Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Jeśli ktoś chce zobaczyć ranking strony AHP wg Alexa, to tu jest taka możliwość

http://traffic.alexa.com/graph?w=400&h=220&o=f&c=1&y=t&b=ffffff&n=666666&r=1m&u=adhitprofits.com&&u=allhyipmonitors.com&u=moneymakergroup.com&u=money-news-online.com&

Jak widzicie ranking strony systematycznie rośnie co powoduje, że coraz bardziej opłacalne jest wykupowanie reklam w tym serwisie, gdyż coraz większa liczba osób je zobaczy.

Dlatego też serwis jest stabilny i jeszcze przez długi czas będzie przynosił zyski.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

To już mamy sponsora na zlocie :D

hehe :)

a co do zlotu to niestety, ale nie będzie mnie :( Najgorszy z możliwych terminów jak dla mnie, bo wtedy akurat mam obóz...

Odnośnik do posta

Dodatkowo obecność Payza sprawia, że 'śpimy spokojnie' (opcja zgłaszania sporób w Payza jest traktowana przez wiele osób jako zawór bezpieczeństwa dla zainwestowanych środków).

Dzisiaj zarejestruje się z Twojego linka Best. Co do Payza to się zgadza. Mi osobiście po zgłoszeniu sporu zwrócili kasy i to nie mało więc to nie ściema.

Odnośnik do posta

Dzisiaj zarejestruje się z Twojego linka Best. Co do Payza to się zgadza. Mi osobiście po zgłoszeniu sporu zwrócili kasy i to nie mało więc to nie ściema.

Dzięki santos i witam na pokładzie :)

Odnośnik do posta

Ja przez ostatnie 6 dni zarobilem 40$ majac 3 pakiety kazdy po 45$. Jakby ktos potrzebowal pomocy z platnosciami to pomoge bo mam srodki na payze.

post-149-0-73712500-1368186037_thumb.png

Odnośnik do posta

Najnowsze dane na temat programu i strony AHP:

ALEXA Ranking:  8,186

Total Cash Out: $1,181,838.55  
Total Paid Members:  6881

Average 496,312 Pageviews Per Day

Average 178,036 Daily Unique Users

Odnośnik do posta

Krótkie info.

Statistics Summary for adhitprofits.com

Adhitprofits.com is ranked #5,971 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings. While roughly 11% of visitors to it come from the US, where it is ranked #3,119, it is also popular in Indonesia, where it is ranked #309. Compared with the overall internet population, the site's users tend to be over the age of 45, and they tend to be less affluent men browsing from home who have attended college and have more children. Adhitprofits.com is particularly highly ranked in the city of Perm (#94).

Adhitprofits.com’s Regional Traffic Ranks

Country

Rank

Poland

522

Russia

1,099

Hungary

1,140

Portugal

1,189

Belarus

1,194

Colombia

1,837

Nigeria

1,920

Chile

2,027

Singapore

2,446

Malaysia

2,853

Turkey

2,950

Canada

3,240

Egypt

3,639

India

4,832

Spain

6,465

Brazil

8,375

Mexico

9,210

Germany

14,595

China

22,490

Total Cash Out: $1,520,669.26  
Total Paid Members:  7,754

Odnośnik do posta

Kolejny update:

Total Cash Out: $1,647,170.82

8041 Paid Members & Growing!

Alexa Ranking 5270

Average 472,929 Pageviews Per Day
Average 154,317 Daily Unique Users

Program póki co działa bez zarzutu. Wczoraj admin wprowadził certyfikat SSL na stronę, aby zwiększyć bezpieczeństwo użytkowników.

Odnośnik do posta

kiedys uczestniczylem w programie hyip - czyli hiper szybkiego zarobku:)

slabo sie to skonczylo - choc ludzie zarabiali ...do czasu az pewnego dnia nie mozna bylo sie zalogowac do systemu...ani zobaczyc wasnej kasy...

best, znasz kogos kto dluzej w tym siedzi? chodzi o to jakdlugo ta stronka i program juz dziala

Odnośnik do posta

spaced, wszystko jest opisane w pierwszym poście :)

Jeśli chodzi o stronkę to działa od 8 kwietnia. Ja dołączyłem 22 kwietnia, ale pierwsza paczkę kupiłem 29.

Program póki co funkcjonuje bez zarzutów. Jest przejrzysty, wszystkie dane właściwie są dostępne, admin również się nie ukrywa, można z nim porozmawiać na skype lub fb, jest 5 lub teraz już 6 skype roomów całkowicie zapełnionych, bardzo wiele osób, które ogólnie w tym biznesie siedzą dłużej niż ja chwali sobie ten program i admina. W necie do tej pory nie znalazłem negatywnych opinii. Gdyby ktoś takie znalazł to proszę o podesłanie :)

Ale ja mogę pisać wiele a i tak dopóki ktoś sam się nie przyłączy i nie przekona - to nie uwierzy.

Choć oczywiście zawsze sugeruję, żeby w tego typu programy inwestować tyle, ile nie będzie nam szkoda stracić :D (coś jak w bukmacherce;))

A tu gdyby ktoś miał czas i ochotę kilkunastominutowy wywiad przeprowadzony z adminem. Wygląda na uczciwego gościa, który raczej nie zamierza zwiać z kasą.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.