Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Możliwość zarabiania przy niewielkiej inwestycji i ryzyku

bestbet1

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Dawno nie pisałem tu, więc zrobię to dzisiaj.

Program rozwala system :D  Jest jazda bez trzymanki a kasa sama się robi, zgodnie ze zdaniem "Bogać się kiedy śpisz" :D I tak właśnie tu się dzieje!

Dobra, ale koniec pierdół, przejdźmy do faktów. Oto one:

Alexa Ranking 2861 ...........Moving Fast Towards 1000
                                         Total Paid Members: 16,910........ Only 3,090 Away From 20,000!!!  (clap)
                                                                   5 Stars  (*) (*)  (*) (*) (*)
                                                            Average Pageviews Per Day: 1824096
                                                            Average Daily Unique Users:  244713
                                                                          \o/    Ƹ̴ÓÌ´Æ·  \o/
                                                               Total Cash out: $4,135,948.97
                                                          Total Cash out Yesterday: $321,210.40
                                                                ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪

Tylko wczoraj wypłacone 321 tysięcy dolarów, a do tej pory ponad 4 miliony!!!!! Szkoda, że to nie są dane dotyczące tylko mnie a wszystkich użytkowników :D Ludzie, naprawdę, na co Wy jeszcze czekacie??? :D

Poniżej stan moich dotychczasowych naliczeń:

http://screenshooter.net/6776320/dplktay

I obecny stan konta, z którym zastanawiam się co zrobić - reinwestować czy wypłacać? Ale raczej wybiorę reinwestycję ;)

http://screenshooter.net/1467005/nyikqkg

I tak sobie myślę, że zrobię kolejną promocję na zachętę dla wahających się. Za każde zakupione 5 paczek 1 daję gratis. Kto chętny?

Odnośnik do posta

best, nie namawiaj tak bo jak się okaże że to piramida i będzie mniej kupujących niż wypłacających to będzie płacz i zgrzytanie zębów

PS: ja jestem w ADP, świadom ryzyka oglądam jak mi nabija kasę :)

Odnośnik do posta

To prawda program nabija jak szalony. Ja mam tyle paczek, ze chetnie odsprzedam paczke. Cena za paczke 145zł. Normlanie przez STp czy payze zaplacicie 3$ prowizji jeszcze. Pieniadze na mb

Odnośnik do posta

Czajek skoro tyle kasy na tym idzie zarobić, to czemu chcesz sprzedać paczke ? :) Nie lepiej wypłacić kase ?

Bestbet powiem Ci, że robi wrażenie ta kwota :) Rozumiem, ze te 3000 juz wyplaciles tak? I zostawiłeś 320 ?

Odnośnik do posta

zarobiłem ok. 1000$ do tej pory. 3000 to łączna suma jaką wypracowały wszystkie paczki od początku, ale w tej sumie zawiera się sama wartość paczek dlatego te 3000$ jest trochę mylące. ale i 1000$ całkiem mi się podoba :D

Odnośnik do posta

ja wam powiem ze to jakas abstrakcja jest! te program kosi kasiore jak kombajn...mam tylko nadizeje ze nie jest to finansowane z kasy przychodzacych...bo to meta juz za zakretem by byla

u mnie w programie jest 3dg z nic nie robienia przez 12 dni.

ja nie znam innego programu takiego:)

i dla jasnosci - nie sprzedaje zadnych paczek bo ona zarabiaja dla mnie!!!

dzieki bestbet!

Odnośnik do posta

Fajnie ! :)

Załóżmy hipoptetycznie, że mam 100 paczek, średnio co pół godziny za paczkę dostajemy 0.2 dolara, daje nam to 20 dolarów co pół godziny, średnio możemy 1 paczke już wtedy dokupić po 1,5h. Zakładając dalej, że mamy cały dzień wolny, to możemy dokupić 16 paczek w ciągu doby poprzez reinwestycje. Po kilku dniach zwraca nam się wkład 100 paczek. Nie wliczałem w to procentów zysku z paczek dokupionych ;) Dobra dobra, tylko skąd wziąć tyle kasy :D z dobre 15 tysięcy hehe.

Odnośnik do posta

No własnie to jest problem, żeby dużo zarabiać trzeba dużo zainwestować - a to z kolei jest moim zdaniem zbyt ryzykowne. Dlatego nie inwestować więcej niż się boisz stracić, ja kupiłem jak best 6paczek i będę reinwestował non stop aż osiągnę fajne dniówki, wtedy sobie wypłacę wkład. Pozwolę zyskom rosnąć, najwyżej troszkę popłynę.

Odnośnik do posta

100 paczek to w h*****j kasy! tak jak kejsok mowi - wrzucuc tyle ile mozesz stracic...widzialem tam ludzi co maja po 25k $ zysku juz

odpalenie 100 paczek na raz to masz blokade na 11 dni tej kasy . po tym czasie jestes 25% + czyli masz z 15k pln dodatkowe 3750pln.

ale risk jest ze nagle : http://scr.hu/47/9b9ut

Odnośnik do posta

Ja postanowiłem w końcu spróbować, bo jak to mówią, kto się boi zaryzykować ten nigdy nie zyska :) Tak jest z własnym biznesem który chce się otworzyć a się nie zdecyduje itp. Myślę, że 100 paczek bałbym się wykupić, ale tak połowe z tego gdybym miał kase to czemu nie. Ale widzę, że best ładnie ciśnie te paczki ponad miesiąc i ma już prawie 70, wiec tak źle nie bedzie :), Ja zrobię tak jak kejsok. Wrzuciłem 3 paczki ze swoich, jestem pogodzony ze stratą tych pieniążków więc niech sobie rośnie :)

Odnośnik do posta

matias, dobry ruch!

powiem ci ze jak masz juz 8 paczek to dziennie przybywa paka potem moment i masz 16 =2paki/dzien...mozna przyspieszyc

no dzis zauwazylem ze wzrost przez caly dzien to skromniuuuutki a wieeczorem odwalilo rowno,

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.