Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Kupiłem back:

francja -białoruś remis 5.3

słowacja- macedonia under 2.5 2.16

mołdawia - finladnia under 2.5 1,63

lichetnsian - hipszania under 3.5 1.68

rumunia - albania uner 2.5 1.96

porobiłem takie zakupy za mniejsze kwoty , wszystkie spotkania opierałem o odds portal i spadające kursy, zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Odnośnik do posta

to są chyba mecze z 3.09 a piszesz w temacie z 4.09

z tym że w meczu hiszpani to raczej over powinien spadac do niskich pozycji( ale to pewnie z rozpędu napisałeś że under) i ja właśnie w tym rynku widze największy potencjał i tam zainwestuję pieniądze

Pozdrawiam i dzięki za typ:)

Odnośnik do posta

ma ktoś coś ciekawego z US Open na dzisiaj ? Ja myśle, żeby pograć na live, back na serwującego przed początkiem gemu i odsprzedawać po wygraniu przez niego gemu. Strategia zapożyczona z tego poradnika co rozsyłał Skalcik :)

Odnośnik do posta

Na dziś ciekawie zapowiada się :

Monfils - Tipsarevic 2 - kurs stale spada ale nie mam konkretnych informacji zakupiłem po 1,81 liczę na spadek do poziomu 1,75.

Drugie ciekawe spotkanie to Tranmere - Peterborough 2 gospodarze osłabieni w dzisiejszym meczu typ bardzo popularny wszystko wskazuje na dalsze spadki na gości ale niestety kurs na bf moim zdaniem zaniżony ponieważ w pinnaclesports oraz 5dimes 1,93 a na giełdzie 1,94 jeśli skoczy troszkę można kupować.

Odnośnik do posta

Rano kole 6.00 kursy na Tipsarevica staly na poziomie 1.92-1.93 i w jednym momencie poszly gwaltownie w dol najpierw u bukow i pozniej na gieldzie. Mozliwe ze rynek powroci do tego poziomu.

Odnośnik do posta

dobrym typem może okazać się także CS 0:1 , 0:2 na Ukraine, jak wiadomo nasi mają ostatnio problemy ze strzelaniem bramek, ale osobiście i tak dzisiaj skupiam się na US Open, pozdrawiam i życze wszystkim udanej soboty :)

Odnośnik do posta
Typ moze i dobry ale rynek CS w tym meczu jest tak pusty ze balbym sie tam zainwestowac jakeikolwiek pieniadze. Powodzenia w tenisie :)

masz racje, nie spojrzalem nawet na "plynność" tych rynków :) A co do meczu Tipsy z Monfilsem, to kupilem narazie back na Monfilsa po 2,3, zobaczymy co z tego bedzie, tymczasem masówka na Tipse, a ja też mam przeczucie że kurs na niego wrosnie przed rozpoczeciem :)

Odnośnik do posta