Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Również się zarejestrowałem z Twojego linku, a powiedz mi mogę od razu wypłacić zainwestowaną kasę, jak mi się np to nie będzie podobać?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Również się zarejestrowałem z Twojego linku, a powiedz mi mogę od razu wypłacić zainwestowaną kasę, jak mi się np to nie będzie podobać?

Nie ma takiej możliwości.

Odnośnik do posta
Taka mala ciekawostka od admina ile jest osob z poszczegolnych krajow zarejestrowanych . 

[20:27:54] Charles Scoville: How Many Are Members From YOUR Country?

Poland  1785
United States  1672
Indonesia  937
United Kingdom  432
Nigeria  220
Thailand  207
Canada  191
Turkey  177
Australia  176
Pakistan  167
Germany  161
India  139
Portugal  138
Taiwan  121
Philippines  114
Netherlands  98
Sweden  88
Ghana  81
Czech Republic  77
Russian Federation  74
Israel  49
Spain  46
Ukraine  45
France  43
South Africa  42
Cyprus  39
Greece  38
Cambodia  37
Ireland  36
Japan  36
Italy  36
Norway  36
New Zealand  32
Singapore  32
Hungary  30
China  29
United Arab Emirates  28
Malaysia  28
Vietnam  27
Europe  26
Belgium  22
Trinidad and Tobago  22
Croatia  21
Uganda  20
Serbia  18
Jamaica  18
Austria  17
Bulgaria  15
Slovakia  15
Brazil  14
Iceland  14
Switzerland  14
Bahamas  12
Korea, Republic of  12
Saudi Arabia  11
Hong Kong  11
Botswana  11
Egypt  9
Denmark  9
Latvia  8
Peru  8
Azerbaijan  8
Virgin Islands, British  8
Finland  7
Lithuania  7
Romania  6
Kazakhstan  6
Bangladesh  6
Colombia  6
Dominican Republic  6
Barbados  5
Estonia  5
Mexico  5
Slovenia  5
Saint Lucia  5
Macedonia  4
Sri Lanka  4
Bosnia and Herzegovina  4
Argentina  4
Costa Rica  4
Malta  3
Anonymous Proxy  3
Virgin Islands, U.S.  3
Belize  3
Morocco  3
Nepal  2
Algeria  2
Cote D'Ivoire  2
Belarus  2
Puerto Rico  2
Panama  2
Venezuela  2
Kuwait  2
Solomon Islands  2
Kenya  2
Qatar  2
Satellite Provider  1
Dominica  1
Armenia  1
Madagascar  1
Netherlands Antilles  1
Macau  1
Angola  1
Iran, Islamic Republic of  1
Ethiopia  1
Ecuador  1
Uzbekistan  1
Saint Kitts and Nevis  1
Zimbabwe  1
Uruguay  1
Moldova, Republic of  1
Brunei Darussalam  1
Paraguay  1
Turks and Caicos Islands  1
Saint Vincent and the Grenadines  1
Luxembourg  1
Rwanda  1
Odnośnik do posta

Mógłby ktoś wyjaśnić co to za wiadomości pojawiały się wcześniej po zalogowaniu do Ad hit profits?

Było takie okienko wyświetlające jakieś informacje, ale jakoś niezbyt wszystko rozumiałem z nich

Odnośnik do posta

Chodziło mniej więcej o to, że mieli przeciżżenie serwerów .Nie myśleli,że będzie aż taki duży ruch na ich stronie.To nie był atak DDOS. Po prostu program jest bardziej popularny niż im się wydawało,dlatego muszą zoptymalizować serwery aby nie powtórzyły się 'zwieszki'. Normalna sprawa. Obecnie wszystko wróciło do normy i naliczenia pojawiają się tak jak wcześniej co 0,5h.

