w 65 minucie, a druga w 79 minucie więc raczej na pewno około 75 minuty 4.4 na remis był możliwy.

Dlaczego więc mój drugi zakład został nieprzyjęty, mam na koncie więcej niż 65e jakie chciałem zagrać, więc to odpada, a sprawdzałem również zanim odszedłem od komputera, żeby zakłąd back the draw był ustawiony jako waiting i był wyświetlany na czerwono, a teraz sprawdzam konto i zamiast około 320e mam tylko 89e.

Odnośnik do posta

Zaznaczyleś opcje aby zakład się nie anulował? Prawdopodobnie po pierwszej bramce, gdy zawiesili rynek, twoj zakład zostal anulowany

Odnośnik do posta

Dałem zakład po wyższym kursie, wstawiłem stawkę dałem confirmed bets i następnie wyświetliło mi się:

waiting (unmatched) standardowo przy takiej transakcji, jak teraz sobie przypominam, że stawki którą zagrałem nie wzięło mi z total avaliable.
I tutaj mógł być błąd spieszyłem się, ale wcześniej sparawdzałem kilka razy i zawsze wyświetlało się czerwone pole z tym zakładem więc nie wiem dlaczego mi nie przyjęło.

Odnośnik do posta

No to obstawiam, że tak jak zicoo pisze, nie zaznaczyłeś by zakład był keep. W piłce jak jest zawieszenie rynku, wszystkie zakłady są anulowane (chyba że mają zaznaczoną tą opcję). Nie zostawiaj też rynku "bez opieki"- czasem się uda, ale lepiej mieć wszystko pod kontrolą i reagować. Potraktuj to jak dobrą lekcję, a za dobre lekcje się po prostu płaci. Powodzenia dalej.

Odnośnik do posta