Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Rakieta do tenisa

zicoo

Promowane odpowiedzi

Ja proponuje taka:

http://allegro.pl/head-mx-fire-tour-g2-4-1-4-i3350544467.html

Sam mam, bo niedawno  kupowalem i przyznam, że rakieta jest po porstu idealna dla takich niedzielnych graczy jak my :)

To pewnie w tą się zaopatrzę jeśli polecasz. Do tego dokupię w tym sklepie jakieś piłki i można grać :)

Odnośnik do posta

Nie mogę już edytować poprzedniego posta.
Pytanie jeszcze do tych, którzy się orientują- gdy cena wynajęcia kortu na godzinę to np. 40zł to jest to cena za kort czy za osobę?

Odnośnik do posta

Nie mogę już edytować poprzedniego posta.

Pytanie jeszcze do tych, którzy się orientują- gdy cena wynajęcia kortu na godzinę to np. 40zł to jest to cena za kort czy za osobę?

Szybko wszyscy dodali odpowiedzi ze nawet nie zauwazylem- cena za kort. Ja np płace za godzinie 25zl na otwartych kortach

Odnośnik do posta

Drogo u was wychodzi wynajęcie kortu. U mnie w mieścinie za dobrze utrzymany kort (cegła) płaci się 16zł/godz., zaś w okresie zimowym pod balonem (oświetlony i ogrzewany - hard) 30zł/godz..

Jesli chodzi o piłki to odradzam Prince - u mnie nie wytrzymują nawet całego sezonu, a gram koło 14-16 razy w roku. Dużo lepsze są Wilsony. 

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.