Odnośnik do posta

Program radzi sobie świetnie. Dokupuję kolejne paczki, które schodzą jak świeże bułeczki. Aktywnych mam już 16, część oczywiście do tej pory wygasła.

http://screenshooter.net/1943008/lnunvjo

http://screenshooter.net/1943008/doasjrp

Dziś rano dokupiłem oczywiście kolejne 2 paczki. Rano były olbrzymie naliczenia. Przyjrzyjcie się paczce zakupionej 27 maja. W ciągu 28 godzin naliczyło $5.12, co daje 9,8% w ciągu doby!

Spójrzcie też na numery paczek zakupionych 27 i 28 maja. Przez niespełna 28 godzin zakupionych zostało 8495 paczek!!!! Co daje ponad 300 paczek na godzinę!!! Czy ktoś jeszcze uważa, że program zaraz padnie? Bo ja nie :D

Jeszcze warto się zapisywać chociażby dlatego, że wczorajsze naliczenie sięgnęło 10%!!! Także jest potencjał.

Poza tym admin planuje stworzenie forum, które będzie dodatkowym miejscem na reklamy, a zysk będzie oczywiście dzielony między uczestników AHP.

A na koniec kolejne wideo, w którym admin przedstawia swoją osobę a także wyjaśnia działanie programu oraz opowiada o planach na przyszłość

Odnośnik do posta

fajnie to wygląda, tylko (nie złośliwie) ciekaw jestem kiedy ta bańka pęknie, bo to raczej w tego typu programach jest nieuniknione. Powiedz bestbet jak wygląda twój ogolny profit w tym programie, za ile lacznie nakupiles paczek i ile z tego wyplaciles?

Odnośnik do posta

zicoo, jestem świadom, że programy tego typu nie trwają wiecznie, ale w przypadku tego jest wiele faktów, które wskazują na to, że spokojnie pociągnie jeszcze kilka tygodni. najważniejsze jest to, że nie ma stałego % zarobków, tylko w zależności od zysków strony i że strona faktycznie sprzedaje miejsca reklamowe, na których zarabia. Poniżej oferta strony:

http://screenshooter.net/1943008/bbrwiei

http://screenshooter.net/1943008/yaaahcj

A poniżej screen ze strony startowej strony, gdzie widać, że część miejsca reklamowego jest wykupiona a część nie, czyli raczej nie jest to wałek

http://screenshooter.net/1943008/yhqoyfb

Jeśli chodzi o mój profit to na razie prawie wszystko reinwestuję. Za swoje pieniądze zakupiłem chyba 7 paczek o wartości $315 i do tej pory wypłaciłem ok. $50, bo za resztę kupuję kolejne paczki. Czyli póki co mam tam jeszcze włożone ok. $270. Jak dojdę do 20 aktywnych to pewnie zacznę powoli wypłacać.

Odnośnik do posta

Wyznacz  odrazu   jaki   profit  planujesz   wyplacic i  go  wyplacaj , jak   go  osiagniesz ,   zostaw   sobie  tylko   troche  czego  nie   bedzie  szkoda  stracic,  to   ci  zapewni   zysk   jak  by  to  mialo  trwac   dlugo ,  lepiej  zarobic   cos   i  pozniej  zalowac   , ze  nie byly  to  ogromne   kwoty   niz  skonczyc   wogole  z  palcem  w  dupie

Jest  to   normalny  profil piramidy  finansowej  , nikt   nawet  nie  probuje  sie  z  tym  kryc i kazdy  wchodzi  w to  z  wlasna  odpowiedzialnoscia ,

Odnośnik do posta

ozon, po części masz rację. ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.

Kolejna odsłona działań admina i przejrzystości jego programu. Powstała oficjalna strona, gdzie podawane są różne informacje, m.in. o nadchodzących webinarach, możliwości kontaktu, filmikach itp. Polecam

http://www.adhitprofits.org/

Odnośnik do posta

Pewnie   sam   jest   zaskoczony  , ze  mu  sie  tak  rozkrecilo  , to jest  wlasnie ruletka  internetu , ze  komus  taki pomysl sie  rozkreci  , a innemu  nie ,  Teraz   sam  sie  zastanawia   kiedy  ulotnic  sie  z  hajsem  teraz  , czy  moze  to   jeszcze  dlugo pociagnie  i  bedzie  wiecej.

