Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

4 paczki już dziś zakupione :D

210887 04 Jun 2013 05:00 $2.7464324383 216496 04 Jun 2013 11:19 $0.4001012933 216641 04 Jun 2013 11:32 $0.3428679818 218395 04 Jun 2013 14:01 $0.0000000000
Odnośnik do posta

yavor, już mi się zwróciło. gdybyś tak nie trząsł portkami, to też byś już dawno zarobił. No ale w życiu już tak jest, że jedni korzystają z okazji a inni tylko się przyglądają...

Pozdrawiam wszystkich obserwatorów :P

Odnośnik do posta

Wszedłem do programu miesiąc temu i udało sie zarobić. Jednak programów tego typu jest masa i łatwo wtopic kase. Trudno nie zrozumiec yawora i innych z forum. Ryzyko wtopienia kasy jest chyba nieoplacalne do zysków jakie oferuja tego typu programy. 

Odnośnik do posta

zastanawia mnie tylko to ze przy innych tego typu programach jakos nie moge znalezc tylu webinariow i jakos wiary w tych ludziach

pytanie tylko czy sa takie programy - ktore dzialaja w dokladnei ten sam sposob a utryzmaly sie np 1-2 lata???

Odnośnik do posta

Wszedłem do programu miesiąc temu i udało sie zarobić. Jednak programów tego typu jest masa i łatwo wtopic kase. Trudno nie zrozumiec yawora i innych z forum. Ryzyko wtopienia kasy jest chyba nieoplacalne do zysków jakie oferuja tego typu programy. 

Dokładnie, jest mnóstwo tego typu programów i trzeba bardzo uważać. Ale czasem trafiają się perełki takie jak AHP, gdzie ryzyko straty kapitału przynajmniej w pierwszej fazie istnienia, kiedy jest wielki szał, bardzo spada. I tylko w tego typu programy warto wejść, nawet z trochę większą kasą i systematycznie wypłacać, aby wyjść na 0 a później już tylko czysty zarobek i śpimy spokojnie. Nawet jak program padnie nie tracimy nic.

zastanawia mnie tylko to ze przy innych tego typu programach jakos nie moge znalezc tylu webinariow i jakos wiary w tych ludziach

pytanie tylko czy sa takie programy - ktore dzialaja w dokladnei ten sam sposob a utryzmaly sie np 1-2 lata???

są spaced, tylko tych jest niewiele w porównaniu do tych, które zawijają się po tygodniu czy miesiącu. Profit Clicking dał kiedyś dobrze zarobić, niektórym bardzo dobrze i dosyć długo się utrzymywał, neobux, który jest już ponad 2 lata i kilka innych, które nadal działają i przynoszą zyski. I co najfajniejsze w niektóre z nich wcale nie trzeba dużo inwestować, wystarczy $10-$20. Gdyby ktoś chciał dowiedzieć się więcej to oczywiście zapraszam na pw albo gg.

Odnośnik do posta

oj yavor, yavor :) Ty to marzyciel jesteś :D

ale jak chcesz to ja Ci dam moją gwarancję do pierwszego zakupu. tzn. jeśłi kupisz np. 1 paczkę za $45, minie powiedzmy 5 dni, Twoja paczka zarobi powiedzmy $15, czyli będziesz do tyłu $30, to te $30 przeleję Ci na konto. Wchodzisz? :P

Odnośnik do posta

1 paczka kosztuje $45 i oczywiście im masz ich więcej tym więcej zarobisz. Na początek jednak można kupić sobie 2-3 żeby sprawdzić jak to działa. Ja sam zaczynałem od 1 a później stopniowo dokupowałem. Teraz nie muszę już dokładać z własnej kieszenie żeby kupować paczki, reinwestuję tylko to, co paczki wypracują.

Odnośnik do posta

1 paczka kosztuje $45 i oczywiście im masz ich więcej tym więcej zarobisz. Na początek jednak można kupić sobie 2-3 żeby sprawdzić jak to działa. Ja sam zaczynałem od 1 a później stopniowo dokupowałem. Teraz nie muszę już dokładać z własnej kieszenie żeby kupować paczki, reinwestuję tylko to, co paczki wypracują.

Germanie mówią o czymś takim "schwindel".Ciekawe,kiedy zacznie się płacz,że kasa i firma odeszła w niebyt.Cóż,jeleni w tym kraju nigdy nie brakowalo......Cest la vie.

Odnośnik do posta

Germanie mówią o czymś takim "schwindel".Ciekawe,kiedy zacznie się płacz,że kasa i firma odeszła w niebyt.Cóż,jeleni w tym kraju nigdy nie brakowalo......Cest la vie.

Bardzo możliwy scenariusz który opisujesz, ale jak besbet napisał, nie ma tam już swoich środków. To co zaiwestował, to mu się zwróciło i ewentualna strata nie zaboli. Dla kogoś kto zaczął na początku bardzo dobry sposób na łatwą kasę, im później tym większe zagrożenie, nigdy nie wiadomo co komu strzeli do głowy ! :D

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.