Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

eRmail - czysty zarobek bez żadnej inwestycji, zarabiaj na tym co do tej pory robiłeś za darmo

bestbet1

Promowane odpowiedzi

Przeszkadzają Ci reklamy, które są WSZĘDZIE?

W dzisiejszych czasach reklamy otaczają nas ze wszystkich stron. W telewizji, radiu, internecie, komunikacji miejskiej, na billboardach, w gazetach, są również w prawie każdej restauracji czy sklepie.

Dzisiejszy rynek jest tak bardzo przesycony, że codziennie widzimy setki albo i tysiące reklam, których już nawet nie jesteśmy w stanie zarejstrować w naszych głowach.

Wyobraź sobie, że za każdą rekamę, na którą się natkniesz otrzymasz małe wynagrodzenie od agencji rekamowej, która tę reklamę umieściła... W krótkim czasie stałbyś się dużo bogatszy.

My zapłacimy Ci za wszystkie nasze reklamy.

Nie będziemy bombardować Cię żadnymi zbędnymi informacjami, które Cię nie interesują. Usługa eRmail.pl to most, łączący ciekawe oferty oraz informacje pomiędzy Firmą a Klientem przez reklamowy e-mail. Za każdą rekamę, za którą zapłaci nam firma lub inna grupa społeczna, my zapłacimy Tobie (Zarejestrowanemu Użytkownikowi).

Nikt nie podzieli się z Tobą pieniędzmi z reklamy, my TAK!!!

Co to jest eRmail?

eRmail to usługa, która dzięki kampaniom reklamowym od Zleceniodawców, podzieli część zysku pomiędzy użytkowników, którzy na daną reklamę klikną, przeglądną i ewentualnie przeczytają. Ta usługa jest całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje, zależy tylko od was ile chcecie zarobić. Oczywiście milionów nie zarobisz, ale na wczasy lub luksusowy prezent za kilkaset złotych.

FIRMY PŁACĄ ZA REKLAMĘ NAM -> MY PŁACIMY ZA REKLAMĘ TOBIE

eRmail, który otrzymasz, zawiera tekst lub obrazek, który dostarczy Ci informacji na temat danej reklamy, dzięki temu dowiesz się o zniżkach, nowościach, produktach i usługach na polskim rynku, co więcej dostaniesz za to pieniądze.

Rynek jest przesycony reklamami, które widzisz wszędzie, ale nigdy nie dostałeś za to ani grosza. My staramy się zmienić pogląd na temat marketingu, dlatego za każdą przeczytaną od nas wiadomość otrzymasz wynagrodzenie.

5 powodów, dla których warto spróbować

• Za samą rejestrację otrzymasz 20 zł
  • Za każde przeczytanie eRmaila dostaniesz do 1 zł
  • Polecając swoich znajomych zwiększysz swoje zarobki nawet o 200 %
  • Uzyskasz informacje o zniżkach, nowościach, produktach i usługach na polskim rynku i otrzymasz za to pieniądze
  • Będziesz mógł wypełniać proste kwestionariusze, za które otrzymasz do 20 zł / kwestionariusz                       

Szybkie zestawienie:

• Za samą rejestrację otrzymasz 20 zł
  • Nie musisz inwestować żadnych pieniędzy
  • Za każde przeczytanie eRmaila dostaniesz do 1 zł
  • Polecając swoich znajomych zwiększysz swoje zarobki nawet o 200 %
  • Uzyskasz informacje o zniżkach, nowościach, produktach i usługach na polskim rynku i otrzymasz za to pieniądze
  • Będziesz mógł wypełniać proste kwestionariusze, za które otrzymasz do 20 zł / kwestionariusz

Jak zacząć zarabiać?

U nas zarobisz już na samej rejestracji. Wystarczy tylko kliknąć w link http://www.ermail.pl/link/VNNCAAmjT7TmeVcN2JmXeVjcaaeVTTcY i zarejestrować się. Tak zarobisz swoje pierwsze 20 zł.

Po zarejestrowaniu otrzymasz e-mail z informacjami o tym, jak należy zalogować się na swoje konto w serwisie eRmail.

W razie pytań chętnie służę pomocą.

Odnośnik do posta

Nawet do 1zł za przeczytanie reklamy, uzytkownikow jest okolo 600k, czyli ze firma, ktora chce sie tam zareklamowac musi sie liczyc z wydatkiem powiedzmy 300-600tys? Uciułałeś już coś na tym bestbet?

Odnośnik do posta

coś tam wpadło. http://screenshooter.net/2872966/ysavjoo

niewiele, ale i tak siedzę przy kompie dużo czasu, więc jaki problem otworzyć w międzyczasie 2 czy 3 dodatkowe maile?

