Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nie obiecuje że spadna ale mysle że przez noc to bardziej prawdopodobne niz jutro, opieram sie tylko na wynikach poptrzedniej rundy, zagram za drobne

Simon - Kohlschreiber 1 1.85

Hanescu - Llodra 2 1.52

Chela Juan Ignacio - Wawrinka Stanislas 2 1.34

Odnośnik do posta

Moje typy na jutro, prosze o weryfikacje bo wczorajszy dzień był słaby dla mnie więc straciłem trochę wiary we własne umiejętności:

1. Ukraine U21 v France U21 back na Francje za 3.35

2. Portugalia U21 - Anglia U21 back na Anglie za 3.25

3. Francja - Białoruś back na białoruś za 11.5

Odnośnik do posta

Stakhovsky Sergiy - Harrison Ryan

Back 1.40.....hmm oglądałem spotkanie Ljuby z Ryanem, Chorwat nie biegal bez formy i na dodatek spora postura i wiek w polaczeniu ze ostrym sloncem powodowaly ze stawal w miejscu........Sergiy w gazie na hardzie, ogral Luczaka ktory moim zdaniem jest lepszy od Harrisona a kursy wtedy na Sergiy byly w okolicach 1.35....pare tickow powinno zejsc...

Odnośnik do posta

Francja - Białoruś

under 2,5 Back 1.87.............nie wierze w cudowne odrodzenie Francji przy najmniej nie od razu....na MS i w poprzednich eleminacjach Francuzi starsznie się męczyli z każdym przeciwnikiem..kursy na nich rosną...być może i wygrają ale myślę, że max to jedną bramką....średnie u buków 1.76 a max kurs to 1.82 wg. oddsportal.com

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Garcia Lopez - Almagro back na Lopeza za 2.52

Proponuje już nie pierwszy raz aby takich "podpowiedzi" nie wrzucać! Napisz dosłownie dwa zdania dlaczego tak a nie inaczej. takiego "suchara" grał nikt ci nie będzie.

Odnośnik do posta

Rozumiem, już się poprawiam. Po prostu znalazłem atrakcyjne kursy wrzuciłem tu jak najszybciej żeby komuś zasugerować i żeby sam się zastanowił czy to jest atrakcyjne, ja na przykład cieszę się jak ktoś wrzuca "suchary" ze względu na to że czesto sa to atrakcyjne kusy które szybko "uciekają". Ale to mój błąd i już sie więcej nie powtórzy.

a co do meczu to kurs na Lopeza u bukmacherów oscyluje w granicach 2.4 wiec liczę na spadek, na tym opieram swój typ

Pozdrawiam i poprawiam się :)

Odnośnik do posta

Kupiłem back:

francja -białoruś remis 5.3

słowacja- macedonia under 2.5 2.16

mołdawia - finladnia under 2.5 1,63

lichetnsian - hipszania under 3.5 1.68

rumunia - albania uner 2.5 1.96

porobiłem takie zakupy za mniejsze kwoty , wszystkie spotkania opierałem o odds portal i spadające kursy, zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Odnośnik do posta

zobacz teraz luka na rynku jest taka że jak kupisz 1.91 można bez zmian kursów skontrować po 1.87! (mam nadzieje że dobrze myśle jestem początkujący)- owszem małe kwoty pod kursami

Pozdro

Danio

Odnośnik do posta

Ciekawa sytuacja na rynku Nadal - Istomin lay na faworyta 1,11 a w pinnaclesports kurs także 1,11 myśle że na bf powinno być conajmniej 1,12 do tego tendencja spadkowa na Istomin wiec Nadal powinien rosnąć.

Odnośnik do posta