Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

08.05.2013 Chelsea - Tottenham

Promowane odpowiedzi

Jakies sugestie co do tego jak mecz bedzie wygladal ? :spiteful:

Odnosnie samego meczu, to jeszcze troche za wczesnie.

Nawiazujac jednak do sytuacji przedmeczowej to aktualnie jestem przygotowany na windy,........jest to bardzo prawdopodobne.

Dlaczego tak mysle ? 

Zgadzam sie z aktualnym kursem na remis, ale reszta przypomina mi........... kolorowa banke mydlana.

Odnośnik do posta

Derby Londynu. Samo to sugeruje, że kursy powinny być wyrównane. Chelsea niesamowicie zmobilizowana, zwycięstwo=pewna liga mistrzów=powrót Jose. Podobno po kontuzji Hazarda nie ma już śladu. Wbrew ogólnej opinii, Rafa to bardzo dobry trener jeżeli chodzi o przygotowanie taktyczne, ale co dziś przygotuje? Nie mam pojęcia. W drugą stronę, Spurs też mają parcie na zwycięstwo, argumentacja ta sama (z wyjątkiem zmiany menago). Gra toczy się o ligę mistrzów, czyli o wielkie pieniądze. Mamy też niesamowitego Bale'a, który jednym strzałem może zmienić wynik meczu.

Tak jak norek, myślę że będzie masa wind, napięć i świetnych akcji. Angielskie drużyny dają świetne mecze o stawkę (nawet wczorajsze Wigan-Swansea). Gamblerowskie, niebieskie serce podpowiada mi 3:2 dla Chelsea ;)

Odnośnik do posta

Z tego co wyczytałem to do Chelsea po kontuzji wraca Hazard, zaś do Spurs Aaron Lennon, który jakby nie było jest jednym z motorów napędowych Tottenhamu.

Edytowane przez Anim
Odnośnik do posta

Powoli i systematycznie spada Chelsea,........ od wczoraj 1,96 do teraz 1,90. 

Czy to jednak naturalny spadek ?, bo Tottenham stoi,... z malymi wyjatkami,...... od wczoraj na 4,50.

Bardziej wyglada mi to na swiadome zanizanie kursu na Chelsea,...... niedlugo sie okaze.

Odnośnik do posta

Here is tonight's line-up (kick-off 7:45pm):
Cech; Azpi, Ivanovic, Cahill, Cole; Ramires, David Luiz; Oscar, Mata, Hazard; Torres
Subs: Turnbull, Terry, Lampard, Ake, Moses, Benayoun, Ba

Czyli niespodzianka, mamy Torresa i Luiza w drugiej linii. Jak tam Spurs?

Edytowane przez Backrus
Odnośnik do posta

Rynek przeszedl w live z kursami, ktorych sie nie spodziwalem. W poczatkowej fazie mozna bylo zrobic ticka, moze dwa.

Osobiscie czekalem zbyt dlugo i musialem sie pogodzic z dwoma tickami straty.

post-4254-0-92217700-1368042229_thumb.pn

Odnośnik do posta