Jakis  2  lata  temu   byl  boom   na portale   oferujace  prognozy   zakladow  , zwykle   na  pilke ,  ktore  mialy  zajebista  skutecznosc ,   bylo  tych  serwisow  , ze   20   czasami  grajace  przeciwko  sobie , ale  prawie kazde   kasowaly  od  25  do  200 euro  za  typ ,  pozniej  okazalo sie  , ze  to  wychodzi  z  tego  samego  zrodla   z Azji.

Nadal  pewnie   ludzie   sie  nabieraja.

Pomyslowosc   zarabiania   hajsu jest  nieograniczona  niczym.

Niema   co  gardzic  takimi  ludzmi, tylko  podziwac ich  cwaniactwo.

Ale   taka   prawda  ,  jezeli  srodki  zainwestowane   w  to  przyszly  latwo  i  w  dupie  ma  sie  ich  strarte  , to  warto  ryzykowac,  podalem   predzej  w  miare  rozsadna  opcje.

Odnośnik do posta

Kolejny update :)

Dziś wypłaty z programu przekroczyły 2 MILIONY DOLARÓW!!!!!

informacja ze skype

[10:09:34 AM] Ernie HES-TEAM: [10:05 AM] Charles Scoville:

<<< Good morning (sun)
We reached over 2 MILLION (party)
Total paid members: 9118
Total Cash out: $2,039,634.75— Charles Scoville

2 MILLION!!!!!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Odnośnik do posta

Zarabiaj   jak   najwiecej ,  zycze  to  kazdemu ,  ktory  wszedl   w  odpowiednim   momecie ,  jezeli  bedzie   odpowiedni  szal  , na  popolarnych  poratlach  i  reklama ,  polecenia  rozkreca sie  to  jeszcze napewno  da  zarobic.

Ja   niestety  slyszalem   o  czyms  podobnym  z  rok  temu  od  mojego  znajomego  , zeby  w   takie  cos  inwestowac  , szybko  padlo  i  wciagnelo   jego   hajs.

Ale   jezeli  uczestnicy  sie  przylorza, zwlaszcza  w  Polsce,  do   rozpowszechniania   to  moze   jeszcze  pociagnie  jakis  czas.

Trzeba  tylko  wyjsc  w odpowidniej  chwili.

Odnośnik do posta

Mam dla wszystkich chętnych ofertę nie do odrzucenia. Znalazłem osobę, która daje gwarancję zwrotu kasy na wypadek upadku programu. Gwarancja dotyczy tylko pierwszego zakupu, reinwestycje nie wchodzą w grę.

Np. kupujesz 10 paczek, co kosztuje Cię $450. Powiedzmy, że po 10 dniach na Twoim koncie jest $220 i program staje się niewypłacalny, czyli jesteś stratny $230 (450 - 220). Ale w rzeczywistości nie będziesz stratny, bo ta strata zostanie Ci zwrócona na konto.

Jeśli ktoś jest zainteresowany lub chce znać więcej szczegółów, zapraszam na priv.

Odnośnik do posta

Najnowsze dane na temat strony i programu:

STEADY CLIMBING TO THE TOP (party)
                                                Alexa Ranking 3963 ...........We Hit The 3,000 Mark \o/
                                            Total Paid Members: 9272........ On the Way To 10,000!!!  (clap)
                                                                 5 Stars  (*) (*)  (*) (*) (*)
                                                                                   ☜☆☞
                                                            Average Pageviews Per Day: 490837
                                                            Average Daily Unique Users: 144486

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.