Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Tak jak pisałem wcześniej, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana proste. A o programie pisałem już ponad miesiąc temu i wtedy już większość wróżyła mu rychły upadek. Jak widać nadal prężnie funkcjonuje i wypłacił już prawie 3 mln dolarów.

Cóż,jeleni w tym kraju nigdy nie brakowalo......Cest la vie.

Opanuj trochę słownictwo, bo Cię za bardzo poniosło... W tym kraju nie brakowało nigdy takich co się boją i tylko przyglądają z boku jak inni robią kasę... I oczywiście zawistnych, zazdrosnych ludzi, Ty pewnie do takich nie należysz.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak pisałem wcześniej, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana proste. A o programie pisałem już ponad miesiąc temu i wtedy już większość wróżyła mu rychły upadek. Jak widać nadal prężnie funkcjonuje i wypłacił już prawie 3 mln dolarów.

Opanuj trochę słownictwo, bo Cię za bardzo poniosło... W tym kraju nie brakowało nigdy takich co się boją i tylko przyglądają z boku jak inni robią kasę... I oczywiście zawistnych, zazdrosnych ludzi, Ty pewnie do takich nie należysz.

Kobietę miałeś?

Odnośnik do posta

kur....co tacy ludzie robia na tym forum ...........................jakci nie idzie na betfair....samo w sobie w polaczeniu z tematyka strony...forum...smiech na sali...TU SIE SZANOWNY KOLEGO TRADUJE>>>>

Odnośnik do posta

O, widzę, że kubulek ma już adwokata.

Chyba nie zauważyłeś w jakim dziale piszę "Hyde Park. Dyskusja na dowolne tematy.", więc przymknij jadaczkę. Chcesz to sobie traduj, czy ja kogoś do czegoś zmuszam???

Jak ci tak wspaniale idzie to nie trać czasu na zaglądanie tu. Pozdro.

Odnośnik do posta

Jesteśmy w dziale Hyde Park, więc można pisać na dowolne tematy nie zapominając o kulturze i wzajemnym szacunku. Radzę to mieć na uwadze, nie lubię dawać ostrzeżeń :)

Odnośnik do posta

Jak kazda inwestycja i ta posiada ryzyko. Czy to jest adhitprofits czy betfair nie ma różnicy. Na betfair mozna zagrac kurs 1.25 backiem i tez można pozegnac sie z kasa. Jednak odpowiednie wejście w interes gwarantuje profit. Ja w AHT wszedlem miesiąc temu i teraz już wyciagam wklad. Tez jestem ciekawy przyszlości programu. Cały czas obserwuje liczbe obsługiwanych paczek na chwile obecna jest to 140 tys. Wazny w takich programach jest przyrost paczek zakupionych do rozliczonych. Tak jak pisalem rozliczone zostało ponad 100 tys paczek, a liczba wszystkich paczek to 240 tys paczek. Dwa tygodnie temu obslugiwane bylo 90 tys paczek.

Odnośnik do posta

Jak kazda inwestycja i ta posiada ryzyko. Czy to jest adhitprofits czy betfair nie ma różnicy. Na betfair mozna zagrac kurs 1.25 backiem i tez można pozegnac sie z kasa. Jednak odpowiednie wejście w interes gwarantuje profit.

święte słowa.

Odnośnik do posta

kur....co tacy ludzie robia na tym forum ...........................jakci nie idzie na betfair....samo w sobie w polaczeniu z tematyka strony...forum...smiech na sali...TU SIE SZANOWNY KOLEGO TRADUJE>>>>

@matjas, @zicoo:zrobcie tu porzadek z bardzo prosze z taakimi niekulturalnymi, obrazajacymi wypowiedziami oraz ich autorami.

przedszkole zapraszam na inne , jakiekolwiek niezaleznie od tematu forum z takimi tekstami. mozesz sobie również takowe zalozyc sam, np. bloga na googlach.

Panu Tradegang grzecznie prosze o merytoryczne wypowiedzi a podwórko zapraszam odłożyć do szufladki bądź też kuferka.

spaced

Odnośnik do posta

Postanowiłem zrobić mały eksperyment :)

Mam specjalną propozycję dla osób, które chciałyby dołączyć ale się wahają, tzn. jeśli zdecydujecie się przyłączyć do programu przy użyciu tego linka

http://adhitprofits.com/?ref=baro

i zakupicie 9 paczek, to 10 otrzymacie prezencie. Jeśli kupicie mniej to proporcjonalnie dostaniecie mniej w formie przelewu na procesor płatniczy. Czyli tak naprawdę od razu zwróci Wam się część inwestycji.

Myślę, że warto skorzystać z okazji. Aktualna do jutra do godziny 18.00

Ja dziś dokupiłem kolejne 3 paczki i myślę, że do końca dnia jeszcze 2 lub 3 dokupię.

256236 06 Jun 2013 06:54 $2.1814277122

256237 06 Jun 2013 06:54 $2.1814277122

262111 06 Jun 2013 11:57 $0.4039504675

Ostatni paczka jaką kupiłem miała dopiero 2 naliczenia a już jest na niej $0,4, czyli prawie 0,9% po 1 godzinie, co po 24 godzinach dałoby 21%!!! Czyli po 5 dniach zwrócony wkład. Naprawdę nie ma co czekać.

Odnośnik do posta

Najnowsze dane o AHP. Zadziwiające!

Total paid members: 12201
Total Cash out: $2,901,100.70
Total Cash out Yesterday: $169,722.80

Alexa Ranking: 3436
Average Pageviews Per Day: 1303859
Average Daily Unique Users: 225017

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.