Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

06.05.2013 Sunderland - Stoke City

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: LAY Sunderland
Obecny kurs: 2,16
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=27001891
Uzasadnienie:

Gospodarz jest zawsze preferowany, ale oslabienia kadrowe, ostatnie lanie od AV nie przemawiaja za tak niskim kursem
na Sunderland. W tej sytuacji kursy powinny byc bardziej wyrownane, to dwie rownie kiepskie druzyny.

Niewykluczone, ze przygotowywana jest winda, bo to w sumie jeden z niewielu meczow pilkarskich dzisiaj, ktore mozna wziazc pod uwage.

post-4254-0-08155500-1367853094_thumb.pn

post-4254-0-27952600-1367853101_thumb.pn

post-4254-0-76384900-1367853109_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Na razie rusza w drugą stronę..Pinnacle oczywiście winowajcą ;]  Wydaje mi się, że trochę może pójść do góry, ale przed samym meczem, kiedy będą znane składy..

Tych ruchow, ktore na pewno zawsze niepokoja, niestety nie da sie wykluczyc.

W takich sytuacjach zawsze zastanawiam sie czy czegos moze nie wiem,

bo jezeli wszyscy wiemy to samo, a kurs nie odzwierciedla prawdziwych wartosci,

.......to rynek to skoryguje!!!!!!!!! wlasnie koryguje!!!!!

Pozdrawiam.

post-4254-0-76639700-1367860350_thumb.pn

post-4254-0-99097900-1367860357_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Żałuję, że tak zachowawczo się zachowałem i kupiłem za niewielką kwotę. Sprzedałem przed chwilą po 2,22 (kupno po 2,16 i 2,14). Powodzenia..może jeszcze skoczy do góry:)

Odnośnik do posta

Aktualnie mozna dostac Stoke po 4,40 ??????

Value   4,40 * 27 / 100 = 1,18

Norek co to za wzór :fie: , jak go czytać :closetema:  i... rozumieć :banghead:  ?

PS. Kolejny dobry typ, dzięki Norek. Profit niewielki bo stawka niewielka, ale zieleń jest. Ciekawe do ilu doskoczy za godzinę... Postarałem się nie kusić jednak losu.

post-4112-0-60331400-1367860959.jpg

Edytowane przez Greener
Odnośnik do posta

Norek co to za wzór :fie: , jak go czytać :closetema:  i... rozumieć :banghead:  ?

Witam.

Kurs, razy, procentowe prawdopodobienstwo, rowna sie VALUE.

Value 1,01 znaczy, ze juz sie cos oplaci, a 1,18,.......to juz na pewno.

http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,value-bet-valuebet.html

Odnośnik do posta

Do tego udało mi się dojść... Emotki chyba za bardzo dobitne wybrałem hahaha... A skąd to prawdopodobieństwo 27/100?

Majac doswiadczenie, dobre informacje na temat danego zdarzenia, zachowujac bezstronnosc i zimne wyrafinowanie,.........mozna to wyliczyc, oszacowac samemu.

W przeciwnym razie mozna skorzystac z kilku stron, ktore to licza i wybrac srednia.

http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,value-bet-valuebet.html

.....tam jest to wszystko rewelacyjnie wyjasnione.

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Norek5 - Bardzo ładnie Ci idzie, widać, że masz pojęcie jak szacować prawdopodobieństwo danego zdarzenia, co jak zauważyłem w Twojej technice gry jest raczej kluczowe. Powodzenia na przyszłość i oby tak dalej ;)

Odnośnik do posta