Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Nie chyba a na pewno. Nie ma takiej możliwości. Do zakupu paczki nie ma zwrotów, jest to zawarte w regulaminie. Można jedynie przesłać komuś pake za 45$. W takim wypadku większość by się pozbywala swoich paczek za bezcen w dobie "kryzysu". xd

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...

niestety, ale program najlepsze ma już za sobą. przez ponad 3 miesiące można było naprawdę zarobić kilkaset procent. kto wszedł stosunkowo wcześnie i nie był pazerny na pewno zarobił. jeśli o mnie chodzi jestem na sporym plusie, ale szczerze mówiąc już tam nawet nie zaglądam. bawię się dalej w te rzeczy. na innych programach też zarabiam, na niektórych straciłem, ale tak jak w tradingu tak i tu liczy się bilans końcowy, a ten jest dodatni, więc nie jest źle.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.