Kokosów na pewno się tu nie zarobi, ale wysiłek niewielki, 0 ryzyka, a zawsze te parę stówek wpadnie.

Odnośnik do posta

i te 7,90 to ile dni?

zarejestrowałem się wczoraj, czyli 7 maja tuż po północy.

A ile trzeba uzbierać żeby wypłacić te pieniądze? No i daj znać jak ktoś faktycznie te pieniądze Ci przeleje.

Minimalna kwota do wypłaty to 200 zł.

A tu jeden z maili jakie otrzymałem http://screenshooter.net/2872966/iccmpmn

Nie sądzę, by firmy takie jak Lancia współpracowały i reklamowały się przez firmę, która nie wypłaca pieniędzy i oszukuje.

Odnośnik do posta

trzezba uzbierac 200zl. i dla mnie to jest troche nielogiczne, bo placa prawie (albo calego) zeta za maila, podczas gdy od reklamodawcow biora taka kase: http://scr.hu/1r/elwjm

Nie wydaje mi sie, zeby mogli byc wyplacalni majac takie przebicie... Szukalem troche po necie i wyglada na to, ze nikt w PL nie uzbieral jeszcze 200zl zeby móc wyplacic. Zobaczymy jak komus sie uda :) Pewnie licza na to, ze 95% ludzi porzuci klikanie przed 200zł, bo inaczej nie mam pojecia jak zamierzaja to sfinansowac

Odnośnik do posta

Kiedyś miałem styczność z podobnym eksperymentem. Trzeba było z reklam uzbierać X zł aby wypłacić. Wszystko szło dobrze, ale po jakimś czasie przestali przesyłać maile, aby można było dobić do tej kwoty X. 

Odnośnik do posta

Kiedyś miałem styczność z podobnym eksperymentem. Trzeba było z reklam uzbierać X zł aby wypłacić. Wszystko szło dobrze, ale po jakimś czasie przestali przesyłać maile, aby można było dobić do tej kwoty X. 

bardzo możliwe że i tu tak będzie, zobaczymy. Będę informował jeśli się uda wypłacić, jeśli nie, też dam znać :D

Odnośnik do posta

Za założenie konta 20zł, za wypełnienie wstępnej ankiety (5 pytań na temat użytkownika, ogólne, bez szczegółów) 4zł (co jakiś czas nowe ankiety), za otwieranie reklam do 1zł za każdą jedną. By wypłacić trzeba uzbierać 200zł

Więc na wstępie można od razu mieć po rejestracji 24zł.

Jeśli ktoś chce się zarejestrować polecam z linka niżej.

http://www.ermail.pl/link/7clCXaTYJecYAmCVCTTXTmmjYCY7NjeC

Próbował ktoś korzystać z kilku kont emailowych ale na jednym kompie? sprawdzają adres IP? Bo jeśli nie to można w fajny sposób dorobić się niezłej kasy

Odnośnik do posta

Według mnie strona jest niewypłacalna nawet jeżeli masz jedno konto, kombinując (a niech zacznie kombinować jeszcze więcej osóB) tym bardziej. Oni nie wysyłają tych samych maili do wszystkich użytkowników. Czyli wg mnie (i nie tylko), gdy zbliżysz się do $200 po prostu przestaniesz otrzymywać maile i wszystko będzie jak najbardziej legalnie.

I teraz biorąc pod uwagę, że myślałeś aby zrobić tak kilkakrotnie, straciłbyś kilkakrotnie więcej czasu nie dostając w zamian nic poza reklamami :)

Oczywiście, pewnie niektórym wypłacą, aby w sieci pojawiły się screeny. Ale bardzo nielicznym, ponieważ jak już wcześniej wklejałem oni za reklamę, która w teorii kosztuje ich 600 tyś. zł biorą od reklamodawców 15 tyś. zł. czyli gdyby mieli wyjść na zero wypłacić mogą jedynie 2,5% użytkowników. Pytanie tylko czy chcą wyjść na zero :)

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Ta strona to jeden wielki SHIT, nikt nigdy nie zarobił tam żadnej kasy wystarczy poczytać trochę opinie innych użytkowników. Nie marnujcie czasu na taki szajs.  ;)

Odnośnik do posta

potwierdzam, na początku dostawałem po 3-4 reklamy dziennie, z czasem coraz mniej, a teraz 1 na tydzień może. Niech nikt tu nie wchodzi. Przekonałem się na własnej skórze, że to szajs.

Temat do usunięcia ewentualnie.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.